Language

technosoft.al

Shporta 0
0,00 L

Çante 17.3"

View as Liste Tabele

4 Items

Drejtim zbrites
per faqe
 1. Çante Laptopi 17.3" Burnur Carry Bag

  3 000,00 L
  • Çante dore Burnur per student dhe biznesmen.

  • Për laptopat me madhësi ekrani 17.3".

  • Ngjyra: Zeze | Përmasa: 45.72 x 5.08 x 33.02 cm

  Learn More
 2. Çante Laptopi 17.3" Trust Lyon Carry Bag

  2 100,00 L
  • Çante dore Trust Lyon Carry Bag per student dhe biznesmen.

  • Për laptopat me madhësi ekrani 17.3".

  • Ngjyra: Zeze | Përmasa: 345 x 435 x 65 mm

  Learn More
 3. Çante Laptopi 17.3" Trust Atlanta Carry Bag

  1 900,00 L
  • Çante dore Trust Atlanta Carry Bag per student dhe biznesmen.

  • Për laptopat me madhësi ekrani 17.3".

  • Ngjyra: Zeze | Përmasa: 420 x 325 x 45 mm

  Learn More
 4. Çante Laptopi 18" HP Value Top Load Case

  2 900,00 L
  • Cante dore HP Essential Top Load Case për studentë dhe biznesmen.

  • Per laptopat me madhësi ekrani 17.3" - 18"

  • Ngjyra: Zezë | Përmasa: 470 x 335 x 50 mm

  Learn More
View as Liste Tabele

4 Items

Drejtim zbrites
per faqe
WhatsApp Chat WhatsApp Chat