Language

technosoft.al

Shporta 0
0,00 L

Konvertuesa USB

View as Liste Tabele

15 Items

Drejtim zbrites
per faqe
 1. I ri
  Baseus Car Charger, Small Screw Type C Pd+USB Quick Charge 36 W

  Baseus Car Charger, Small Screw Type C Pd+USB Quick Charge 36 W

  1 890,00 L
  • Karikues celulari per makine. Dizajn i vogel dhe praktik. 

  • Ka nje porte USB Type C PD dhe nje porte USB, karikon shume shpejt 

  Learn More
 2. Kabllo USB - Serial (RS232) COM, Roline

  2 200,00 L
  • Për lidhjen e pajisjeve te vjetra me Port RS232 e njohur si COM.

  • Ky kabllo konvertues / adaptor është i prodhuar nga marka Gjermane Roline.

  • Cilesi e garantuar per Windows 7, 8 dhe Windows 10.

  Learn More
 3. Kabllo USB Type C - HDMI, M/F, Baseus (1.8 m)

  3 900,00 L
  • Konvertues USB Type C ne HDMI i markes Baseus.

  • Perdoret per lidhjen e laptopit Mac ose Celularit me TV ose Monitor.

  • Rezolucioni: 3840x2160 @60Hz

  Learn More
 4. Adaptor USB Type C - HDMI, M/F, Roline (0.13 m)

  2 900,00 L
  • Konvertues USB Type C ne HDMI i markes Gjermane Roline.

  • Perdoret per lidhjen e laptopit Mac ose Celularit me TV ose Monitor.

  • Rezolucioni: 3840x2160 @60Hz

  Learn More
 5. Kabllo USB Type C - DisplayPort, Value (2 m)

  1 800,00 L
  • Kabllo video per Mac ose Smartphone per lidhje direkte me VGA per Monitor. 

  • Cilesi superiore e markes Gjermane Value.

  • Rezolucioni: 3840 x 2160 @60Hz (4K, UHD-1)

  Learn More
 6. Kabllo USB Type C - VGA, Value (2m)

  2 000,00 L
  • Kabllo video per Mac ose Smartphone per lidhje direkte me VGA per Monitor. 

  • Cilesi superiore e markes Gjermane Value.

  • Rezolucioni: 1920 x 1080 / 1920 x 1200 @60Hz (2K, Full HD).

  Learn More
 7. Kabllo USB Type C - HDMI, Value (2m)

  2 500,00 L
  • Kabllo video per Mac ose Smartphone per lidhje direkte me HDMI per TV. 

  • Cilesi superiore e markes Gjermane Value.

  • Rezolucioni: 3840x2160 @60Hz.

  Learn More
 8. Kabllo Type C - HDMI, Roline (3m)

  4 000,00 L
  • Kabllo video per Mac ose Smartphone per lidhje direkte me HDMI per TV. 

  • Cilesi superiore e markes Gjermane Roline.

  • Gjatesia e kabllit 3m. Rezolucioni: 3840x2160 @60Hz.

  Learn More
 9. Kabllo USB C - USB C, M/M, Value (1 m)

  1 400,00 L
  • Kabllo USB i markës Value me cilësi të lartë nga USB Type C në USB Type C.

  • Cilesi e garantuar nga marka Gjermane Value.

  • Shpejtesi transferimi 10 Gbit/s me 20V / 5A.

  Learn More
 10. Adaptor USB Baseus M. USB Type-C - USB 2.0

  490,00 L
  • Adaptor USB Type-C ne USB 3.0 i markës Baseus.

  Learn More
 11. Adaptor USB Baseus M. USB - F. Type-C

  490,00 L
  • Adaptor USB 2.0 ne USB Type C i markës Baseus.

  Learn More
 12. Kabllo USB 2.0 - USB 2.0 , M/M, Value (1.8 m)

  200,00 L
  • Kabllo USB i markës Value me cilësi të lartë nga USB Tipi A (Mashkull) në USB Tipi B.

  • Cilesi e garantuar nga marka Gjermane Value.

  Learn More
 13. Kabllo USB 3.0 – Micro USB 3.0, Value (2m)

  400,00 L
  • Kablli cilësor i markës Gjermane Value USB 3.0 transferon në 5.0 Gbit/s.

  • Ky kabllo përputhet me kabllot USB 2.0. 

  Learn More
 14. Konvertues USB A F. – Mini USB M. Value (0.15m)

  400,00 L
  • Kablloja Mini-USB në USB 2.0 Femër për lidhjen e memrojes USB.

  • Ideal për përdorim në makinë ose për tablet.

  • Cilesi e garantuar nga marka Gjermane Value.

  Learn More
 15. Kabllo Konvertues VALUE USB - IEEE1284 Parallel Converter Cable, 1.8 m

  1 800,00 L
  • Kabllo konvertues USB ne Paralel nga marka Gjermane Value.

  • Një ndër kabllot më të mirë në treg për lidhjen e printerave te vjeter.

  Learn More
View as Liste Tabele

15 Items

Drejtim zbrites
per faqe
WhatsApp Chat WhatsApp Chat