Language

technosoft.al

Shporta 0
0,00 L

Mouse

View as Liste Tabele

Items 1-20 of 75

Drejtim zbrites
per faqe
Faqe
 1. Mouse Razer Basilisk X HyperSpeed ​​Gaming Mouse, Bluetooth and Wireless Compatible, 16K DPI, 6 Programmable Buttons, black

  5 900,00 L
  • Mouse Gaming nga marka Riotoro. 

  • 25% me i shpejte se teknologjite e tjera wireless. Sensor optik 16000 DPI.

  • 6 butona te konfigurueshem. Butona mekanik.

  Learn More
 2. Mouse Gaming Trust GXT 165 Celox, RGB, 10.000 DPI, 8 Buttons, black

  3 900,00 L
  • Mouse Gaming nga marka Trust Celox.

  • Sensor optik 10000 DPI. 8 butona te konfigurueshem.

  • Buton per caktimin e shpejtesise (DPI) Ndriçim RGB.

  Learn More
 3. Mouse Gaming Trust Ziva + Mousepad, 1000-3000 DPI, Black

  1 300,00 L
  • Mouse Gaming nga marka Trust + Mousepad (220 x 300 mm)

  • Buton per menaxhimin e DPI-se, 1000 – 1600 – 2200 – 3000 DPI

  Learn More
 4. Mouse Gaming Trust GXT 105 Izza, 2400DPI, black

  1 500,00 L
  • Mouse Gaming me kabllo USB Trust me 800-1200-1600-2400 DPI

  • Buton per caktimin e shpejtesise (DPI)

  • Ndriçim Multi-colour. 

  Learn More
 5. Mouse wireless Trust Ziva, 1200DPI, black

  1 000,00 L
  • Mouse Wieless Trust Ziva me 1.200 DPI.

  • Mouse i thjeshte per zyre ose shtepi.

  Learn More
 6. Mouse Trust Carve USB Optical, 1200DPI, black

  800,00 L
  • Mouse Trust Ziva me 1200 DPI.

  • Mouse i thjeshte per zyre ose shtepi.

  Learn More
 7. Mouse Dell Optical USB Wired Mouse - White

  1 500,00 L
  • Mouse me kabllo USB DEll me 1000 DPI.

  • Forme e thjeshte dhe shume e rehatshme.

  • Ideale per zyre ose shtepi.

  Learn More
 8. Mouse Gaming Logitech G300s Optical Ambidextrous, RGB, 9 Programmable Buttons, Onboard Memory

  5 500,00 L
  • Mouse Gaming Logitech G300s.

  • Mouse me sensorin optik - 2500 DPI | 9 butona te konfigurueshem.

  • Mouse shume i shpejte dhe komfort | Ndriçim RGB.

  Learn More
 9. Mouse Gaming ABKONCORE A900, Optical, RGB, 16,000 DPI Adjustable

  3 800,00 L
  • Mouse Gaming ABKONCORE A900, per Laptop Gaming!

  • Mouse me sensorin optik - 16000 DPI.

  • Mouse shume i shpejte dhe komfort | Ndriçim RGB.

  Learn More
 10. Mouse Gaming ABKONCORE A660, 10000 DPI, 6, ARGB, Adjustable DPI

  2 900,00 L
  • Mouse Gaming URUZ Z5 Lightning, per Laptop Gaming!

  • Mouse me sensorin optik - 10000 DPI

  • Ndriçim i konfigurueshem ARGB 

  Learn More
 11. Mouse Gaming ABKONCORE A530, up to 4000 DPI, ndriçim RGB

  2 500,00 L
  • Mouse Gaming ABKONCORE A530 me 500/1200/1500/2000/3000/4000 DPI.

  • Mouse shume i shpejte dhe cilesor.

  • Ndricim RGB, deri ne 16.8 m ngjyra.

  Learn More
 12. Mouse Gaming ABKONCORE M30, RGB, up to 3500 DPI Adjustable

  2 000,00 L
  • Mouse Gaming Abkoncore Astra M30

  • 500, 1000, 1500, 1750, 2000, 2500, 3500 DPI.

  • Buton per menaxhimin e DPI-se | Ndricim RGB

  Learn More
 13. Mouse Gaming Abkoncore Astra AM6, up to 3200 DPI, RGB

  2 000,00 L
  • Mouse Gaming Abkoncore Astra AM6 me 800/1600/2400/3200 DPI.

  • Buton per menaxhimin e DPI-se

  • Ndricim RGB

  Learn More
 14. Mouse Riotoro NADIX Wired Optical RGB USB Gaming Mouse, 10.000 DPI Sensor

  5 200,00 L
  • Mouse Gaming nga marka Riotoro NADIX

  • Sensor optik 10000 DPI. 7 butona te konfigurueshem.

  • Ndriçim RGB.

  Learn More
 15. Mouse RIOTORO AUROX Gaming Mouse, RGB Multicolor Lighting, 8 Programmable Buttons, 10,000 DPI Limited Edition

  4 900,00 L
  • Mouse Gaming nga marka RIOTORO AUROX.

  • Sensor 10000 DPI, shume preçiz. Ndriçim RGB. 8 butona te konfigurueshem.

  • Dizajn shume komfort, i pershtatshem per ore te gjata perdorimi.

  Learn More
 16. Mouse LC Power M714BW, Wireless, Ergonomic, Optical 5buttons

  1 500,00 L
  • Mouse wireless nga marka LC Power M714BW.

  • Rrezja e WiFi shkon deri ne 10 m.

  • Mouse ideal per Desktop PC.

  Learn More
 17. Mouse Wireless Logitech M170 Wireless Mouse, Ambidextrous Design, 1000 DPI - Black

  1 600,00 L
  • Mouse wireless nga marka Logitech M170.

  • Rrezja e WiFi shkon deri ne 10 m. 12 Muaj bateri.

  • Mouse ideal per Desktop PC.

  Learn More
 18. Mouse Wireless Logitech M185 Wireless Mouse, Ambidextrous Design, 1000 DPI - Blue

  1 700,00 L
  • Mouse wireless nga marka Logitech M185.

  • Rrezja e WiFi shkon deri ne 10 m. 12 Muaj bateri.

  • Mouse ideal per laptop.

  Learn More
 19. Mouse Wireless Logitech M171 Wireless Mouse, Ambidextrous Design, 1000 DPI - Black

  1 700,00 L
  • Mouse wireless nga marka Logitech M171.

  • Rrezja e WiFi shkon deri ne 10 m. 12 Muaj bateri.

  • Mouse ideal per Desktop PC.

  Learn More
 20. Mouse Wireless Logitech M171 Wireless Mouse, Ambidextrous Design, 1000 DPI - Blue

  1 900,00 L
  • Mouse wireless nga marka Logitech M171.

  • Rrezja e WiFi shkon deri ne 10 m. 12 Muaj bateri.

  • Mouse ideal per Desktop PC.

  Learn More
View as Liste Tabele

Items 1-20 of 75

Drejtim zbrites
per faqe
Faqe
WhatsApp Chat WhatsApp Chat