Language

technosoft.al

Shporta 0
0,00 L

HDD i jashtem

View as Liste Tabele

19 Items

Drejtim zbrites
per faqe
 1. I ri
  Samsung 500GB SSD USB 3.1 External SSD, Portable Solid State Drive

  Samsung 500GB SSD USB 3.1 External SSD, Portable Solid State Drive

  Duke filluar nga 16 500,00 L
  • Rezistencë nga renja ne toke deri ne 2 metra lartesi. | Ultra Portable.

  • 5 Herë më i shpejtë se një HDD i zakonshëm. | Kompakt dhe i vogel.

  • Arshivim të dhënash me programim e posaçem Ssamsung "Management software".

  Learn More
 2. HyperX Savage Exo 480g Compact External SSD USB-C, USB 3.1 SHSX100/480G - Photo, Video, Gaming Storage

  15 400,00 L
  • Rezistencë Ekstreme, External 3D NAND SSD. 

  • 10 Herë më i shpejtë se një HDD i zakonshëm.

  • SSD e jashtme per Gaming per XBOX One and PS4.

  Learn More
 3. Maxtor 500GB USB 3.0 portable hard drive

  5 800,00 L
  • HDD i jashtem me kapacitet 500GB dhe lidhje USB 3.0.

  • Transferoni dokumenta dhe të dhënat lehtësisht midis shtëpisë dhe zyrës tuaj

  Learn More
 4. Maxtor 4TB USB 3.0 portable hard drive

  14 800,00 L
  • HDD i jashtem me kapacitet 4TB dhe lidhje USB 3.0.

  • Transferoni dokumenta dhe të dhënat lehtësisht midis shtëpisë dhe zyrës tuaj

  • Ideal per arshivim ose backup-e te medha.

  Learn More
 5. Transcend 240GB SSD USB 3.1 Gen 2 USB Type-C ESD230C Portable Solid State Drive

  7 200,00 L
  • Rezistencë Ekstreme, Ultra Portable.

  • 5 Herë më i shpejtë se një HDD i zakonshëm.

  • Arshivim të dhënash i menjëhershëm me butonin "Auto Backup".

  Learn More
 6. Transcend 4TB USB 3.1 Gen 1 StoreJet 25M3G SJ25M3G Rugged External Hard Drive

  Duke filluar nga 21 900,00 L
  • Rezistencë Ekstreme - Krijuar për të përmbushur standardet e ushtrisë Amerikane në provën e rënies në tokë

  • Transferoni dokumenta dhe të dhënat lehtësisht midis shtëpisë dhe zyrës tuaj

  • Arshivim të dhënash i menjëhershëm me butonin "Auto Backup"

  Learn More
 7. Transcend 2TB USB 3.1 Gen 1 StoreJet 25M3G Rugged External Hard Drive

  Duke filluar nga 11 700,00 L
  • Rezistencë Ekstreme - Krijuar për të përmbushur standardet e ushtrisë Amerikane në provën e rënies në tokë

  • Transferoni dokumenta dhe të dhënat lehtësisht midis shtëpisë dhe zyrës tuaj

  • Arshivim të dhënash i menjëhershëm me butonin "Auto Backup"

  Learn More
 8. Transcend 25H3B Military Drop Tested 2TB USB 3.0 H3 External Hard Drive

  Duke filluar nga 11 700,00 L
  • Rezistencë Ekstreme - Krijuar për të përmbushur standardet e ushtrisë Amerikane në provën e rënies në tokë

  • Transferoni dokumenta dhe të dhënat lehtësisht midis shtëpisë dhe zyrës tuaj

  • Arshivim të dhënash i menjëhershëm me butonin "Auto Backup"

  Learn More
 9. Transcend 2TB USB 3.1 Gen 1 StoreJet 25C3N SJ25C3N External Hard Drive

  11 700,00 L
  • Dizajn modern dhe shume i holle.

  • Transferoni dokumenta dhe të dhënat lehtësisht midis shtëpisë dhe zyrës tuaj

  Learn More
 10. Transcend 1TB USB 3.1 Gen 1 StoreJet 25C3N SJ25C3N External Hard Drive

  7 900,00 L
  • Dizajn modern dhe shume i holle.

