Language

technosoft.al

Shporta 0
0,00 L

Kabllo Rrjeti

View as Liste Tabele

Items 1-20 of 27

Drejtim zbrites
per faqe
Faqe
 1. Konvertues LAN - RS232 Roline DB9 socket - RJ-45 socket 8P / 8C 8-Wire

  500,00 L
  • Konverues nga RJ45 ne LAN Femer.

  • Cilesi e garantuar nga marka Gjermane Value.

  • Lidhje e lire e fijeve sipas konfigurimit te deshiruar.

  Learn More
 2. Bashkuese LAN-i VALUE RJ-45 Modular Coupler, Cat.6 (Class E), STP, silver

  300,00 L
  • Bashkuese rrjeti LAN Femer - Femer STP ne Cat. 6.

  • Cilesi e garantuar nga marka Gjermane Value.

  • Veshje metalike per tokezim.

  Learn More
 3. USB Type C - LAN, VALUE USB Type C 3.1 to Gigabit Ethernet Converter

  1 900,00 L
  • Adapter konvertues USB LAN, USB Type C ne Gigabit Ethernet RJ45.

  • Per lidhjen e Mac-ut, Laptop-it apo Desktop-it me rrjet ose internet.

  • Cilësisë e siguruar, prodhuar nga marka Gjermane Value.

  Learn More
 4. Kabllo Rrjeti Value UTP Patch Cord, Cat.6 - 0.5 m, Gri

  100,00 L
  • Kabllo Patch për lidhjen e pajisjeve të ndryshme me rrjetin / internetin me koka metalike.

  • I prodhuar fabrikisht me skerme (fletë metalike e laminuar) ne te dy skajet.

  • Cilesi e larte dhe e garantuar nga marka Gjermane, Value.

  Learn More
 5. Kabllo Rrjeti Value S/FTP Patch Cord Cat.5e - 20 m, Gri

  800,00 L
  • Kabllo Patch për lidhjen e pajisjeve të ndryshme me rrjetin / internetin me koka metalike.

  • I prodhuar fabrikisht me skerme (fletë metalike e laminuar) ne te dy skajet.

  • Cilesi e larte dhe e garantuar nga marka Gjermane, Value.

  Learn More
 6. Kabllo Rrjeti Value S/FTP Patch Cord Cat.5e - 15 m, Gri

  700,00 L
  • Kabllo Patch për lidhjen e pajisjeve të ndryshme me rrjetin / internetin me koka metalike.

  • I prodhuar fabrikisht me skerme (fletë metalike e laminuar) ne te dy skajet.

  • Cilesi e larte dhe e garantuar nga marka Gjermane, Value.

  Learn More
 7. Kabllo Rrjeti Value S/FTP Patch Cord Cat.5e - 5 m, Gri

  350,00 L
  • Kabllo Patch për lidhjen e pajisjeve të ndryshme me rrjetin / internetin me koka metalike.

  • I prodhuar fabrikisht me skerme (fletë metalike e laminuar) ne te dy skajet.

  • Cilesi e larte dhe e garantuar nga marka Gjermane, Value.

  Learn More
 8. Kabllo Rrjeti Value S/FTP Patch Cord Cat.5e - 2 m, Gri

  200,00 L
  • Kabllo Patch për lidhjen e pajisjeve të ndryshme me rrjetin / internetin me koka metalike.

  • I prodhuar fabrikisht me skerme (fletë metalike e laminuar) ne te dy skajet.

  • Cilesi e larte dhe e garantuar nga marka Gjermane, Value.

  Learn More
 9. Kabllo Rrjeti Value FTP Patch Cord Cat.5e - 15 m, Gri

  700,00 L
  • Kabllo Patch për lidhjen e pajisjeve të ndryshme me rrjetin / internetin me koka metalike.

  • I prodhuar fabrikisht me skerme (fletë metalike e laminuar) ne te dy skajet.

  • Cilesi e larte dhe e garantuar nga marka Gjermane, Value.

  Learn More
 10. Kabllo Rrjeti Value FTP Patch Cord Cat.5e - 10 m, Gri

  500,00 L
  • Kabllo Patch për lidhjen e pajisjeve të ndryshme me rrjetin / internetin me koka metalike.

  • I prodhuar fabrikisht me skerme (fletë metalike e laminuar) ne te dy skajet.

  • Cilesi e larte dhe e garantuar nga marka Gjermane, Value.

  Learn More
 11. Kabllo Rrjeti Value FTP Patch Cord Cat.5e - 7 m, Gri

  400,00 L
  • Kabllo Patch për lidhjen e pajisjeve të ndryshme me rrjetin / internetin me koka metalike.

