Language
Shporta

HDD / SSD / NVME

View as Liste Tabele

Items 1-20 of 32

Drejtim zbrites
per faqe
Faqe
 1. I ri
  Kingston A2000 M.2 250GB PCI-Express 3.0 x 4 3D NAND Internal Solid State Drive (2280)

  Kingston A2000 M.2 250GB PCI-Express 3.0 x 4 3D NAND Internal Solid State Drive (2280)

  8 000,00 L
  • Gjenerata e re e teknologjise SSD nga Kingston M2 NVMe

  • Shkrim dhe lexim me shpejtesi shume te larte (2000 MBps / 1500 MBps)

  • Ideale per Sisteme Operimi qe perdoren per Gaming, Grafike, Inxhinieri, Video ose Audio.

  Learn More
 2. HDD NAS WD Red 2TB – 5400 RPM Class SATA 6Gb/s, 256MB Cache

  14 000,00 L
  • Projektuar posaçerisht për përdorim në sistemet NAS.

  • Besueshmeri maksimale per sistemet 24x7.

  • Memorje Cache 256MB | 36 muaj Garanci.

  Learn More
 3. HDD Seagate 3TB 3.5" Barracuda, 5400rpm, 128MB

  21 900,00 L
  • HDD nga Seagate “Barracuda” për të gjitha nevojat e kompjuterit tuaj, sjell përsosmërinë industriale në një kompjuter shtëpie/zyre.

  • Modalitetet e avancuara të energjisë ndihmojnë në kursimin e energjisë pa sakrifikuar performancën.

  Learn More
 4. HDD Seagate 2TB 3.5" Barracuda, 7200rpm, 256MB

  8 600,00 L
  • HDD nga Seagate “Barracuda” për të gjitha nevojat e kompjuterit tuaj, sjell përsosmërinë industriale në një kompjuter shtëpie/zyre.

  • Modalitetet e avancuara të energjisë ndihmojnë në kursimin e energjisë pa sakrifikuar performancën.

  Learn More
 5. HDD Seagate 3TB 3.5" Barracuda, 5400rpm, 256MB

  12 200,00 L
  • HDD nga Seagate “Barracuda” për të gjitha nevojat e kompjuterit tuaj, sjell përsosmërinë industriale në një kompjuter shtëpie/zyre.

  • Modalitetet e avancuara të energjisë ndihmojnë në kursimin e energjisë pa sakrifikuar performancën.

  Learn More
 6. HDD Seagate 4TB 3.5" Barracuda, 5900rpm, 256MB

  14 600,00 L
  • HDD nga Seagate “Barracuda” për të gjitha nevojat e kompjuterit tuaj, sjell përsosmërinë industriale në një kompjuter shtëpie/zyre.

  • Modalitetet e avancuara të energjisë ndihmojnë në kursimin e energjisë pa sakrifikuar performancën.

  Learn More
 7. HDD Seagate 2TB 3.5" Skyhawk (Surveillance), 7200rpm, 64MB

  9 200,00 L
  • HDD-të SkyHawk nga Seagate janë të optimizuara për DVR dhe NVR, për ngarkesa 24x7.

  • SkyHawk ndihmon në minimizimin e “drop frames” dhe është 3x më i qëndrueshëm se HDD-të e zakonshme.

  • Regjistron deri në 90% të kohës duke përballuar deri në 64 kamera HD njëkohësisht.

  Learn More
 8. HDD Seagate 3TB 3.5" Skyhawk (Surveillance), 7200rpm, 64MB

  12 200,00 L
  • HDD-të SkyHawk nga Seagate janë të optimizuara për DVR dhe NVR, për ngarkesa 24x7.

  • SkyHawk ndihmon në minimizimin e “drop frames” dhe është 3x më i qëndrueshëm se HDD-të e zakonshme.

  • Regjistron deri në 90% të kohës duke përballuar deri në 64 kamera HD njëkohësisht.

  Learn More
 9. HDD Seagate 4TB 3.5" Skyhawk (Surveillance), 7200rpm, 64MB

  16 000,00 L
  • HDD-të SkyHawk nga Seagate janë të optimizuara për DVR dhe NVR, për ngarkesa 24x7.

  • SkyHawk ndihmon në minimizimin e “drop frames” dhe është 3x më i qëndrueshëm se HDD-të e zakonshme.

