Language

technosoft.al

Shporta 0
0,00 L

Kufje per Call Center

View as Liste Tabele

12 Items

Drejtim zbrites
per faqe
 1. Kufje Profesionale Grandstream GUV3000 HD, USB headsets, Noise canceling microphone (per Call Center)

  5 400,00 L
  • Kufje profesionale, te çertifikuara nga Skype. Lidhje me USB ideale per Call Center.

  • Cilesi HD nga mikrofoni per biseda te gjata. Krijuar qe te jete shume e rahatshme.

  • Butoni shtese ju mundeson Bllokimin e mikrofonit (Mute) nga operatori, qe mos te degjohen bisedat.

  • ***Kujdes: Kufjet nuk jane ne gjendje. Porosia minimale 10 cope. Vonesa e levrimit 1 jave.

  Learn More
 2. Kufje Profesionale Jabra Evolve 30 II Headset Duo UC - Professional Unified Communicaton Headset USB Headset (per Call Center)

  8 800,00 L

  • Kufje profesionale me menaxhim te thjeshte te thirrjeve dhe ze kristal i paster.

  • Lidhje me USB Headset ideale per Call Center me gjatesi 2.5m. 

  • Çertifikuar per Skype for Business, Lync, Avaya, Cisco.

  • Cilesi shume me e larte se Jabra Evolve 20.

  • Butoni shtese ju mundeson Bllokimin e mikrofonit (Mute) nga operatori, qe mos te degjohen bisedat.

  • ***Kujdes: Kufjet nuk jane ne gjendje. Porosia minimale 10 cope. Vonesa e levrimit 1 jave.

  Learn More
 3. Kufje Profesionale Yealink UH33 Monaural Headset, NoiseCancelling, On-Ear Mono Headset, Wired USB (per Call Center)

  5 700,00 L
  • Kufje profesionale, te çertifikuara nga Skype, per biseda telefonike te gjata me menaxhim te thjeshte te thirrjeve.

  • Lidhje me USB ideale per Call Center + Jack Audio 3.5mm per telefon ose Smartphone.

  • Cilesi HD nga mikrofoni per biseda te gjata. Krijuar qe te jete shume e rahatshme.

  • Butoni shtese ju mundeson Bllokimin e mikrofonit (Mute) nga operatori, qe mos te degjohen bisedat.

  • ***Kujdes: Kufjet nuk jane ne gjendje. Porosia minimale 10 cope. Vonesa e levrimit 1 jave.

  Learn More
 4. Kufje Profesionale Plantronics Blackwire 3225 USB-A Headset, On-Ear Mono Headset, Wired (per Call Center)

  7 400,00 L
  • Kufje profesionale per biseda telefonike te gjata me menaxhim te thjeshte te thirrjeve dhe ze kristal i paster.

  • Lidhje me USB ideale per Call Center me gjatesi 2.2m dhe mundesi hyrje Audio 3.5mm qe hiqet.

  • Cilesi shume e larte nga mikrofoni per biseda te gjata. Krijuar qe te jete shume e rahatshme.

  • Butoni shtese ju mundeson Bllokimin e mikrofonit (Mute) nga operatori, qe mos te degjohen bisedat.

  • Kujdes sasi e limituar.

  Learn More
 5. Kufje Profesionale Plantronics Blackwire 3220 USB-A Headset, On-Ear Mono Headset, Wired (per Call Center)

  4 990,00 L
  • Kufje profesionale per biseda telefonike te gjata me menaxhim te thjeshte te thirrjeve dhe ze kristal i paster.

  • Lidhje me USB ideale per Call Center me gjatesi 2.2m.

  • Cilesi shume e larte nga mikrofoni per biseda te gjata. Krijuar qe te jete shume e rahatshme.

  • Butoni shtese ju mundeson Bllokimin e mikrofonit (Mute) nga operatori, qe mos te degjohen bisedat.

  • Kujdes sasi e limituar.

  Learn More
 6. Kufje Profesionale Jabra Evolve 20 Stereo UC - Professional Unified Communicaton Headset USB Headset (per Call Center)

  5 500,00 L
  • Kufje profesionale me menaxhim te thjeshte te thirrjeve dhe ze kristal i paster.

  • Lidhje me USB Headset ideale per Call Center me gjatesi 2.5m. Certifikuar per Microsoft Skype Business.

  • Cilesi shume e larte nga mikrofoni per biseda te gjata. Krijuar qe te jete shume e rahatshme.

  • Butoni shtese ju mundeson Bllokimin e mikrofonit (Mute) nga operatori, qe mos te degjohen bisedat.

  • Kujdes sasi e limituar.

  Learn More
 7. Kufje Genius HS-05A Headphone and Microphone (per Call Center)

  1 600,00 L
  • Kufje Genius HS-05A Headphone and Microphone per Call Center.

  • Cilesi shume e larte nga mikrofoni per biseda te gjata. Projektuar per VoIP, Skype dhe MSN.

  • Butoni shtese ju mundeson Bllokimin e mikrofonit (Mute) nga operatori, qe mos te degjohen bisedat.

  Learn More
 8. Kufje Genius HS-04SU Headset and Microphone (per Call Center)

  1 400,00 L
  • Kufje Genius HS-04SU Headset and Microphone per Call Center.

  • Cilesi shume e larte nga mikrofoni per biseda te gjata. Projektuar per VoIP, Skype dhe MSN.

  • Butoni shtese ju mundeson Bllokimin e mikrofonit (Mute) nga operatori, qe mos te degjohen bisedat.

  Learn More
 9. Kufje Genius HS-04S Headset and Microphone

  1 100,00 L
  • Kufje Genius HS-04S Headset me veshje gome dhe nje sfungjer shume te bute.

  • Kontroll i volumit. Krijuar qe te jete shume e rahatshme per bisedat e gjata.

  • Mikrofoni filtron zhurma e padeshiruar ne sfond. Mikrofoni mund te vendoset ne anen e djathte ose te majte.

  Learn More
 10. Kufje Genius HS-520 Foldable Headset (Per Call Center)

  2 200,00 L
  • Kufje Genius HS-520 Foldable Headset per Call Center.

  • Cilesi zeri dhe izolim i zhurmave, shume praktike per biseda te gjata.

  • Dizajn elegant. Kontroll i volumit direkt nga kufja.

  Learn More
 11. Kufje Trust Mauro USB Headset (per Call Center)

  2 800,00 L
  • Kufje Mauro USB Headset ideale per Call Center me gjatesi 2.5m.

  • Cilesi shume e larte nga mikrofoni per biseda te gjata. Krijuar qe te jete shume e rahatshme.

  • Butoni shtese ju mundeson Bllokimin e mikrofonit (Mute) nga operatori, qe mos te degjohen bisedat.

  Learn More
 12. Kufje Trust Quasar Headset

  2 200,00 L
  • Kufje Trust Quasar shume te pershtatshme per ore te gjata ne Skype.

  • Mikrofoni siguron qartesi te larte.

  • Te pershtatshme per  Call Center.

  Learn More
View as Liste Tabele

12 Items

Drejtim zbrites
per faqe
WhatsApp Chat WhatsApp Chat