  • Transferoni dokumenta dhe të dhënat lehtësisht midis shtëpisë dhe zyrës tuaj

  Learn More
 11. Transcend 1TB USB 3.1 Gen 1 StoreJet 25M3G SJ25M3G Rugged External Hard Drive

  Duke filluar nga 7 900,00 L
  • Rezistencë Ekstreme - Krijuar për të përmbushur standardet e ushtrisë Amerikane në provën e rënies në tokë

  • Transferoni dokumenta dhe të dhënat lehtësisht midis shtëpisë dhe zyrës tuaj

  • Arshivim të dhënash i menjëhershëm me butonin "Auto Backup"

  Learn More
 12. Transcend 1 TB StoreJet MC Military Drop Tested USB Type-C External Hard Drive

  7 900,00 L
  • Rezistencë Ekstreme - Krijuar për të përmbushur standardet e ushtrisë Amerikane në provën e rënies në tokë

  • Transferoni dokumenta dhe të dhënat lehtësisht midis shtëpisë dhe zyrës tuaj

  • Arshivim të dhënash i menjëhershëm me butonin "Auto Backup"

  Learn More
 13. Transcend 1 TB Military Drop Tested 25H3B USB 3.0 H3 External Hard Drive

  Duke filluar nga 7 900,00 L
  • Rezistencë Ekstreme - Krijuar për të përmbushur standardet e ushtrisë Amerikane në provën e rënies në tokë

  • Transferoni dokumenta dhe të dhënat lehtësisht midis shtëpisë dhe zyrës tuaj

  • Arshivim të dhënash i menjëhershëm me butonin "Auto Backup"

  Learn More
 14. WD 3TB My Book Desktop Hard Drive

  17 100,00 L
  • Lidhje me USB 3.0

  • Transferoni dokumenta dhe të dhënat lehtësisht midis shtëpisë dhe zyrës tuaj

  • Arshivim të dhënash me programin e përfshirë "Auto Backup", dhe "Hardware encryption"

  Learn More
 15. WD Elements 8TB Desktop Hard Drive

  27 400,00 L
  • Lidhje me USB 3.0

  • Transferoni dokumenta dhe të dhënat lehtësisht midis shtëpisë dhe zyrës tuaj

  • Arshivim të dhënash me programin e përfshirë "Auto Backup", dhe "Hardware encryption"

  Learn More
 16. WD My Cloud Home 8TB Network Attached Storage

  37 800,00 L
  • Lidhje Rrjeti dhe USB 3.0 per te aksesuar materialet nga Interneti (direkt nga Celulari).

  • Transferoni dokumenta dhe të dhënat lehtësisht midis shtëpisë dhe zyrës tuaj.

  • Arshivim të dhënash me programin e përfshirë "Auto Backup" dhe "Hardware Encryption".

  Learn More
 17. WD My Cloud Home 4TB Network Attached Storage

  28 700,00 L
  • Lidhje Rrjeti dhe USB 3.0 per te aksesuar materialet nga Interneti (direkt nga Celulari).

  • Transferoni dokumenta dhe të dhënat lehtësisht midis shtëpisë dhe zyrës tuaj.

  • Arshivim të dhënash me programin e përfshirë "Auto Backup" dhe "Hardware Encryption".

  Learn More
 18. Hardisk i jashtem WD 2TB, My Passport Red USB 3.0

  Duke filluar nga 12 200,00 L
  • Lidhje me USB 3.0

  • Transferoni dokumenta dhe të dhënat lehtësisht midis shtëpisë dhe zyrës tuaj

  • Arshivim të dhënash me programin e përfshirë "Auto Backup", dhe "Hardware encryption"

  Learn More
 19. Hardisk i jashtem WD 1TB, My Passport Red USB 3.0

  Duke filluar nga 8 200,00 L
  • Lidhje me USB 3.0

  • Transferoni dokumenta dhe të dhënat lehtësisht midis shtëpisë dhe zyrës tuaj

  • Arshivim të dhënash me programin e përfshirë "Auto Backup", dhe "Hardware encryption"

  Learn More
View as Liste Tabele

19 Items

Drejtim zbrites
per faqe
WhatsApp Chat WhatsApp Chat