  • Regjistron deri në 90% të kohës duke përballuar deri në 64 kamera HD njëkohësisht.

  Learn More
 10. HDD WD Purple 6TB Surveillance Hard Disk Drive – 5400 RPM Class SATA 6Gb/s, 64MB Cache 3.5″

  15 600,00 L
  • Projektuar posaçerisht për përdorim në sistemet e vezhgimit (Surveillance).

  • Prioritet ne shkrim (Write speed) për performancë maksimale në sistem e mbikqyrjes.

  • 36 muaj Garanci.

  Learn More
 11. HDD WD Purple 4TB Surveillance Hard Disk Drive – 5400 RPM Class SATA 6Gb/s, 64MB Cache 3.5″

  15 600,00 L
  • Projektuar posaçerisht për përdorim në sistemet e vezhgimit (Surveillance).

  • Prioritet ne shkrim (Write speed) për performancë maksimale në sistem e mbikqyrjes.

  • 36 muaj Garanci.

  Learn More
 12. HDD NAS WD Red 8TB – 5400 RPM Class SATA 6Gb/s, 64MB Cache

  38 200,00 L
  • Projektuar posaçerisht për përdorim në sistemet NAS.

  • Besueshmeri maksimale per sistemet 24x7.

  • 36 muaj Garanci.

  Learn More
 13. HDD NAS WD Red 1TB – 5400 RPM Class SATA 6Gb/s, 64MB Cache

  8 300,00 L
  • Projektuar posaçerisht për përdorim në sistemet NAS.

  • Besueshmeri maksimale per sistemet 24x7.

  • 36 muaj Garanci.

  Learn More
 14. HDD NAS WD Red 2TB – 5400 RPM Class SATA 6Gb/s, 64MB Cache

  10 800,00 L
  • Projektuar posaçerisht për përdorim në sistemet NAS.

  • Besueshmeri maksimale per sistemet 24x7.

  • 36 muaj Garanci.

  Learn More
 15. HDD NAS WD Red 6TB – 5400 RPM Class SATA 6Gb/s, 256MB Cache

  30 700,00 L
  • Projektuar posaçerisht për përdorim në sistemet NAS.

  • Besueshmeri maksimale per sistemet 24x7.

  • 36 muaj Garanci.

  Learn More
 16. HDD NAS WD Red 6TB – 5400 RPM Class SATA 6Gb/s, 64MB Cache

  30 000,00 L
  • Projektuar posaçerisht për përdorim në sistemet NAS.

  • Besueshmeri maksimale per sistemet 24x7.

  • 36 muaj Garanci.

  Learn More
 17. Toshiba P300 500GB - 7200RPM 3.5" SATA HDD

  5 000,00 L
  • Marka: Toshiba | Kapaciteti: 500GB

  • Rotullime për minutë: 7200

  Learn More
 18. SSD Gigabyte 512GB M.2 PCIe x2 NVMe Internal Solid State Drive

  12 300,00 L
  • Gjenerata e re e teknologjise SSD nga Gigabyte M2 NVMe.

  • Shkrim dhe lexim me shpejtesi shume te larte (1550 MBps / 850 MBps).

  • Ideale per Sisteme Operimi qe perdoren per Gaming, Grafike, Inxhinieri, Video ose Audio.

  Learn More
 19. SSD Gigabyte 256GB M.2 PCIe x2 NVMe Internal Solid State Drive

  7 000,00 L
  • Gjenerata e re e teknologjise SSD nga Gigabyte M2 NVMe

  • Shkrim dhe lexim me shpejtesi shume te larte (1200 MBps / 800 MBps)

  • Ideale per Sisteme Operimi qe perdoren per Gaming, Grafike, Inxhinieri, Video ose Audio.

  Learn More
 20. SSD Samsung 250GB 860 EVO Sata III 64L V NAND Solid State Drive

  9 300,00 L
  • Gjenerata e re e teknologjise SSD nga Samsung.

  • Shkrim dhe lexim me shpejtesi ekstreme (550 MBps / 520 MB/s).

  • Ideale per Sisteme Operimi qe perdoren per Gaming, Grafike, Inxhinieri, Video ose Audio.

  Learn More
View as Liste Tabele

Items 1-20 of 32

Drejtim zbrites
per faqe
Faqe
WhatsApp Chat WhatsApp Chat