Language
Shporta

Aksesore

View as Liste Tabele

Items 1-10 of 260

Drejtim zbrites
per faqe
Faqe
 1. HyperX Savage Exo 480g Compact External SSD USB-C, USB 3.1 SHSX100/480G - Photo, Video, Gaming Storage

  15 400 L
  • Rezistencë Ekstreme, External 3D NAND SSD. 

  • 10 Herë më i shpejtë se një HDD i zakonshëm.

  • SSD e jashtme per Gaming per XBOX One and PS4.

  Learn More
 2. Zbritje
  Maxtor 500GB USB 3.0 portable hard drive

  Maxtor 500GB USB 3.0 portable hard drive

  Çmimi me zbritje 5 500 L Çmimi 5 800 L
  • HDD i jashtem me kapacitet 500GB dhe lidhje USB 3.0.

  • Transferoni dokumenta dhe të dhënat lehtësisht midis shtëpisë dhe zyrës tuaj

  Learn More
 3. Maxtor 4TB USB 3.0 portable hard drive

  14 800 L
  • HDD i jashtem me kapacitet 4TB dhe lidhje USB 3.0.

  • Transferoni dokumenta dhe të dhënat lehtësisht midis shtëpisë dhe zyrës tuaj

  • Ideal per arshivim ose backup-e te medha.

  Learn More
 4. Transcend 240GB SSD USB 3.1 Gen 2 USB Type-C ESD230C Portable Solid State Drive

  7 200 L
  • Rezistencë Ekstreme, Ultra Portable.

  • 10 Herë më i shpejtë se një HDD i zakonshëm.

  • Arshivim të dhënash i menjëhershëm me butonin "Auto Backup".

  Learn More
 5. Transcend 4TB USB 3.1 Gen 1 StoreJet 25M3G SJ25M3G Rugged External Hard Drive

  Duke filluar nga 21 900 L
  • Rezistencë Ekstreme - Krijuar për të përmbushur standardet e ushtrisë Amerikane në provën e rënies në tokë

  • Transferoni dokumenta dhe të dhënat lehtësisht midis shtëpisë dhe zyrës tuaj

  • Arshivim të dhënash i menjëhershëm me butonin "Auto Backup"

  Learn More
 6. Transcend 2TB USB 3.1 Gen 1 StoreJet 25M3G Rugged External Hard Drive

  Duke filluar nga 10 900 L
  • Rezistencë Ekstreme - Krijuar për të përmbushur standardet e ushtrisë Amerikane në provën e rënies në tokë

  • Transferoni dokumenta dhe të dhënat lehtësisht midis shtëpisë dhe zyrës tuaj

  • Arshivim të dhënash i menjëhershëm me butonin "Auto Backup"

  Learn More
 7. Transcend 25H3B Military Drop Tested 2TB USB 3.0 H3 External Hard Drive

  Duke filluar nga 11 700 L
  • Rezistencë Ekstreme - Krijuar për të përmbushur standardet e ushtrisë Amerikane në provën e rënies në tokë

  • Transferoni dokumenta dhe të dhënat lehtësisht midis shtëpisë dhe zyrës tuaj

  • Arshivim të dhënash i menjëhershëm me butonin "Auto Backup"

  Learn More
 8. Transcend 2TB USB 3.1 Gen 1 StoreJet 25C3N SJ25C3N External Hard Drive

  11 700 L
  • Dizajn modern dhe shume i holle.

  • Transferoni dokumenta dhe të dhënat lehtësisht midis shtëpisë dhe zyrës tuaj

  Learn More
 9. Transcend 1TB USB 3.1 Gen 1 StoreJet 25C3N SJ25C3N External Hard Drive

  7 900 L
  • Dizajn modern dhe shume i holle.

  • Transferoni dokumenta dhe të dhënat lehtësisht midis shtëpisë dhe zyrës tuaj

  Learn More
 10. Transcend 1TB USB 3.1 Gen 1 StoreJet 25M3G SJ25M3G Rugged External Hard Drive

  Duke filluar nga 7 900 L
  • Rezistencë Ekstreme - Krijuar për të përmbushur standardet e ushtrisë Amerikane në provën e rënies në tokë

  • Transferoni dokumenta dhe të dhënat lehtësisht midis shtëpisë dhe zyrës tuaj

  • Arshivim të dhënash i menjëhershëm me butonin "Auto Backup"

  Learn More
View as Liste Tabele

Items 1-10 of 260

Drejtim zbrites
per faqe
Faqe
WhatsApp Chat WhatsApp Chat