Language

technosoft.al

Shporta 0
0,00 L

Rreth nesh

Mirësevini në dyqanin tonë

About Us
Technosoft.al është themeluar në vitin 1994, së pari si qendër për mësim-dhënie kompjuteri. Sot, Technosoft.al ofron shitje, riparime, asistencë, konsulencë për pajisje teknologjike, me cilësi të lartë dhe implementim të teknologjisë më të fundit.

Technosoft.al tregton: kompjuter PC, laptopë, tabletë, printera, scanner, UPS, Inverter, bateri, fotokopje, programe kompjuterike, bojra dhe aksesorë të ndryshëm, të firmave më të njohura: MSI, Microsoft, Apple, Dell, HP, Lenovo, IBM, Samsung, Acer, Philips, Epson, Asus, Canon, Logitech.

Ne jemi gjithashtu rishitës dhe mirëmbajtës të programit kontabël \"Financa 5\".
 

Që nga viti 2007 technosoft.al ofron shërbim mirëmbajtjeje (I.T.) të sigurtë. Monitorimi i vazhdueshëm i klientëve tanë, tregon se, ne kemi klientelë të kënaqur dhe të qëndrueshme. Në vitin 2012, technosoft.al është bërë partner i Microsoft Partner Network dhe ka fituar të drejtën të tregtojë dhe të asistojë të gjitha produktet Microsoft.

Sekreti i technosoft.al qëndron në shpejtësinë e përpunimit të produkteve që ajo trajton dhe përgjigjen në kohë të kërkesave të klientëve.

Historia technosoft.al

Jemi krenarë që edhe pas 20 vitesh vazhdojmë të pasurojmë dhe përmirësojmë shërbimet tona:
WhatsApp Chat WhatsApp Chat