Language

technosoft.al

Shporta 0
0,00 L

Video (Kabllo & Konvertuesa)

View as Liste Tabele

Items 1-20 of 59

Drejtim zbrites
per faqe
Faqe
 1. Kabllo HDMI - HDMI, Value

  Duke filluar nga 400,00 L
  • Kabllo HDMI nga marka Gjermane Value.

  • Cilësi superiore me definicion të lartë, plus audio dixhitale me shumë kanale në një kabllo të vetëm.

  Learn More
 2. Kabllo HDMI - HDMI, Roline

  Duke filluar nga 1 500,00 L
  • Kabllo HDMI nga marka Gjermane Roline.

  • Per Dolby Digital and DTS, Dolby® TrueHD dhe DTS-HD Master AudioT.

  • Cilësi superiore me definicion të lartë.

  Learn More
 3. Kabllo HDMI - HDMI, Ultra HD + Ethernet, Roline Gold (3840x2160 @ 60Hz)

  Duke filluar nga 2 000,00 L
  • Kabllo HDMI profesionale nga marka Gjermane Roline.

  • Per Dolby Digital and DTS, Dolby® TrueHD dhe DTS-HD Master AudioT.

  • Thjeshte cilësia e kinemase ne nje kabllo te vetem me shpejtesi 18 Gbit/s (600MHz).

  Learn More
 4. Kabllo VGA - VGA, Value

  Duke filluar nga 1 000,00 L
  • Kabllo VGA (Video Graphic Array) për lidhjen e kompjuterit me një monitor ose projektor në portën VGA 15-pin (i njohur gjithashtu si RGB, DB-15, DE-15, HD-15, HDB-15 ose D-sub 15).

  • Mbështet rezolucionin në: 800x600 (SVGA), 1024x768 (XGA), 1600x1200 (UXGA), 1080p (Full HD), 1920x1200 (WUXGA).

  • Cilesi e garantuar nga marka Gjermane Value.

  Learn More
 5. Kabllo VGA - VGA, Secomp

  Duke filluar nga 1 500,00 L
  • Kabllo VGA (Video Graphic Array) për lidhjen e kompjuterit me një monitor ose projektor në portën VGA 15-pin (i njohur gjithashtu si RGB, DB-15, DE-15, HD-15, HDB-15 ose D-sub 15).

  • Mbështet rezolucionin në: 800x600 (SVGA), 1024x768 (XGA), 1600x1200 (UXGA), 1080p (Full HD), 1920x1200 (WUXGA).

  • Cilesi e garantuar nga marka Gjermane Secomp.

  Learn More
 6. Kabllo VGA - DVI (18+5) - HD15, M/M, Value

  Duke filluar nga 600,00 L
  • DVI është standardi për transmetimin dixhital midis kartës grafike dhe monitorit dixhital.

  • Avantazhi: Nuk ka humbje të cilësisë.

  • Cilesi e garantuar nga marka Gjermane Value.

  Learn More
 7. Kabllo HDMI - HDMI, + Ethernet, Value

  Duke filluar nga 600,00 L
  • Kabllo HDMI e bardhe nga marka Gjermane Value.

  • Nga ky kabllo HDMI mund te lidhet edhe interneti.

  • Rezolucion i larte deri ne 3840x2160 @30Hz.

  Learn More
View as Liste Tabele

Items 1-20 of 59

Drejtim zbrites
per faqe
Faqe
WhatsApp Chat WhatsApp Chat