Language
Shporta

Vizatues Dixhital

View as Liste Tabele

5 Items

Drejtim zbrites
per faqe
 1. Vizatues Dixhital Wacom Intuos Comic Black Pen & Touch CTH-690CK-N

  27 800 L
  • Vizatues dixhital me lidhje USB nga marka e mirenjohur Wacom.

  • Një nder vizatuesit dixhital me te mire ne treg. (Wireless shitet veçmas).

  • I krijuar për kreativitet. Madhesia: 210x130 mm

  Learn More
 2. Vizatues Dixhital Wacom Intuos Draw CTL-4100 Digital Drawing and Graphics Tablet - USB

  13 400 L
  • Vizatues dixhital me USB nga marka e mirenjohur Wacom.

  • Një stilolaps i besueshëm, ergonomik dhe i ndjeshëm ndaj presionit që i jepni skicimit tuaj.

  • Çliro imagjinatën. Madhesia: 152.0 x 95.0 mm

  Learn More
 3. Vizatues Dixhital Wacom Intuos Draw CTL-4100 Digital Drawing and Graphics Tablet - Bluetooth

  14 400 L
  • Vizatues dixhital pa tel (Wireless) Bluetooth nga marka e mirenjohur Wacom.

  • Një stilolaps i besueshëm, ergonomik dhe i ndjeshëm ndaj presionit që i jepni skicimit tuaj.

  • Çliro imagjinatën. Madhesia: 152.0 x 95.0 mm

  Learn More
 4. Vizatues Dixhital Wacom One CTL-672 Drawing Digital Table

  12 300 L
  • Vizatues dixhital nga marka e mirenjohur Wacom.

  • Një stilolaps i besueshëm, ergonomik dhe i ndjeshëm ndaj presionit që i jepni skicimit tuaj.

  • Ideale per fotografi dhe projekte. 216.0 x 135.0 mm

  Learn More
 5. Zbritje
  Vizatues Dixhital Wacom One CTL-472 Drawing Digital Table

  Vizatues Dixhital Wacom One CTL-472 Drawing Digital Table

  Çmimi me zbritje 6 500 L Çmimi 8 500 L
  • Vizatues dixhital nga marka e mirenjohur Wacom.

  • Një stilolaps i besueshëm, ergonomik dhe i ndjeshëm ndaj presionit që i jepni skicimit tuaj.

  • Ideale per fotografi dhe projekte.

  Learn More
View as Liste Tabele

5 Items

Drejtim zbrites
per faqe
WhatsApp Chat WhatsApp Chat