Language

technosoft.al

Shporta 0
0,00 L

Çante Shpine

View as Liste Tabele

13 Items

Drejtim zbrites
per faqe
 1. Çante Laptopi HP 15.6" Pavilion Gaming 400, Black

  5 600,00 L
  • Çante shpine HP Paviolin Gaming 400 per Gamers profesioniste dhe student.

  • Për laptopat me madhësi ekrani 15.6".

  • Ngjyra: E zeze | Përmasa: 31 x 16 x 45.5 cm

  Learn More
 2. Çante Laptopi 15.6" HP Commuter Black Backpack

  4 000,00 L
  • Çante shpine HP Commuter Blue Backpack per student dhe biznesmen.

  • Për laptopat me madhësi ekrani 15.6".

  • Ngjyra: E zeze | Përmasa: 29 x 16 x 44 cm

  Learn More
 3. Çante Laptopi HP Value Backpack, up to 15.6"

  3 200,00 L
  • Çante shpine HP Value Backpack per student dhe biznesmen.

  • Për laptopat me madhësi ekrani 15.6".

  • Ngjyra: Gri | Përmasa: 312 x 102 x 447 mm

  Learn More
 4. Çante Laptopi 15.6" Dell Essential Backpack 15

  3 900,00 L
  • Cante shpine Dell Essential Backpack 15 kunder ujit.

  • Per laptopat me madhësi ekrani 15.6".

  • Ngjyra: Zezë | Përmasa: 31 cm x 14 cm x 43 cm

  Learn More
 5. Çante Laptopi 15.6" HP Commuter Blue Backpack

  4 000,00 L
  • Çante shpine HP Commuter Blue Backpack per student dhe biznesmen.

  • Për laptopat me madhësi ekrani 15.6".

  • Ngjyra: Blu | Përmasa: 29 x 16 x 44 cm

  Learn More
 6. Çantë Laptopi 15.6" Port Designs - Melbourne Backpack

  8 900,00 L
  • Çantë shpine Port Designs Melbourne Backpack, per aventurieret.

  • Për laptopat me madhësi ekrani 15.6".

  • Ngjyra: Zezë | Përmasa: 50.5 x 35 x 27 cm.

  Learn More
 7. Çantë Laptopi 15.6″ Port Designs – Gaming Backpack Arokh + Mouse Gaming (falas)

  3 900,00 L
  • Cante shpine Gaming Port Designs Gaming Backpack Arokh per lojtaret ne levizje

  • Për laptopat me madhësi ekrani 15.6"

  • Ngjyra: Zezë | Përmasa: 29.5 x 23.2 x 48.5 cm

  Learn More
 8. Çante Laptopi 15.6" Port Designs - Sydney Port Backpack

  Duke filluar nga 4 300,00 L
  • Cante shpine Port Designs Sydney moderne, kompakte dhe teper elegante.

  • Për laptopat me madhësi ekrani 15.6"

  • Ngjyra: Blu | Përmasa: 35 x 48.5 x 19 cm

  Learn More
 9. Çante Laptopi 15.6" Port Designs - Hanoi Backpack

  2 800,00 L
  • Cante shpine Port Designs me nje dizajn te veçante eshte ideale per persona qe mbajne me vete shume pajisje.

  • Për laptopat me madhësi ekrani 15.6"

  • Ngjyra: Zeze | Përmasa: 46 x 35 x 5 cm

  Learn More
 10. Çante Laptopi 15.6" Port Designs - Houston Backpack

  4 000,00 L
  • Cante shpine Port Designs me nje dizajn tunik. Ideale per persona qe mbajne me vete shume pajisje.

  • Për laptopat me madhësi ekrani 15.6"

  • Ngjyra: Zeze | Përmasa: 48 x 36 x 17 cm

  Learn More
 11. Çante Laptopi 15.6" HP Classic Backpack

  3 400,00 L
  • Cante shpine HP HP Classic Backpack kunder ujit.

  • Per laptopat me madhësi ekrani 15.6".

  • Ngjyra: Zezë | Përmasa: 450 x 300 x 180 mm

  Learn More
 12. Çante Laptopi 15.6" HP Pavilion Accent Backpack Black

  3 300,00 L
  • Cante shpine HP Essential Top Load Case kunder vjedhjes.

  • Per laptopat me madhësi ekrani 15.6". Mbrotje ndaj ujit.

  • Ngjyra: Zezë | Përmasa: 305 x 145 x 470 mm.

  Learn More
 13. Çante Laptopi 15.6" HP - Essential Backpack

  4 300,00 L
  • Cante shpine HP Essential për studentë dhe biznesmen.

  • Për laptopat me madhësi ekrani 15.6"

  • Ngjyra: Zezë | Përmasa: 41.91 x 31.75 x 12.7 cm

  Learn More
View as Liste Tabele

13 Items

Drejtim zbrites
per faqe
WhatsApp Chat WhatsApp Chat