Language

technosoft.al

Shporta 0
0,00 L

Korrent (Kabllo & Konvertuesa)

View as Liste Tabele

7 Items

Drejtim zbrites
per faqe
 1. Kabllo Korrenti PCIe Dual 6 Pin - 8 Pin PCIe Adapter Power Cable

  500,00 L
  • Adaptor korrenti PSU qe lidh një kartë video PCIe 6 pin me një lidhje 8 pin PCIe

  • 2 hyrje 6 Pin Femer dhe 1 dalje 8 Pin Mashkull

  Learn More
 2. Kabllo Zgjatues Korrenti, Value (3m)

  600,00 L
  • Zgjatues korrenti i markës Value që zakonisht përdoret edhe si kabllo korrenti për monitorin.

  • Gjatësia: 3 metra

  • Të dhënat nominale: 250V AC / 10A

  Learn More
 3. Kabllo Korrenti 3-Pin "Laptopi", Value (1.8m)

  400,00 L
  • Kabllo korrenti i markës Value që zakonisht përdoret për ushqyesat e laptopit.

  • Gjatësia: 1.8metra

  • Të dhënat nominale: 2.5amp. 110/250 volt.

  Learn More
 4. Kabllo Korrenti 3-Pin "Laptopi", Roline (1.8m)

  400,00 L
  • Kabllo korrenti i markës Roline që zakonisht përdoret për ushqyesat e laptopit.

  • Gjatësia: 1.8metra

  • Të dhënat nominale: 2.5amp. 110/250 volt.

  Learn More
 5. Kabllo Korrenti per UPS 3000VA, Roline (3m)

  1 200,00 L
  • Kabllo korrenti i markës Value që zakonisht përdoret për Blade Server qe lidhen me UPS 3000VA.

  • Gjatësia: 3metra

  Learn More
 6. Kabllo Korrenti me kend, Value (1.8m)

  500,00 L
  • Kabllo korrenti me kend i markës Value që zakonisht përdoret për të ushqyer me korrent PC, Printerin, Serverin, etj.

  • Gjatësia: 1.8metra

  • Të dhënat nominale: 250V AC / 10A

  Learn More
 7. Kabllo Korrenti, Value (1.8m)

  Duke filluar nga 400,00 L
  • Kabllo korrenti i markës Value që zakonisht përdoret për të ushqyer me korrent PC, Printerin, Serverin, etj.

  • Gjatësia: 1.8metra

  • Të dhënat nominale: 250V AC / 10A

  Learn More
View as Liste Tabele

7 Items

Drejtim zbrites
per faqe
WhatsApp Chat WhatsApp Chat