Language

technosoft.al

Shporta 0
0,00 L

Kabllo HDMI

View as Liste Tabele

15 Items

Drejtim zbrites
per faqe
 1. Kabllo DVI - HDMI, Value (5m)

  800,00 L
  • Kabllo konvertues cilësor nga marka Gjermane Value për kalimin nga DVI - HDMI.

  • Rezolucion ne 1920x1080 @60Hz.

  Learn More
 2. Kabllo HDMI - HDMI 2m, Roline, Cilesi Ektreme:10K 8K 5K 4K, HDR

  1 500,00 L
  • Kabllo HDMI per Rezolucine deri ne 10K (10240 x 4320) ne 30Hz Dynamic HDR.

  • 10K (10240x4320) @30Hz; 8K (7680x4320) @30Hz; 5K (5120x2880) @120Hz; 4K (3840x2160) @240Hz

  • Cilësi superiore, prodhuar nga marka Gjermane Roline.

  Learn More
 3. Kabllo USB Type C - HDMI, M/F, Baseus (1.8 m)

  3 900,00 L
  • Konvertues USB Type C ne HDMI i markes Baseus.

  • Perdoret per lidhjen e laptopit Mac ose Celularit me TV ose Monitor.

  • Rezolucioni: 3840x2160 @60Hz

  Learn More
 4. Kabllo USB Type C - HDMI, Value (2m)

  2 500,00 L
  • Kabllo video per Mac ose Smartphone per lidhje direkte me HDMI per TV. 

  • Cilesi superiore e markes Gjermane Value.

  • Rezolucioni: 3840x2160 @60Hz.

  Learn More
 5. Kabllo Display Port – HDMI, M/M, Value (2 m)

  1 200,00 L
  • Kabllo audioviziv DisplayPort Mashkull - HDMI Mashkull nga kompania Gjermane Value.

  • Përballon sinjal rezolucion 1920 x 1080 / 1920 x 1200 @60Hz (2K, Full HD).

  • Plotësisht i veshur për mbrojtjen nga interferencat e ndryshme.

  Learn More
 6. Kabllo HDMI - HDMI, + Ethernet, Value

  Duke filluar nga 600,00 L
  • Kabllo HDMI e bardhe nga marka Gjermane Value.

  • Nga ky kabllo HDMI mund te lidhet edhe interneti.

  • Rezolucion i larte deri ne 3840x2160 @30Hz.

  Learn More
 7. Kabllo HDMI M. - HDMI F. + Ethernet, F/M, Value (2m)

  500,00 L
  • Kabllo HDMI Mashkull - HDMI Femer nga kompania Gjermane Value me Internet nga vete kablli.

  • Përballon sinjal të lartë 4K me frekuence 30Hz. 3840 x 2160 @30Hz (4K, Full HD)

  • Plotësisht i veshur për mbrojtjen nga interferencat e ndryshme.

  Learn More
 8. Kabllo DVI - HDMI, Value (2m)

  800,00 L
  • Kabllo konvertues cilësor nga marka Gjermane Value për kalimin nga DVI - HDMI.

  • Rezolucion ne 1920x1080 @60Hz.

  Learn More
 9. Kabllo Type C - HDMI, Roline (3m)

  4 000,00 L
  • Kabllo video per Mac ose Smartphone per lidhje direkte me HDMI per TV. 

  • Cilesi superiore e markes Gjermane Roline.

  • Gjatesia e kabllit 3m. Rezolucioni: 3840x2160 @60Hz.

  Learn More
 10. Kabllo HDMI - HDMI, Ultra HD + Ethernet, Roline Gold (3840x2160 @ 60Hz)

  Duke filluar nga 2 000,00 L
  • Kabllo HDMI profesionale nga marka Gjermane Roline.

  • Per Dolby Digital and DTS, Dolby® TrueHD dhe DTS-HD Master AudioT.

  • Thjeshte cilësia e kinemase ne nje kabllo te vetem me shpejtesi 18 Gbit/s (600MHz).

  Learn More
 11. Kabllo Micro HDMI - HDMI + Ethernet, M / M, Roline (2 m)

  1 200,00 L
  • Kabllo Micro HDMI nga marka Gjermane Roline me Internet nga vete kablli.

  • Per lidhjen e Celularit, Kameres dhe DSLR.

  • Cilësi superiore me definicion të lartë.

  Learn More
 12. Kabllo Mini HDMI - HDMI + Ethernet, M / M, Roline (2 m)

  100,00 L
  • Kabllo HDMI nga marka Gjermane Roline me Internet nga vete kablli.

  • Per lidhjen e Celularit, Kameres dhe DSLR.

  • Cilësi superiore me definicion të lartë.

  Learn More
 13. Kabllo HDMI - HDMI, Roline

  Duke filluar nga 2 200,00 L
  • Kabllo HDMI nga marka Gjermane Roline.

  • Per Dolby Digital and DTS, Dolby® TrueHD dhe DTS-HD Master AudioT.

  • Cilësi superiore me definicion të lartë.

  Learn More
 14. Kabllo HDMI - HDMI, Roline Gold (2 m)

  1 200,00 L
  • Kabllo HDMI profesionale nga marka Gjermane Roline.

  • Per Dolby Digital and DTS, Dolby® TrueHD dhe DTS-HD Master AudioT.

  • Cilësi superiore me definicion të lartë, plus audio dixhitale me shumë kanale në një kabllo të vetëm.

  Learn More
 15. Kabllo HDMI - HDMI, Value

  Duke filluar nga 400,00 L
  • Kabllo HDMI nga marka Gjermane Value.

  • Cilësi superiore me definicion të lartë, plus audio dixhitale me shumë kanale në një kabllo të vetëm.

  Learn More
View as Liste Tabele

15 Items

Drejtim zbrites
per faqe
WhatsApp Chat WhatsApp Chat