Language

technosoft.al

Shporta 0
0,00 L

Aksesore Laptopi

View as Liste Tabele

Items 1-20 of 45

Drejtim zbrites
per faqe
Faqe
 1. Çante Laptopi HP 15.6" Pavilion Gaming 400, Black

  5 600,00 L
  • Çante shpine HP Paviolin Gaming 400 per Gamers profesioniste dhe student.

  • Për laptopat me madhësi ekrani 15.6".

  • Ngjyra: E zeze | Përmasa: 31 x 16 x 45.5 cm

  Learn More
 2. Çante Laptopi Port Designs 15.6" Port Case Firenze Black / Red

  4 800,00 L
  • Çante dore Port Designs Firenze per Laptop me madhesi ekrani 15.6".

  • Dizejnuar per femra.

  • Ngjyra: E zeze/ E kuqe | Përmasa: 38.5 x 26.5 x 7cm

  Learn More
 3. Çante Laptopi 15.6" HP Commuter Black Backpack

  4 000,00 L
  • Çante shpine HP Commuter Blue Backpack per student dhe biznesmen.

  • Për laptopat me madhësi ekrani 15.6".

  • Ngjyra: E zeze | Përmasa: 29 x 16 x 44 cm

  Learn More
 4. Çante Laptopi HP Value Backpack, up to 15.6"

  3 200,00 L
  • Çante shpine HP Value Backpack per student dhe biznesmen.

  • Për laptopat me madhësi ekrani 15.6".

  • Ngjyra: Gri | Përmasa: 312 x 102 x 447 mm

  Learn More
 5. Çante Laptopi 17.3" Burnur Carry Bag

  3 000,00 L
  • Çante dore Burnur per student dhe biznesmen.

  • Për laptopat me madhësi ekrani 17.3".

  • Ngjyra: Zeze | Përmasa: 45.72 x 5.08 x 33.02 cm

  Learn More
 6. Çante Laptopi 16" Trust Lyon Carry Bag

  2 100,00 L
  • Çante dore Trust Lyon Carry Bag per student dhe biznesmen.

  • Për laptopat me madhësi ekrani 16".

  • Ngjyra: Zeze | Përmasa: 315 x 385 x 45 mm

  Learn More
 7. Ftohes per Laptop Trust Azul Laptop Cooling Stand - Laptop Cooling Pad 17.3"

  2 500,00 L
  • Ftohje per laptopin tuaj 15" - 17.3" nga Trust me 2 ventilator me ndriçim.

  • Parandalon laptopin tuaj nga mbinxehja. Porte rezerve per nje lidhje shtese USB.

  • I qete dhe dizajn i vecante. Perputhet pothuajse me cdo laptop ose ultrabook.

  Learn More
 8. Ftohes per Laptop Trust Cyclone Laptop Cooling Stand - Laptop Cooling Pad 16"

  2 000,00 L
  • Ftohje per laptopin tuaj 15" - 16" nga Trust me 2 ventilator.

  • 8 pozicione te ndryshme per vendosjen e Laptopit per nje rehati me te mire.

  • I qete dhe dizajn i vecante. Perputhet pothuajse me cdo laptop ose ultrabook.

  Learn More
 9. HP Slim ULTRABOOK TOP Load

  4 500,00 L
  • Çante dore HP Slim ULTRABOOK TOP Load e pershtatshme per student ose biznesmen.

  • Për laptopat me madhësi ekrani 15.6".

  • Ngjyra: e zeze me gri | Përmasa: 27.9 x 10 x 42 cm

  Learn More
 10. HP Signature Slim Topload Case 15.6" Briefcase Black,Grey

  2 500,00 L
  • Çante dore HP Signature Slim Topload Briefcase per student dhe biznesmen.

  • Për laptopat me madhësi ekrani 15.6".

  • Ngjyra: e zeze | Përmasa: 32 x 44 x 4 cm

  Learn More
 11. HP 14.1 Business 14-inch Slim Laptop Briefcase (Black)

  3 800,00 L
  • Çante dore HP Slim Laptop Briefcase per student dhe biznesmen.

  • Për laptopat me madhësi ekrani 14.1".

  • Ngjyra: e zeze | Përmasa: 38 x 27.5 x 5.2 cm

  Learn More
 12. HP Pavilion Gaming Backpack 400

  5 600,00 L
  • Çante shpine HP Pavilion Backpack, e pershtatshme per Gamers.

  • Për laptopat me madhësi ekrani 15" - 15.6".

  • Ngjyra: e zeze | Përmasa: 31 x 16 x 45.5 cm

  Learn More
 13. Çante Laptopi 15.6" Dell Essential Backpack 15

  3 900,00 L
  • Cante shpine Dell Essential Backpack 15 kunder ujit.

  • Per laptopat me madhësi ekrani 15.6".

  • Ngjyra: Zezë | Përmasa: 31 cm x 14 cm x 43 cm

  Learn More
 14. Çante Laptopi 15.6" Lenovo Legion Recon Gaming Backpack

  6 900,00 L
  • Çante shpine Lenovo Legion Recon Gaming Backpack per student dhe biznesmen.

  • Për laptopat me madhësi ekrani 15.6". E dedikuar per Gaming.

  • Ngjyra: E zeze| Përmasa: 295 x 160 x 495 mm 

  Learn More
 15. Çante Laptopi 15.6" HP Commuter Blue Backpack

  4 000,00 L
  • Çante shpine HP Commuter Blue Backpack per student dhe biznesmen.

  • Për laptopat me madhësi ekrani 15.6".

  • Ngjyra: Blu | Përmasa: 29 x 16 x 44 cm

  Learn More
 16. Çante Laptopi 15.6" Dell Essential Briefcase 15

  2 500,00 L
  • Cante dore DELL Essential Briefcase 15 e sigurte per çdo biznesmen.

  • Per laptopat me madhësi ekrani 15.6"

  • Ngjyra: E zeze | Përmasa: 40 x 5 x 28 cm

  Learn More
 17. Ftohes per Laptop SBOX CP-12 - Laptop Cooling Pad 17.3"

  2 000,00 L
  • Ftohje per laptopin tuaj 15" - 17".

  • HUB USB e perfshire ne Ftohes.

  • Perputhet pothuajse me cdo laptop ose ultrabook.

  Learn More
 18. Ftohes per Laptop White Shark GCP-25 ICE WARRIOR / 4 Fans - Laptop Cooling Pad 17.3"

  2 200,00 L
  • Ftohes Gaming i perkryer per laptopin tuaj 15" - 17".

  • HUB USB e perfshire ne Ftohes.

  • Perputhet pothuajse me cdo laptop ose ultrabook.

  Learn More
 19. Çante Laptopi 15.6″ Port Designs – Port Case Liberty

  2 000,00 L
  • Çantë dore Port Designs Liberty per persona qe jane shpesh ne levizje.

  • Për laptopat me madhësi ekrani 15.6"

  • Ngjyra: Zeze | Përmasa: 40.8 x 30.8 x 5.2 cm

  Learn More
 20. Ftohes per Laptop Cooler Master Notepal Lite II - Laptop Cooling Pad 17.3"

  3 900,00 L
  • Ftohje e perkryer per laptopin tuaj 15" - 17" nga CoolerMaster.

  • HUB USB e perfshire ne Ftohes.

  • I qete dhe dizajn i vecante. Perputhet pothuajse me cdo laptop ose ultrabook.

  Learn More
View as Liste Tabele

Items 1-20 of 45

Drejtim zbrites
per faqe
Faqe
WhatsApp Chat WhatsApp Chat