Language

technosoft.al

Shporta 0
0,00 L

Na Kontaktoni

Na kontaktoni

Technosoft.al ofron shitje, riparime, asistencë, konsulencë për pajisje teknologjike, me cilësi të lartë dhe implementim të teknologjisë më të fundit. Technosoft.al tregton: kompjuter PC, laptopë, tabletë, printera, scanner, UPS, Inverter, bateri, fotokopje, programe kompjuterike, bojra dhe aksesorë të ndryshëm, të firmave më të njohura. Me shume.

Dergo Mesazhin

Ju lutem vendosni germat dhe numrat e meposhtem
WhatsApp Chat WhatsApp Chat