Language

technosoft.al

Shporta 0
0,00 L

Ftohesa per Laptop

View as Liste Tabele

6 Items

Drejtim zbrites
per faqe
 1. Ftohes per Laptop Trust Azul Laptop Cooling Stand - Laptop Cooling Pad 17.3"

  2 500,00 L
  • Ftohje per laptopin tuaj 15" - 17.3" nga Trust me 2 ventilator me ndriçim.

  • Parandalon laptopin tuaj nga mbinxehja. Porte rezerve per nje lidhje shtese USB.

  • I qete dhe dizajn i vecante. Perputhet pothuajse me cdo laptop ose ultrabook.

  Learn More
 2. Ftohes per Laptop Trust Cyclone Laptop Cooling Stand - Laptop Cooling Pad 16"

  2 000,00 L
  • Ftohje per laptopin tuaj 15" - 16" nga Trust me 2 ventilator.

  • 8 pozicione te ndryshme per vendosjen e Laptopit per nje rehati me te mire.

  • I qete dhe dizajn i vecante. Perputhet pothuajse me cdo laptop ose ultrabook.

  Learn More
 3. Ftohes per Laptop SBOX CP-12 - Laptop Cooling Pad 17.3"

  2 000,00 L
  • Ftohje per laptopin tuaj 15" - 17".

  • HUB USB e perfshire ne Ftohes.

  • Perputhet pothuajse me cdo laptop ose ultrabook.

  Learn More
 4. Ftohes per Laptop White Shark GCP-25 ICE WARRIOR / 4 Fans - Laptop Cooling Pad 17.3"

  2 200,00 L
  • Ftohes Gaming i perkryer per laptopin tuaj 15" - 17".

  • HUB USB e perfshire ne Ftohes.

  • Perputhet pothuajse me cdo laptop ose ultrabook.

  Learn More
 5. Ftohes per Laptop Cooler Master Notepal Lite II - Laptop Cooling Pad 17.3"

  3 900,00 L
  • Ftohje e perkryer per laptopin tuaj 15" - 17" nga CoolerMaster.

  • HUB USB e perfshire ne Ftohes.

  • I qete dhe dizajn i vecante. Perputhet pothuajse me cdo laptop ose ultrabook.

  Learn More
 6. Ftohes per Laptop Cooler Master NotePal U2 PLUS - Laptop Cooling Pad 17.3" with 2 Movable High Performance Fans

  4 900,00 L
  • Ftohje e perkryer per laptopin tuaj 15" - 17" nga CoolerMaster.

  • Ftohesit jane te levizsshem per realizim e ftohjes sipas deshires.

  • Elegant me material alumini. Perputhet pothuajse me cdo laptop ose ultrabook.

  Learn More
View as Liste Tabele

6 Items

Drejtim zbrites
per faqe
WhatsApp Chat WhatsApp Chat