Language

technosoft.al

Shporta 0
0,00 L

Kufje Brenda-Veshi

View as Liste Tabele

14 Items

Drejtim zbrites
per faqe
 1. AWEI Business Mono Bluetooth Earphone Stereo Wireless Headset Metal Mini Earbuds With Microphone For Phone Car Hands Free

  2 200,00 L
  • Kufje brenda veshi Bluetooth Baseus A01 Single Stereo Bluetooth Headset (Tek).

  • Butona multifunksional. Dizajn luksoz, i pershtatshem per biznes.

  • Degjim me nje performance te larte. Cilesi kristale e zerit, mund te bllokoje zhurmat ne background.

  • Mikrofon HD per thirrjet telefonike, rrezja e transmetimit bluetooth shkon deri ne 10 m.

  Learn More
 2. Kufje Genius GHP-206 High Performance Neodymium Headphone, Solid Bass, Extended Treble

  500,00 L
  • Kufje brenda veshi Genius HS-M225 Exception Music Performance

  • Muzike shume cilesore. Kufje te thjeshta me nje dizajn shume elegant.

  • Mikrofon i paster. Izolim i zhurmave te jashtme.

  Learn More
 3. Kufje Genius HS-M300 In-Ears Headphones, Sports Headset, Crystal Clear and Sound, Extra Bass

  1 200,00 L
  • Kufje brenda veshi Genius HS-M300 In-Ears Headphones Sports Headset

  • Muzike shume cilesore. Kontroll direkt i mikrofonit dhe telefonatave.

  • Ideale per personal qe merren me sport. Izolim i zhurmave te jashtme.

  Learn More
 4. Kufje Genius HS-M225 Exception Music Performance, Premium Neodymium In-Ear Headset

  Duke filluar nga 700,00 L
  • Kufje brenda veshi Genius HS-M225 Exception Music Performance

  • Muzike shume cilesore. Kufje te thjeshta me nje dizajn shume elegant.

  • Mikrofon i paster. Izolim i zhurmave te jashtme.

  Learn More
 5. Kufje Genius HS-M260 Superior Bass

  Duke filluar nga 900,00 L
  • Kufje brenda veshi Genius HS-M260 Superior Bass.

  • Muzike shume cilesore. Kontroll i mikrofonit dhe muzikes direkt.

  • Mikrofon i paster dhe dizajn teper modern. Izolim i zhurmave te jashtme.

  Learn More
 6. Kufje Baseus H07 Wired Earphone Stereo Sound Headset In-Ear

  Duke filluar nga 1 390,00 L
  • Kufje brenda veshi Baseus H07 Wired Earphone Stereo Sound Headset In-Ear

  • Ideale per iPhone dhe Andorid. Kontroll i mikrofonit dhe muzikes direkt.

  • Mikrofon i paster dhe dizajn teper modern. Shume te rehatshme.

  Learn More
 7. Kufje Baseus H04 Wired Earphone Stereo Sound Headset In-Ear

  890,00 L
  • Kufje brenda veshi Baseus Encok H04 Wired Earphone Stereo Sound Headset In-Ear

  • Muzike shume cilesore. Kontroll i mikrofonit dhe muzikes direkt.

  • Mikrofon i paster dhe dizajn teper modern. Shume te rehatshme.

  Learn More
 8. Kufje Baseus H06 In-ear Stereo Bass Earphones Headphones

  1 290,00 L
  • Kufje brenda veshi Baseus H06 In-ear Stereo Bass Earphones Headphones

  • Muzike shume cilesore. Kontroll i mikrofonit dhe muzikes direkt.

  • Mikrofon i paster dhe dizajn teper modern. Pastrohen thjeshte.

  Learn More
 9. Kufje Baseus Encok H03 In-ear Earphone Stereo Earbuds

  1 690,00 L
  • Kufje brenda veshi Baseus Encok H03 In-ear Earphone Stereo Earbuds

  • Muzike shume cilesore. Kontroll i mikrofonit dhe muzikes direkt.

  • Mikrofon i paster dhe dizajn teper modern. Pastrohen thjeshte.

  Learn More
 10. Kufje Bluetooth Baseus A01 Single Stereo Bluetooth Headset (Tek)

  1 690,00 L
  • Kufje brenda veshi Bluetooth Baseus A01 Single Stereo Bluetooth Headset (Tek).

  • Degjim me nje performance te larte. Cilesi kristale e zerit.

  • Mikrofon HD per thirrjet telefonike, teknologji e anulimit te zhurmes.

  Learn More
 11. Kufje Bluetooth Baseus S03 Magnetic Bluetooth Sports Earbuds with Mic Vibrate

  3 900,00 L
  • Kufje brenda veshi Bluetooth Baseus S03 Magnetic Bluetooth Sports Earbuds Vibrate

  • Cilesi superiore e muzikes. Kontroll i mikrofonit dhe muzikes direkt.

  • Ideale per sport dhe per perditshmeri. Dridhje e kufjes per kujtesa te telefona te harruara.

  Learn More
 12. Kufje Bluetooth Baseus S06 Wireless Earphone Magnetic

  2 900,00 L
  • Kufje brenda veshi Bluetooth Baseus S06 Wireless Earphone Magnetic.

  • Muzike shume cilesore per ore te gjata. Kontroll i mikrofonit dhe muzikes direkt.

  • Mikrofon shume i paster dhe dizajn teper modern. Terheqje magnetike.

  Learn More
 13. Kufje Bluetooth Baseus B15 Seal Stereo Bluetooth Sports Earbuds with Mic

  2 490,00 L
  • Kufje brenda veshi Bluetooth Baseus B15 Seal Stereo Bluetooth Sports Earbuds with Mic

  • Muzike shume cilesore per ore te gjata. Kontroll i mikrofonit dhe muzikes direkt.

  • Mikrofon shume i paster dhe dizajn teper modern. Acoustic Perfect.

  Learn More
 14. Kufje Bluetooth Baseus B11 Licolor Magnet Earphone Wireless Headset

  2 590,00 L
  • Kufje brenda veshi Bluetooth Baseus B11 Licolor Stereo Metal Wireless.

  • Muzike shume cilesore per ore te gjata. Kontroll i mikrofonit dhe muzikes direkt.

  • Mikrofon shume i paster dhe dizajn teper modern. Terheqje magnetike.

  Learn More
View as Liste Tabele

14 Items

Drejtim zbrites
per faqe
WhatsApp Chat WhatsApp Chat