Language

technosoft.al

Shporta 0
0,00 L

SSD

View as Liste Tabele

14 Items

Drejtim zbrites
per faqe
 1. HDD/SSD Mounting Adapter, 3.5 inch frame for 1x 2.5 inch HDD/SSD, metal, black

  300,00 L
  • Konvertuese / Mbajtese nga 2.5" - 3.5" per çdo HDD ose SSD 2.5".

  • Cilësisë e siguruar, prodhuar nga marka Gjermane Roline.

  Learn More
 2. SSD Samsung 1TB 860 QVO, V-NAND technology, Solid State Drive

  16 700,00 L
  • Gjenerata e re e teknologjise SSD nga Samsung.

  • Shkrim dhe lexim me shpejtesi ekstreme (550 MBps / 520 MB/s).

  • Ideale per Sisteme Operimi qe perdoren per Gaming, Grafike, Inxhinieri, Video ose Audio.

  Learn More
 3. Kingston A400 2.5" 120GB SATA III TLC Internal Solid State Drive (SSD)

  5 000,00 L
  • Gjenerata e re e teknologjise SSD nga Kingston.

  • Shkrim dhe lexim me shpejtesi shume te larte.

  • Ideale per Sisteme Operimi qe perdoren per Gaming, Grafike, Inxhinieri, Video ose Audio.

  Learn More
 4. SanDisk SSD PLUS 480GB, Internal SSD - SATA III 6 Gb/s, 2.5 Inch /7mm, Up to 535 MB/s

  9 500,00 L
  • Gjenerata e re e teknologjise SSD nga SanDisk.

  • Shkrim dhe lexim me shpejtesi (515 MBps / 490 MB/s).

  • Ideale per Sisteme Operimi qe perdoren per Gaming, Grafike, Inxhinieri, Video ose Audio.

  Learn More
 5. SSD SanDisk Plus, 240GB, Internal SSD - SATA III 6Gb/s, 2.5"

  6 300,00 L
  • Gjenerata e re e teknologjise SSD nga SanDisk.

  • Shkrim dhe lexim me shpejtesi (530 MBps / 440 MB/s).

  • Ideale per Sisteme Operimi qe perdoren per Gaming, Grafike, Inxhinieri, Video ose Audio.

  Learn More
 6. SSD PNY CS900 480GB, 2.5 inch, SATA III Internal Solid State Drive

  8 500,00 L
  • Gjenerata e re e teknologjise SSD nga PNY.

  • Shkrim dhe lexim me shpejtesi (550 MBps / 500 MB/s).

  • Ideale per Sisteme Operimi qe perdoren per Gaming, Grafike, Inxhinieri, Video ose Audio.

  Learn More
 7. SSD Team Group GX2, 2.5", 256GB SATA III Internal Solid State Drive

  4 900,00 L
  • Gjenerata e re e teknologjise SSD nga Team Group.

  • Shkrim dhe lexim me shpejtesi (500 MBps / 400 MB/s).

  • Ideale per Sisteme Operimi qe perdoren per Gaming, Grafike, Inxhinieri, Video ose Audio.

  Learn More
 8. SSD PNY CS900 120GB, 2.5 inch, SATA III Internal Solid State Drive

  3 900,00 L
  • Gjenerata e re e teknologjise SSD nga PNY.

  • Shkrim dhe lexim me shpejtesi (515 MBps / 490 MB/s).

  • Ideale per Sisteme Operimi qe perdoren per Gaming, Grafike, Inxhinieri, Video ose Audio.

  Learn More
 9. SSD Samsung 250GB 860 EVO Sata III 64L V NAND Solid State Drive

  9 300,00 L
  • Gjenerata e re e teknologjise SSD nga Samsung.

  • Shkrim dhe lexim me shpejtesi ekstreme (550 MBps / 520 MB/s).

  • Ideale per Sisteme Operimi qe perdoren per Gaming, Grafike, Inxhinieri, Video ose Audio.

  Learn More
 10. SSD Samsung 500GB 860 EVO Sata III 64L V NAND Solid State Drive

  13 200,00 L
  • Gjenerata e re e teknologjise SSD nga Samsung.

  • Shkrim dhe lexim me shpejtesi ekstreme (550 MBps / 520 MB/s).

  • Ideale per Sisteme Operimi qe perdoren per Gaming, Grafike, Inxhinieri, Video ose Audio.

  Learn More
 11. HyperX Fury RGB SSD 240GB SATA 3 2.5" Solid State Drive Black Case with Multi-Color

  10 000,00 L
  • SSD Gaming nga HyperX me ndrçim te menaxhueshem.

  • Shkrim dhe lexim me shpejtesi shume te larte.

  • Keshillohet te perdoret vetem per PC GAMING.

  Learn More
 12. Kingston A400 2.5" 960GB SATA III TLC Internal Solid State Drive (SSD)

  15 900,00 L
  • Gjenerata e re e teknologjise SSD nga Kingston.

  • Shkrim dhe lexim me shpejtesi shume te larte.

  • Ideale per Sisteme Operimi qe perdoren per Gaming, Grafike, Inxhinieri, Video ose Audio.

  Learn More
 13. Kingston A400 2.5" 480GB SATA III TLC Internal Solid State Drive (SSD)

  9 000,00 L
  • Gjenerata e re e teknologjise SSD nga Kingston.

  • Shkrim dhe lexim me shpejtesi shume te larte.

  • Ideale per Sisteme Operimi qe perdoren per Gaming, Grafike, Inxhinieri, Video ose Audio.

  Learn More
 14. Zbritje
  Kingston A400 2.5" 240GB SATA III TLC Internal Solid State Drive (SSD)

  Kingston A400 2.5" 240GB SATA III TLC Internal Solid State Drive (SSD)

  Çmimi me zbritje 4 900,00 L Çmimi 6 000,00 L
  • Gjenerata e re e teknologjise SSD nga Kingston.

  • Shkrim dhe lexim me shpejtesi shume te larte.

  • Ideale per Sisteme Operimi qe perdoren per Gaming, Grafike, Inxhinieri, Video ose Audio.

  Learn More
View as Liste Tabele

14 Items

Drejtim zbrites
per faqe
WhatsApp Chat WhatsApp Chat