Language

technosoft.al

Shporta 0
0,00 L

Çante Dore

View as Liste Tabele

Items 1-20 of 23

Drejtim zbrites
per faqe
Faqe
 1. Çante Laptopi Port Designs 15.6" Port Case Firenze Black / Red

  4 800,00 L
  • Çante dore Port Designs Firenze per Laptop me madhesi ekrani 15.6".

  • Dizejnuar per femra.

  • Ngjyra: E zeze/ E kuqe | Përmasa: 38.5 x 26.5 x 7cm

  Learn More
 2. Çante Laptopi 17.3" Burnur Carry Bag

  3 000,00 L
  • Çante dore Burnur per student dhe biznesmen.

  • Për laptopat me madhësi ekrani 17.3".

  • Ngjyra: Zeze | Përmasa: 45.72 x 5.08 x 33.02 cm

  Learn More
 3. Çante Laptopi 16" Trust Lyon Carry Bag

  2 100,00 L
  • Çante dore Trust Lyon Carry Bag per student dhe biznesmen.

  • Për laptopat me madhësi ekrani 16".

  • Ngjyra: Zeze | Përmasa: 315 x 385 x 45 mm

  Learn More
 4. HP Slim ULTRABOOK TOP Load

  4 500,00 L
  • Çante dore HP Slim ULTRABOOK TOP Load e pershtatshme per student ose biznesmen.

  • Për laptopat me madhësi ekrani 15.6".

  • Ngjyra: e zeze me gri | Përmasa: 27.9 x 10 x 42 cm

  Learn More
 5. HP Signature Slim Topload Case 15.6" Briefcase Black,Grey

  2 500,00 L
  • Çante dore HP Signature Slim Topload Briefcase per student dhe biznesmen.

  • Për laptopat me madhësi ekrani 15.6".

  • Ngjyra: e zeze | Përmasa: 32 x 44 x 4 cm

  Learn More
 6. HP 14.1 Business 14-inch Slim Laptop Briefcase (Black)

  3 800,00 L
  • Çante dore HP Slim Laptop Briefcase per student dhe biznesmen.

  • Për laptopat me madhësi ekrani 14.1".

  • Ngjyra: e zeze | Përmasa: 38 x 27.5 x 5.2 cm

  Learn More
 7. Çante Laptopi 15.6" Dell Essential Briefcase 15

  2 500,00 L
  • Cante dore DELL Essential Briefcase 15 e sigurte per çdo biznesmen.

  • Per laptopat me madhësi ekrani 15.6"

  • Ngjyra: E zeze | Përmasa: 40 x 5 x 28 cm

  Learn More
 8. Çante Laptopi 15.6″ Port Designs – Port Case Liberty

  2 000,00 L
  • Çantë dore Port Designs Liberty per persona qe jane shpesh ne levizje.

  • Për laptopat me madhësi ekrani 15.6"

  • Ngjyra: Zeze | Përmasa: 40.8 x 30.8 x 5.2 cm

  Learn More
 9. Çantë Laptopi 15.6″ Port Designs – HANOI Trolley

  7 800,00 L
  • Cante dore Port Designs HANOI Trolley ideale per profesionistet qe jane shpesh ne levizje.

  • Për laptopat me madhësi ekrani 15.6". Eshte e pajisur me rrota dhe me kapese dore.

  • Ngjyra: Black | Përmasa: 45 x 19.5 x 40 cm

  Learn More
 10. Çante Laptopi 15.6″ Port Designs – Port Case Courchevel

  3 800,00 L
  • Çantë dore Port Designs Courchevel CL, e ideuar per levizshmeri

  • Për laptopat me madhësi ekrani 15.6"

  • Ngjyra: Zezë | Përmasa: 47 x 36 x 9 cm

  Learn More
 11. Çantë Laptopi 13″ Port Designs – ZURICH Toploading case

  Duke filluar nga 4 600,00 L
  • Cante dore Port Designs ZURICH Toploading case ideale per profesionistet qe jane shpesh ne levizje.

  • Për laptopat me madhësi ekrani 10″ - 13".

  • Ngjyra: Blu | Përmasa: 33.5 x 35 x 4 cm

  Learn More
 12. Çantë Laptopi 15.6″ Port Designs – Port Case Polaris RED + mouse (Falas)

  3 000,00 L
  • Çantë shpine Port Designs Polaris RED + mouse dhurate

  • Për laptopat me madhësi ekrani 15.6"

  • Ngjyra: Kuqe | Përmasa: 26 x 38.5 x 3.5 cm

  Learn More
 13. Çantë Laptopi 15.6″ Port Designs – Port Case Firenze

  Duke filluar nga 4 800,00 L
  • Çantë dore Port Designs Firenze, per grate ne karriere.

  • Për laptopat me madhësi ekrani 15.6"

  • Ngjyra: Kuqe | Përmasa: 38.5 x 26.5 x 7 cm

  Learn More
 14. Çantë Laptopi 15.6″ Port Designs – Liberty III Toploading

  2 000,00 L
  • Cante dore Port Designs Liberty III ideale per profesionistet qe jane shpesh ne levizje.

  • Për laptopat me madhësi ekrani 15.6″

  • Ngjyra: Zeze | Përmasa: 30.5 x 5.5 x 41.5 cm

  Learn More
 15. Çante Laptopi 17.3" Trust Lyon Carry Bag

  2 100,00 L
  • Çante dore Trust Lyon Carry Bag per student dhe biznesmen.

  • Për laptopat me madhësi ekrani 17.3".

  • Ngjyra: Zeze | Përmasa: 345 x 435 x 65 mm

  Learn More
 16. Çante Laptopi 17.3" Trust Atlanta Carry Bag

  1 900,00 L
  • Çante dore Trust Atlanta Carry Bag per student dhe biznesmen.

  • Për laptopat me madhësi ekrani 17.3".

  • Ngjyra: Zeze | Përmasa: 420 x 325 x 45 mm

  Learn More
 17. Çante Laptopi 16" Trust Primo Carry Bag

  1 800,00 L
  • Çante dore Trust Primo Carry Bag per student dhe biznesmen.

  • Për laptopat me madhësi ekrani 15.6" - 16".

  • Ngjyra: Zeze | Përmasa: 390 x 320 x 65 mm

  Learn More
 18. Çante Laptopi 16" Trust Atlanta Carry Bag

  1 700,00 L
  • Çante dore Trust Atlanta Carry Bag per student dhe biznesmen.

  • Për laptopat me madhësi ekrani 15.6" - 16".

  • Ngjyra: Zeze | Përmasa: 45 x 385 x 315 mm

  Learn More
 19. Çante Laptopi 15.6" Targus - Prospect Topload

  3 000,00 L
  • Çantë dore Targus Prospect per pune. Dizajn bashkekohor.

  • Për laptopat me madhësi ekrani 15.6".

  • Ngjyra: Zeze | Përmasa: 38.7 x 2.5 x 26.5 cm

  Learn More
 20. Çante Laptopi 15.6" HP Executive Black Top Load

  3 500,00 L
  • Cante dore HP Executive Black Top Load e sigurte per çdo biznesmen.

  • Per laptopat me madhësi ekrani 15.6"

  • Ngjyra: Gri | Përmasa: 43.5 x 9.3 x 30 cm

  Learn More
View as Liste Tabele

Items 1-20 of 23

Drejtim zbrites
per faqe
Faqe
WhatsApp Chat WhatsApp Chat