Language

technosoft.al

Shporta 0
0,00 L

Kabllo 3.5mm (Jack)

View as Liste Tabele

5 Items

Drejtim zbrites
per faqe
 1. Kabllo Audio ROLINE 3.5mm M. - 3.5mm F. (2m)

  200,00 L
  • Kabllo audio për zgjatimin e lidhjes së pajisjeve të ndryshme me bokse, mixer, telefon.

  • Ideal për zgjatimin e kabllit aux.

  Learn More
 2. Kabllo Audio Baseus Audio Yiven M30 Cable, 3.5mm M. - 3.5mm M.

  Duke filluar nga 490,00 L
  • Kabllo audio për lidhjen e pajisjeve të ndryshme me bokse, mixer, telefon.

  • Ideal për lidhjen e Celularit me hyrjen AUX në makinë.

  Learn More
 3. Kabllo Audio ROLINE GOLD 3.5mm Audio Connetion Cable, M - M (2.5 m)

  1 200,00 L
  • Kabllo audio profesional për lidhjen e pajisjeve të ndryshme me bokse, mixer, telefon.

  • Ideal për lidhjet AUX.

  • Percjellshmeri e larte dhe e sigurte me veshje ari.

  Learn More
 4. Kabllo Audio ROLINE 3.5mm M. - 3.5mm M.

  Duke filluar nga 150,00 L
  • Kabllo audio për lidhjen e pajisjeve të ndryshme me bokse, mixer, telefon.

  • Ideal për lidhjen e Celularit me hyrjen AUX në makinë.

  Learn More
 5. Kabllo Audio 3.5mm – RCA (Cinch), Value (1.5m)

  300,00 L
  • Kabllo Audio nga marka Gjermane Value 3.5mm për lidhjen e bokseve ose mikserit me laptop, PC ose direkt me Celular.
  Learn More
View as Liste Tabele

5 Items

Drejtim zbrites
per faqe
WhatsApp Chat WhatsApp Chat