Language

technosoft.al

Shporta 0
0,00 L

Kabllo DVI

View as Liste Tabele

5 Items

Drejtim zbrites
per faqe
 1. Kabllo DVI - HDMI, Value (5m)

  800,00 L
  • Kabllo konvertues cilësor nga marka Gjermane Value për kalimin nga DVI - HDMI.

  • Rezolucion ne 1920x1080 @60Hz.

  Learn More
 2. Kabllo USB Type C - DisplayPort, Value (2 m)

  1 800,00 L
  • Kabllo video per Mac ose Smartphone per lidhje direkte me VGA per Monitor. 

  • Cilesi superiore e markes Gjermane Value.

  • Rezolucioni: 3840 x 2160 @60Hz (4K, UHD-1)

  Learn More
 3. Konvertues Display Port - DVI, M/F., Value (1.5 m)

  1 200,00 L
  • Kabllo konvertues DisplayPort në DVI nga marka HP.

  • Përballon rezolucionin 4k në frekuenca të larta 60Hz.

  Learn More
 4. Kabllo DVI - HDMI, Value (2m)

  800,00 L
  • Kabllo konvertues cilësor nga marka Gjermane Value për kalimin nga DVI - HDMI.

  • Rezolucion ne 1920x1080 @60Hz.

  Learn More
 5. Kabllo VGA - DVI (18+5) - HD15, M/M, Value

  Duke filluar nga 600,00 L
  • DVI është standardi për transmetimin dixhital midis kartës grafike dhe monitorit dixhital.

  • Avantazhi: Nuk ka humbje të cilësisë.

  • Cilesi e garantuar nga marka Gjermane Value.

  Learn More
View as Liste Tabele

5 Items

Drejtim zbrites
per faqe
WhatsApp Chat WhatsApp Chat