Language

technosoft.al

Shporta 0
0,00 L

Kase / Case

View as Liste Tabele

Items 1-20 of 30

Drejtim zbrites
per faqe
Faqe
 1. Kase Mid-Tower Spire OEM Base 1523, PSU 500W included

  4 000,00 L
  • Kase e thjeshte per PC; per Motherboard ATX, Micro-ATX, Mini-ITX.

  • Ka vend per 3 HDD dhe per 2 SSD. Permasat: 385 x 185 x 410 mm.

  • Grup ushqimi 500W i perfshire.

  Learn More
 2. Kase Micro Tower PC Spire OEM Base TRICER 1412, PSU 420W included

  4 800,00 L
  • Kase e thjeshte per PC Micro; per Motherboard Micro-ATX & Mini-ITX.

  • Ka vend per 3 HDD dhe per 2 SSD. Permasat: 360 x 170 x 360mm

  • Grup ushqimi 420W i perfshire. Per karta grafike deri 280mm dhe Ftohes CPU deri 140mm.

  Learn More
 3. Kase Mid-Tower NZXT H510i, Compact ATX PC Gaming Case, Vertical GPU Mount, Tempered Glass Side Panel, Integrated RGB Lighting

  15 500,00 L
  • Kase Gaming nga NZXT, per Motherboard ATX, Micro ATX, Mini ITX.

  • RGB Lighting Control | 2 shirita LED RGB te perfshir ne kase | Vertical GPU Mount | Front I/O USB Type-C Port

  • Compact cooling | Steel Frame | Tempered-Glass Side Panel

  Learn More
 4. Kase Mid-Tower Abkoncore Helios 500G Sync, Tempered Glass, Wireless remote control RGB

  12 000,00 L
  • Kase Gaming nga Abkoncore, per Motherboard ATX, Micro ATX, Mini ITX.

  • Ka filtera pluhuri te levizshem me magnet | Ndriçim RGB i kontrollueshem me telekomande.

  • Kapak i levizshem siper kases qe mundeson ftohje shume cilesore

  • Suporton ftohesa 360 mm perpara, 240 mm lart dhe 140 mm mbrapa.

  Learn More
 5. Kase Mini-Tower Abkoncore S300 Cronos, Zero Noise Case, Without power supply

  6 900,00 L
  • Kase Gaming nga marka ABKONCORE, per Micro ATX / Mini-ITX.

  • Ka 2 fan-e te perfshire; 1 x 140mm, 1 x 120 mm

  Learn More
 6. Kase Mid-Tower Corsair Carbide SPEC-01 Gaming Case, Red LED Fan, Without power supply

  7 500,00 L
  • Kase Gaming nga marka Corsair, per Motherboard ATX, Micro-ATX, Mini-ITX.

  • Ka vend per: x2 5.25" + x4 Combo 3.5" / 2.5".

  • Ka nje fan 120mm LED te kuq dhe vend per 5 fane 120mm.

  Learn More
 7. Kase Mid-tower Armaggeddon T5X Pro II, Full ATX, 3 FANs + Controller included, Without power supply

  7 900,00 L
  • Kase Gaming nga marka Armaggeddon, per Motherboard ATX, Micro-ATX, Mini-ITX.

  • Filtera kunder pluhurit | 3 ftohesa FAN dhe Kontroller i perfshire.

  • Qarkullim i ajrit lehtesisht ne te gjithe kasen me 3 ventilator te perfshire.

  Learn More
 8. Kase Mid-Tower Spire OEM Base, PSU 500W included, ATX

  4 000,00 L
  • Kase e thjeshte per PC; per Motherboard ATX, Micro-ATX, Mini-ITX.

  • Ka vend per 3 HDD dhe per 2 SSD. Permasat: 385 x 185 x 410 mm

  • Grup ushqimi 500W i perfshire.

  Learn More
 9. Kase Mid-Tower Corsair Carbide SPEC-04, 1 red fan included, Tempered Glass on the side, Without power supply

  10 000,00 L
  • Kase Gaming nga marka Corsair, per Motherboard ATX, Micro-ATX, Mini-ITX.

  • Ka vend per 3 HDD dhe per 2 SSD.

  • Ka nje fan 120mm LED te kuq dhe vend per 5 fane 120mm.

  Learn More
 10. Kase Mid Tower Cooler Master MasterBox MB511, 1 fan included, Trim ATX, Without power supply

  9 000,00 L
  • Kase Gaming nga marka Cooler Master, per Motherboard ATX, Micro-ATX, Mini-ITX.

