Language

technosoft.al

Shporta 0
0,00 L

Access Point Mikrotik hAP mini, RouterOS (RB931)

Asnje ne gjendje
SKU
RB931-2nD
2 400,00 L
  • Access Point nga Mikrotik me Hyrje interneti dhe 2 dalje rrjeti.

  • Per shtepi dhe zyre | 12 Muaj Garanci  | Shpejtësia e transferimit: 300 Mbps

  • RB931 eshte i konfiguruar si nje akses point qe funksionon direkt me çdo router.

●  ●  ●
  Marka Mikrotik
  Modeli RB931
  Portat
  • 1 x 10/100M auto-negotiation WAN port

  • 2 x 10/100M auto-negotiation LAN ports

  Shpejtësia 300Mbps
  Frekuenca 2.4GHz
  Funksionet bazë
  • Router OS

  • Band: 2.4GHz

  Siguria
  • WPA Algorithm: AES, TKIP, TKIP&AES

  Të tjera Already configured out of the box
  SKU
Mikrotik RB931-2nD
  Garancia 12 Muaj
Klasifikim
Ngjyra E zezë
Marka MiktroTik
Frekuenca e Rrjetit Single Band (2.4GHz)
Garancia 12 Muaj
Write Your Own Review
Po shqyrtoniAccess Point Mikrotik hAP mini, RouterOS (RB931)
WhatsApp Chat WhatsApp Chat