Language

technosoft.al

Shporta 0
0,00 L

Karta memorje

View as Liste Tabele

16 Items

Drejtim zbrites
per faqe
 1. Kingston 128GB Canvas Go, SDXC, Class 10, UHS-I, 90MB/s

  2 900,00 L
  • Karte memorje SDXC nga marka Kingston | Kapaciteti: 128GB.

  • Ideale për regjistrime 4K, me rezolucion Ultra HD.

  • Class 10 UHS-I shpejtesi leximi deri ne 90MB/s.

  Learn More
 2. Kingston 256GB Canvas Go Plus, SDXC, 170MB/s Read, UHS-I, Class 10

  6 000,00 L
  • Karte memorje SDXC nga marka Kingston | Kapaciteti: 256GB.

  • Ideale për regjistrime 4K, me rezolucion Ultra HD.

  • Class 10 UHS-I shpejtesi leximi deri ne 170MB/s.

  Learn More
 3. SanDisk Ultra 64 GB, Class 10, SDXC ,UHS-I Memory Card up to 80 MB/s

  2 000,00 L
  • Karte memorje SDXC nga Kingston | Kapaciteti: 64GB,

  • Dizajnuar të jetë e besueshme, ideale për regjistrime Full HD, për foto me rezolucion High Definition.

  • Class 10 UHS-I shpejtesi leximi deri ne 80MB/s.

  Learn More
 4. Kingston 128GB, MICROSDXC Canvas Go

  2 800,00 L
  • Karte memorje micro SDXC nga marka Kingston | Kapaciteti: 128GB.

  • Ideale për regjistrime 4K, me rezolucion Ultra HD.

  • E pershtatshme per Tableta ose Smartphone me sistem Android.

  • Shpejtesi leximi deri ne 90MB/s.

  Learn More
 5. Kingston Canvas Go!, 64GB, microSDXC, Class 10 microSD Memory Card, UHS-I 90MB/s R, Flash Memory Card with Adapter

  2 000,00 L
  • Karte memorje micro SDXC me adaptor nga marka Kingston | Kapaciteti: 64GB.

  • Ideale për regjistrime 4K, me rezolucion Ultra HD.

  • E pershtatshme per Tableta ose Smartphone me sistem Android.

  • Shpejtesi leximi deri ne 90MB/s.

  Learn More
 6. SanDisk Ultra Class 10 SDHC UHS-I Memory Card up to 80MB/s - 16GB, 32GB, 64GB

  Duke filluar nga 1 000,00 L
  • Karte memorje SDXC nga SanDisk | Kapaciteti: 16GB, 32GB, 64GB

  • Ideale për regjistrime Full HD, me rezolucion High Definition.

  • Class 10 UHS-I shpejtesi leximi deri ne 80MB/s.

  Learn More
 7. SanDisk Ultra 64GB microSDXC Memory Card + SD Adapter with A1 App Performance, 100MB/s, Class 10, U1 - 64GB

  1 900,00 L
  • Karte memorje micro SDXC nga SanDisk | Kapaciteti: 64GB.

  • Ideale për regjistrime Full HD, me rezolucion High Definition.

  • E pershtatshme per Tableta ose Smartphone me sistem Android.

  • Class 10 UHS-I, shpejtesi leximi deri ne 100MB/s.

  Learn More
 8. SanDisk 32GB Ultra microSDHC UHS-I CL10 Memory Card

  1 200,00 L
  • Karte memorje micro SDHC nga SanDisk | Kapaciteti: 32GB,

  • Ideale për regjistrime Full HD, me rezolucion High Definition.

  • Class 10 UHS-I shpejtesi leximi deri ne 98MB/s.

  Learn More
 9. SanDisk Ultra 64GB 80MB/s UHS-I Class 10 microSDXC Card - 64GB

  1 300,00 L
  • Karte memorje micro SDXC nga SanDisk | Kapaciteti: 64GB,

  • Ideale për regjistrime Full HD, për foto me rezolucion High Definition.

  • Class 10 UHS-I shpejtesi leximi deri ne 80MB/s.

  Learn More
 10. SanDisk Extreme PRO microSDXC, Memory Card Plus SD Adapter, 170 MB/s, Class 10, U3, V30, A2 - 64 GB

  3 800,00 L
  • Karte memorje micro SDXC nga SanDisk | Kapaciteti: 64GB,

  • Ideale për regjistrime 4K dhe UHD.

  • E pershtatshme per sistem Android, Smartphone, Tablet dhe kamera.

  • Class 10 UHS-I shpejtesi leximi deri ne 170MB/s.

  Learn More
 11. Kingston Canvas React 32GB SDHC Class 10 SD Memory Card UHS-I 100MB/s R Flash Memory High Speed SD Card - 32GB

  1 800,00 L
  • Karte memorje SDHC nga Kingston | Kapaciteti: 32GB,

  • Dizajnuar të jetë e besueshme, ideale për regjistrime 4K dhe foto me rezolucion te larte.

  • Class 10 UHS-I shpejtesi leximi deri ne 100MB/s.

  Learn More
 12. Kingston Canvas Select 32GB MicroSDHC Class 10 MicroSD Memory Card UHS-I 80MB/s R Flash Memory Card with Adapter - 32GB

  900,00 L
  • Karte memorje micro SDHC nga Kingston | Kapaciteti: 32GB,

  • Dizajnuar të jetë e besueshme, ideale për regjistrime HD, për foto me rezolucion High Definition.

  • Class 10 UHS-I shpejtesi leximi deri ne 80MB/s.

  Learn More
 13. Kingston Canvas Select 16GB microSDHC Class 10 microSD Memory Card UHS-I 80MB/s R Flash Memory Card with Adapter

  700,00 L
  • Karte memorje micro SDHC nga Kingston | Kapaciteti: 16GB,

  • Dizajnuar të jetë e besueshme, ideale për regjistrime HD, për foto me rezolucion High Definition.

  • Class 10 UHS-I shpejtesi leximi deri ne 90MB/s.

  Learn More
 14. Kingston Canvas Select 64GB microSDHC Class 10 microSD Memory Card UHS-I 80MB/s R Flash Memory Card with Adapter

  1 500,00 L
  • Karte micro SDHC nga Kingston | Kapaciteti: 64GB,

  • Dizajnuar të jetë e besueshme, ideale për regjistrime HD, për foto me rezolucion High Definition.

  • Class 10 UHS-I shpejtesi leximi deri ne 80MB/s.

  Learn More
 15. Kingston Canvas Select 64GB SDHC Class 10 SD Memory Card UHS-I 80MB/s R Flash Memory Card

  1 700,00 L
  • Karte memorje SDHC nga Kingston | Kapaciteti: 64GB,

  • Dizajnuar të jetë e besueshme, ideale për regjistrime HD, për foto me rezolucion High Definition.

  • Class 10 UHS-I shpejtesi leximi deri ne 80MB/s.

  Learn More
 16. Kingston Canvas Select, 32GB SDHC, Class 10, SD Memory Card, UHS-I 80MB/s, Flash Memory Card - 32GB

  1 000,00 L
  • Karte memorje SDHC nga Kingston | Kapaciteti: 8GB,

  • Dizajnuar të jetë e besueshme, ideale për regjistrime HD, për foto me rezolucion High Definition.

  • Class 10 UHS-I shpejtesi leximi deri ne 80MB/s.

  Learn More
View as Liste Tabele

16 Items

Drejtim zbrites
per faqe
WhatsApp Chat WhatsApp Chat