Language

technosoft.al

Shporta 0
0,00 L

Ekran Projektimi

View as Liste Tabele

14 Items

Drejtim zbrites
per faqe
 1. Ekran Projektimi Elite Screens VMAX2, 435 x 238, Elektrik (Raporti 16:9)

  99 990,00 L
  • Ekran projektimi elektrik i motorizuar qe vendoset ne mur nga marka me cilesore ne bote, Elite Screens.

  • Permasa e projektimit eshte: 3000mm x 3000mm.

  • Ideal per salla konferencash, zyre, shkolla dhe shtepi luksi.

  Learn More
 2. Ekran Projektimi Legamaster ECONOMY, 146 x 190 (Raporti 1:1)

  18 000,00 L
  • Ekran projektimi i thjeshte me vendoje ne mur nga marka Hollandeze Legamaster.

  • Permasa e projektimit eshte: 1460 x 1900 mm | Cilesi e Garantuar.

  • Per lokal, shtepi, shkolle dhe ambjente te ndryshme.

  Learn More
 3. Ekran Projektimi Lexin ES200HM, 435 x 238, Elektrik (Raporti 16:9)

  59 900,00 L
  • Ekran projektimi elektrik i motorizuar qe vendoset ne mur.

  • Permasa e projektimit eshte: 4350mm x 2380mm.

  • Ideal per salla konferencash, zyre, shkolla dhe shtepi luksi.

  Learn More
 4. Ekran Projektimi Lexin ES120120M, 295 x 295, Elektrik (Raporti 1:1)

  26 000,00 L
  • Ekran projektimi elektrik i motorizuar qe vendoset ne mur.

  • Permasa e projektimit eshte: 2950mm x 2950mm.

  • Ideal per salla konferencash, zyre dhe shkolla.

  Learn More
 5. Ekran Projektimi Lexin EH8080M, 198 x 198, Elektrik (Raporti 1:1)

  16 000,00 L
  • Ekran projektimi elektrik i motorizuar qe vendoset ne mur.

  • Permasa e projektimit eshte: 1980mm x 1980mm.

  • Ideal per salla konferencash, zyre dhe shkolla.

  Learn More
 6. Ekran Projektimi Lexin TD8484M, 208 x 208, Tripod (Raporti 1:1)

  10 990,00 L
  • Ekran projektimi i thjeshte qe mbahet nga toka me tripod.

  • Permasa e projektimit eshte: 2080mm x 2080mm.

  • Ideal per ato qe jane shpesh ne levizje.

  Learn More
 7. Ekran Projektimi Lexin TD8080M, 198 x 198, Tripod (Raporti 1:1)

  10 500,00 L
  • Ekran projektimi i thjeshte qe mbahet nga toka me tripod.

  • Permasa e projektimit eshte: 1980mm x 1980mm.

  • Ideal per ato qe jane shpesh ne levizje.

  Learn More
 8. Ekran Projektimi Lexin TD7070M, 173 x 173, Tripod (Raporti 1:1)

  7 990,00 L
  • Ekran projektimi i thjeshte qe mbahet nga toka me tripod.

  • Permasa e projektimit eshte: 1730mm x 1730mm.

  • Ideal per ato qe jane shpesh ne levizje.

  Learn More
 9. Ekran Projektimi Lexin MH7070M, 147 x 147, Tripod (Raporti 1:1)

  7 490,00 L
  • Ekran projektimi i thjeshte qe mbahet nga toka me tripod.

  • Permasa e projektimit eshte: 1470mm x 1470mm.

  • Ideal per ato qe jane shpesh ne levizje.

  Learn More
 10. Ekran Projektimi Lexin MH6060M, 147 x 147 (Raporti 1:1)

  4 990,00 L
  • Ekran projektimi i thjeshte me vendoje ne mur.

  • Permasa e projektimit eshte: 1470mm x 1470mm.

  • Per lokal, shtepi, shkolle dhe ambjente te ndryshme.

  Learn More
 11. Ekran Projektimi Lexin MH150VM, 295 x 224 (Raporti 4:3)

  18 990,00 L
  • Ekran projektimi i thjeshte me vendoje ne mur me raport 4:3.

  • Permasa e projektimit eshte: 2950mm x 2240mm.

  • Per lokal, shtepi, shkolle dhe ambjente te ndryshme.

  Learn More
 12. Ekran Projektimi Lexin MH8484M, 280 x 280 (Raporti 1:1)

  7 990,00 L
  • Ekran projektimi i thjeshte me vendoje ne mur.

  • Permasa e projektimit eshte: 2080mm x 2080mm.

  • Per lokal, shtepi, shkolle dhe ambjente te ndryshme.

  Learn More
 13. Ekran Projektimi Lexin MH8080M, 198 x 198 (Raporti 1:1)

  7 590,00 L
  • Ekran projektimi i thjeshte me vendoje ne mur.

  • Permasa e projektimit eshte: 1980mm x 1980mm.

  • Per lokal, shtepi, shkolle dhe ambjente te ndryshme.

  Learn More
 14. Ekran Projektimi Lexin MH7070M, 173 x 173 (Raporti 1:1)

  6 490,00 L
  • Ekran projektimi i thjeshte me vendoje ne mur.

  • Permasa e projektimit eshte: 1730mm x 1730mm.

  • Per lokal, shtepi, shkolle dhe ambjente te ndryshme.

  Learn More
View as Liste Tabele

14 Items

Drejtim zbrites
per faqe
WhatsApp Chat WhatsApp Chat