  • Suporton 6 ftohesa 120mm.

  • Suporton karta grafike deri ne 40cm.

  Learn More
 11. Kase Mini Tower Cooler Master MasterBox B311L, Tempered Glass side panel, Without power supply

  8 000,00 L
  • Kase Gaming nga marka Cooler Master, per Motherboard Micro-ATX, Mini-ITX.

  • Ka shume hapesire per perditsime.

  • Qarkullim efiçent i ajrit ne te gjithe kasen.

  Learn More
 12. Kase Mid-Tower Cooler Master, MasterBox Lite 5, ATX, 3 Customize Color Trims, Transparent Acrylic Side Panel, Without power supply

  6 900,00 L
  • Kase Gaming nga marka Cooler Master, per Motherboard ATX, Micro-ATX, Mini-ITX.

  • E montueshme shume lehte.

  • Suporton karta grafike mbi 40cm.

  Learn More
 13. Kase Mid-Tower Riotoro CR400 Gaming Case, ATX, Side Window, 2 x 120mm Fans, Mesh Front, Without power supply

  6 900,00 L
  • Kase Gaming nga marka Riotoro, per Motherboard ATX, Micro-ATX, Mini-ITX.

  • Filtera kunder pluhurit | Ventilated mesh front panel.

  • Qarkullim i ajrit lehtesisht ne te gjith kasen.

  Learn More
 14. Kase Mid-Tower RIOTORO CR488, 2 x Red 12 cm Fans, Side Window, Mid ATX Gaming Case, Without power supply

  6 500,00 L
  • Kase Gaming nga marka Riotoro, per Motherboard ATX, Micro-ATX, Mini-ITX.

  • Ka hapesire per 6 ftohesa.

  • Qarkullimi i ajrit shume efiçent.

  Learn More
 15. Kase Mid-Tower Riotoro CR100TG, RGB Gaming, Tempered Glass on Side, RGB Front Panel, 1 x 12cm Fan, ATX, Without power supply

  5 900,00 L
  • Kase Gaming nga marka Riotoro, per Motherboard ATX, Micro-ATX, Mini-ITX.

  • Drita RGB | Ka hapesire per 6 ftohesa.

  • Filtera kunder pluhurit | Qarkullim i ajrit lehtesisht ne te gjith kasen.

  Learn More
 16. Kase Full-Tower Armaggedon Vulcan V1x, 1x LED case fan, ATX, Without power supply

  4 000,00 L
  • Kase Gaming nga marka Armaggedon per Motherboard ATX, Micro-ATX, Mini-ITX.

  • Drita LED e kuqe perapara | Ka hapesire per 5 ftohesa 12cm.

  • 1 Ftohes i perfshire 

  Learn More
 17. Kase Mid-Tower LC-Power 700B Hexagon, RGB, Tempered glass on side, Without power supply

  5 900,00 L
  • Kase Gaming nga marka LC-Power, per Motherboard ATX, Micro-ATX, Mini-ITX.

  • Drita RGB | Ka hapesire per 7 ftohesa.

  • Filtera kunder pluhurit.

  Learn More
 18. Kase Mid-Tower LC-Power 702B Skyscraper X, RGB, ATX, Tempered glass on side, Without power supply

  6 900,00 L
  • Kase Gaming nga marka LC-Power, per Motherboard ATX, Micro-ATX, Mini-ITX.

  • Drita RGB | Ka hapesire per 6 ftohesa.

  • Filtera kunder pluhurit.

  Learn More
 19. Kase Mid-Tower LC-Power 701B Badge X, RGB, ATX, Tempered glass on side, Without power supply

  6 900,00 L
  • Kase Gaming nga marka LC-Power, per Motherboard ATX, Micro-ATX, Mini-ITX.

  • Drita RGB | Ka hapesire per 6 ftohesa.

  • Filtera kunder pluhurit.

  Learn More
 20. Kase Mini-Tower CoolerMaster MasterBox MB320L, ARGB, mATX, 2 x ARGB Fans included, Without power supply

  8 000,00 L
  • Kase Gaming nga CoolerMaster, per Motherboard Micro-ATX, Mini-ITX.

  • Dy ftohes 12cm ARGB te instaluar.

  • Qarkullim i ajrit ne te gjitha anet e kases.

  Learn More
View as Liste Tabele

Items 1-20 of 30

Drejtim zbrites
per faqe
Faqe
WhatsApp Chat WhatsApp Chat