Language

technosoft.al

Shporta 0
0,00 L

Surveillance HDD

View as Liste Tabele

8 Items

Drejtim zbrites
per faqe
 1. Western Digital Purple 3TB, Surveillance Hard Drive, 5400 RPM Class, SATA 6 Gb/s, 64 MB Cache, 3.5"

  11 900,00 L
  • HDD-të Western Digital janë të optimizuara për DVR dhe NVR, për ngarkesa 24/7.

  • Eshte shume e pershtatshme per sisteme sigurie.

  • Regjistron deri në 90% të kohës duke përballuar deri në 64 kamera HD njëkohësisht.

  Learn More
 2. Western Digital Purple 2TB Surveillance Hard Drive - 5400 RPM Class, SATA 6 Gb/s, 64 MB Cache, 3.5"

  8 800,00 L
  • Marka: Western Digital | Kapaciteti: 2 TB

  • Rotullime për minutë: 5400 RPM

  • Hard Disk per vezhgim, projektuat per perdorim 24/7.

  Learn More
 3. Western Digital Purple, 1TB Surveillance Hard Drive, 5400 RPM Class, SATA 6 Gb/s, 64 MB Cache, 3.5"

  6 900,00 L
  • Marka: Western Digital | Kapaciteti: 1 TB

  • Rotullime për minutë: 5400

  • Hard Disk per vezhgim, projektuat per perdorim 24/7.

  Learn More
 4. HDD Seagate 2TB 3.5" Skyhawk (Surveillance), 7200rpm, 64MB

  9 200,00 L
  • HDD-të SkyHawk nga Seagate janë të optimizuara për DVR dhe NVR, për ngarkesa 24x7.

  • SkyHawk ndihmon në minimizimin e “drop frames” dhe është 3x më i qëndrueshëm se HDD-të e zakonshme.

  • Regjistron deri në 90% të kohës duke përballuar deri në 64 kamera HD njëkohësisht.

  Learn More
 5. HDD Seagate 3TB 3.5" Skyhawk (Surveillance), 7200rpm, 64MB

  12 200,00 L
  • HDD-të SkyHawk nga Seagate janë të optimizuara për DVR dhe NVR, për ngarkesa 24x7.

  • SkyHawk ndihmon në minimizimin e “drop frames” dhe është 3x më i qëndrueshëm se HDD-të e zakonshme.

  • Regjistron deri në 90% të kohës duke përballuar deri në 64 kamera HD njëkohësisht.

  Learn More
 6. HDD Seagate 4TB 3.5" Skyhawk (Surveillance), 7200rpm, 64MB

  16 000,00 L
  • HDD-të SkyHawk nga Seagate janë të optimizuara për DVR dhe NVR, për ngarkesa 24x7.

  • SkyHawk ndihmon në minimizimin e “drop frames” dhe është 3x më i qëndrueshëm se HDD-të e zakonshme.

  • Regjistron deri në 90% të kohës duke përballuar deri në 64 kamera HD njëkohësisht.

  Learn More
 7. HDD WD Purple 6TB Surveillance Hard Disk Drive – 5400 RPM Class SATA 6Gb/s, 64MB Cache 3.5″

  22 900,00 L
  • Projektuar posaçerisht për përdorim në sistemet e vezhgimit (Surveillance).

  • Prioritet ne shkrim (Write speed) për performancë maksimale në sistem e mbikqyrjes.

  Learn More
 8. HDD WD Purple 4TB Surveillance Hard Disk Drive – 5400 RPM Class SATA 6Gb/s, 64MB Cache 3.5″

  14 800,00 L
  • Projektuar posaçerisht për përdorim në sistemet e vezhgimit (Surveillance).

  • Prioritet ne shkrim (Write speed) për performancë maksimale në sistem e mbikqyrjes.

  Learn More
View as Liste Tabele

8 Items

Drejtim zbrites
per faqe
WhatsApp Chat WhatsApp Chat