Language
Shporta

Surveillance HDD

View as Liste Tabele

5 Items

Drejtim zbrites
per faqe
 1. HDD Seagate 2TB 3.5" Skyhawk (Surveillance), 7200rpm, 64MB

  9 200,00 L
  • HDD-të SkyHawk nga Seagate janë të optimizuara për DVR dhe NVR, për ngarkesa 24x7.

  • SkyHawk ndihmon në minimizimin e “drop frames” dhe është 3x më i qëndrueshëm se HDD-të e zakonshme.

  • Regjistron deri në 90% të kohës duke përballuar deri në 64 kamera HD njëkohësisht.

  Learn More
 2. HDD Seagate 3TB 3.5" Skyhawk (Surveillance), 7200rpm, 64MB

  12 200,00 L
  • HDD-të SkyHawk nga Seagate janë të optimizuara për DVR dhe NVR, për ngarkesa 24x7.

  • SkyHawk ndihmon në minimizimin e “drop frames” dhe është 3x më i qëndrueshëm se HDD-të e zakonshme.

  • Regjistron deri në 90% të kohës duke përballuar deri në 64 kamera HD njëkohësisht.

  Learn More
 3. HDD Seagate 4TB 3.5" Skyhawk (Surveillance), 7200rpm, 64MB

  16 000,00 L
  • HDD-të SkyHawk nga Seagate janë të optimizuara për DVR dhe NVR, për ngarkesa 24x7.

  • SkyHawk ndihmon në minimizimin e “drop frames” dhe është 3x më i qëndrueshëm se HDD-të e zakonshme.

  • Regjistron deri në 90% të kohës duke përballuar deri në 64 kamera HD njëkohësisht.

  Learn More
 4. HDD WD Purple 6TB Surveillance Hard Disk Drive – 5400 RPM Class SATA 6Gb/s, 64MB Cache 3.5″

  15 600,00 L
  • Projektuar posaçerisht për përdorim në sistemet e vezhgimit (Surveillance).

  • Prioritet ne shkrim (Write speed) për performancë maksimale në sistem e mbikqyrjes.

  • 36 muaj Garanci.

  Learn More
 5. HDD WD Purple 4TB Surveillance Hard Disk Drive – 5400 RPM Class SATA 6Gb/s, 64MB Cache 3.5″

  15 600,00 L
  • Projektuar posaçerisht për përdorim në sistemet e vezhgimit (Surveillance).

  • Prioritet ne shkrim (Write speed) për performancë maksimale në sistem e mbikqyrjes.

  • 36 muaj Garanci.

  Learn More
View as Liste Tabele

5 Items

Drejtim zbrites
per faqe
WhatsApp Chat WhatsApp Chat