  • I prodhuar fabrikisht me skerme (fletë metalike e laminuar) ne te dy skajet.

  • Cilesi e larte dhe e garantuar nga marka Gjermane, Value.

  Learn More
 12. Kabllo Rrjeti Value FTP Patch Cord Cat.5e - 5 m, Gri

  350,00 L
  • Kabllo Patch për lidhjen e pajisjeve të ndryshme me rrjetin / internetin me koka metalike.

  • I prodhuar fabrikisht me skerme (fletë metalike e laminuar) ne te dy skajet.

  • Cilesi e larte dhe e garantuar nga marka Gjermane, Value.

  Learn More
 13. Kabllo Rrjeti Value FTP Patch Cord Cat.5e - 3 m, Gri

  300,00 L
  • Kabllo Patch për lidhjen e pajisjeve të ndryshme me rrjetin / internetin me koka metalike.

  • I prodhuar fabrikisht me skerme (fletë metalike e laminuar) ne te dy skajet.

  • Cilesi e larte dhe e garantuar nga marka Gjermane, Value.

  Learn More
 14. Kabllo Rrjeti Value FTP Patch Cord Cat.5e - 1 m, Gri

  100,00 L
  • Kabllo Patch për lidhjen e pajisjeve të ndryshme me rrjetin / internetin me koka metalike.

  • I prodhuar fabrikisht me skerme (fletë metalike e laminuar) ne te dy skajet.

  • Cilesi e larte dhe e garantuar nga marka Gjermane, Value.

  Learn More
 15. Kabllo Rrjeti Roline S/FTP (PiMF) Patch Cord, Cat.6 - 0.3 m, ngjyr kafe

  250,00 L
  • Kabllo Patch për lidhjen e pajisjeve të ndryshme me rrjetin / internetin me koka metalike.

  • I prodhuar fabrikisht me skerme (fletë metalike e laminuar) ne te dy skajet.

  • Cilesi shume e larte dhe e garantuar nga marka Roline.

  Learn More
 16. Kabllo Rrjeti Roline FTP Patch Cord Cat.5e - 0.5 m, E zeze

  100,00 L
  • Kabllo Patch për lidhjen e pajisjeve të ndryshme me rrjetin / internetin me koka metalike.

  • I prodhuar fabrikisht me skerme (fletë metalike e laminuar) ne te dy skajet.

  • Cilesi shume e larte dhe e garantuar nga marka Roline.

  Learn More
 17. Kabllo Rrjeti Roline FTP Patch Cord Cat.5e - 2 m, e zeze

  200,00 L
  • Kabllo Patch për lidhjen e pajisjeve të ndryshme me rrjetin / internetin me koka metalike.

  • I prodhuar fabrikisht me skerme (fletë metalike e laminuar) ne te dy skajet.

  • Cilesi shume e larte dhe e garantuar nga marka Roline.

  Learn More
 18. Kabllo Rrjeti Roline Patchcord CAT5e F/UTP - 1 m, Blu

  150,00 L
  • Kabllo Patch për lidhjen e pajisjeve të ndryshme me rrjetin / internetin me koka metalike.

  • I prodhuar fabrikisht me skerme (fletë metalike e laminuar) ne te dy skajet.

  • Cilesi shume e larte dhe e garantuar nga marka Roline.

  Learn More
 19. Kabllo Rrjeti Value S/FTP Patch Cord Cat.6, halogen-free - 0.5 m, e kuqe, e verdhe, blu, gri

  Duke filluar nga 150,00 L
  • Kabllo Patch për lidhjen e pajisjeve të ndryshme me rrjetin / internetin me koka metalike.

  • I prodhuar fabrikisht me skerme (fletë metalike e laminuar) ne te dy skajet. 

  • Cilesi e larte dhe e garantuar nga marka Gjermane, Value.

  Learn More
 20. Kabllo Rrjeti Value S/FTP Patch Cord Cat.5e - 3 m, Gri

  300,00 L
  • Kabllo Patch për lidhjen e pajisjeve të ndryshme me rrjetin / internetin me koka metalike.

  • I prodhuar fabrikisht me skerme (fletë metalike e laminuar) ne te dy skajet. 

  • Cilesi e larte dhe e garantuar nga marka Gjermane, Value.

  Learn More
View as Liste Tabele

Items 1-20 of 27

Drejtim zbrites
per faqe
Faqe
WhatsApp Chat WhatsApp Chat