Language

technosoft.al

Shporta 0
0,00 L

Konvertuesa Audio

View as Liste Tabele

5 Items

Drejtim zbrites
per faqe
 1. Konvertues Audio - VALUE Toslink Optical Adapter (Female) - 3.5mm Mini Jack Plug Adapter(Male)

  200,00 L
  • Ky kabllo perdoret për të konvertuar Toslink - Audio Jack 3.5 mm.

  • Funksionon me te gjithe hyrjet standard Toslink per HomeTheater dhe Hi-Fi.

  • Cilesi e larte dhe e garantuar nga marka Gjermane, Value.

  Learn More
 2. Konvertues Audio - ROLINE Stereo Adapter 6.35 mm Male - 3.5 mm Female

  150,00 L
  • Adaptor audio per konvertiminin nga 3.5mm ne 6.35mm nga marka Gjermane Roline.

  Learn More
 3. Konvertues Jack ROLINE 1 x 3.5 mm stereo plug M - 2 x 3.5 mm stereo plug F, (0.15m)

  300,00 L
  • Ky kabllo konvertues audio shërben për dyfishimin e sinjalit audio nga 1 burim në 2 dalje.

  • Prodhuar nga marka Gjermane Roline, Cilesi e Garantuar.
  Learn More
 4. Konvertues Audio - ROLINE GOLD Stereo Adapter 3.5 mm Male - 6.35 mm Female

  500,00 L
  • Adaptor audio per konvertiminin nga 6.35mm ne 3.5mm nga marka Gjermane Roline.

  • Percjellshmeri e larte dhe e sigurte me veshje ari.
  Learn More
 5. Konvertues Audio - ROLINE GOLD Stereo Adapter 6.35 mm Male - 3.5 mm Female

  500,00 L
  • Adaptor audio per konvertiminin nga 3.5mm ne 6.35mm nga marka Gjermane Roline.

  • Percjellshmeri e larte dhe e sigurte me veshje ari.
  Learn More
View as Liste Tabele

5 Items

Drejtim zbrites
per faqe
WhatsApp Chat WhatsApp Chat