Language
Shporta

M2 (NVMe)

View as Liste Tabele

11 Items

Drejtim zbrites
per faqe
 1. I ri
  Kingston A2000 M.2 250GB PCI-Express 3.0 x 4 3D NAND Internal Solid State Drive (2280)

  Kingston A2000 M.2 250GB PCI-Express 3.0 x 4 3D NAND Internal Solid State Drive (2280)

  8 000,00 L
  • Gjenerata e re e teknologjise SSD nga Kingston M2 NVMe

  • Shkrim dhe lexim me shpejtesi shume te larte (2000 MBps / 1500 MBps)

  • Ideale per Sisteme Operimi qe perdoren per Gaming, Grafike, Inxhinieri, Video ose Audio.

  Learn More
 2. SSD Gigabyte 512GB M.2 PCIe x2 NVMe Internal Solid State Drive

  12 300,00 L
  • Gjenerata e re e teknologjise SSD nga Gigabyte M2 NVMe.

  • Shkrim dhe lexim me shpejtesi shume te larte (1550 MBps / 850 MBps).

  • Ideale per Sisteme Operimi qe perdoren per Gaming, Grafike, Inxhinieri, Video ose Audio.

  Learn More
 3. SSD Gigabyte 256GB M.2 PCIe x2 NVMe Internal Solid State Drive

  7 000,00 L
  • Gjenerata e re e teknologjise SSD nga Gigabyte M2 NVMe

  • Shkrim dhe lexim me shpejtesi shume te larte (1200 MBps / 800 MBps)

  • Ideale per Sisteme Operimi qe perdoren per Gaming, Grafike, Inxhinieri, Video ose Audio.

  Learn More
 4. SSD Samsung 970 EVO Plus M.2 NVMe 1TB (2280)

  34 900,00 L
  • Gjenerata e re e teknologjise SSD M2 NVME nga Samsung.

  • Shkrim dhe lexim me shpejtesi ekstreme (3500 MBps / 3300 MB/s).

  • Ideale per kompjuter Profesional per Grafike, Inxhinieri, Video ose Audio.

  Learn More
 5. SSD Samsung 970 EVO Plus M.2 NVMe 500GB (2280)

  18 800,00 L
  • Gjenerata e re e teknologjise SSD M2 NVME nga Samsung.

  • Shkrim dhe lexim me shpejtesi ekstreme (3500 MBps / 3200 MB/s).

  • Ideale per kompjuter Profesional per Grafike, Inxhinieri, Video ose Audio.

  Learn More
 6. SSD Samsung 970 EVO Plus M.2 NVMe 250GB (2280)

  11 900,00 L
  • Gjenerata e re e teknologjise SSD M2 NVME nga Samsung.

  • Shkrim dhe lexim me shpejtesi ekstreme (3400 MBps / 2300 MB/s).

  • Ideale per kompjuter Profesional per Grafike, Inxhinieri, Video ose Audio.

  Learn More
 7. SSD Samsung 970 EVO M.2 NVMe 250GB (2280)

  11 600,00 L
  • Gjenerata e re e teknologjise SSD M2 NVME nga Samsung.

  • Shkrim dhe lexim me shpejtesi ekstreme (3400 MBps / 1500 MBps).

  • Ideale per Sisteme Operimi qe perdoren per Gaming, Grafike, Inxhinieri, Video ose Audio.

  Learn More
 8. Kingston A1000 M.2 960GB PCI-Express 3.0 x2 3D TLC Internal Solid State Drive (2280)

  23 400,00 L
  • Gjenerata e re e teknologjise SSD nga Kingston M2 NVMe

  • Shkrim dhe lexim me shpejtesi shume te larte (1500 MBps / 1000 MBps)

  • Ideale per Sisteme Operimi qe perdoren per Gaming, Grafike, Inxhinieri, Video ose Audio.

  Learn More
 9. Kingston A1000 M.2 480GB PCI-Express 3.0 x2 3D TLC Internal Solid State Drive (2280)

  10 200,00 L
  • Gjenerata e re e teknologjise SSD nga Kingston M2 NVMe

  • Shkrim dhe lexim me shpejtesi shume te larte (1500 MBps / 900 MBps)

  • Ideale per Sisteme Operimi qe perdoren per Gaming, Grafike, Inxhinieri, Video ose Audio.

  Learn More
 10. Kingston A1000 M.2 240GB PCI-Express 3.0 x2 3D TLC Internal Solid State Drive (2280)

  6 400,00 L
  • Gjenerata e re e teknologjise SSD nga Kingston M2 NVMe

  • Shkrim dhe lexim me shpejtesi shume te larte (1500 MBps / 800 MBps)

  • Ideale per Sisteme Operimi qe perdoren per Gaming, Grafike, Inxhinieri, Video ose Audio.

  Learn More
 11. Kingston UV500 mSATA 120GB SATA III 3D TLC

  4 400,00 L
  • Form Factor: mSATA nga Kingston.

  • Shkrim dhe lexim me shpejtesi shume te larte.

  Learn More
View as Liste Tabele

11 Items

Drejtim zbrites
per faqe
WhatsApp Chat WhatsApp Chat