Language

technosoft.al

Shporta 0
0,00 L

Mbajtese Monitori & Projektori

View as Liste Tabele

10 Items

Drejtim zbrites
per faqe
 1. Value LCD Monitor Arm, Desk Clamp, 6 Joints, Pivot, silver

  4 600,00 L
  • Krah monitori per rregullim te lehte dhe te besueshem te nje monitori me peshe deri ne 8 Kg.

  • Per standardin VESA 75/100. 6 nyje ndarese per manovrim me te mire.

  • Prodhuar nga marka gjermane Value, cilesi superiore e garantuar.

  Learn More
 2. Value LCD Monitor Stand Pneumatic, Desk Clamp, Pivot, black, 2 Joints

  3 500,00 L
  • Krah monitori per rregullim te lehte dhe te besueshem te nje monitori me peshe deri ne 6.5 Kg.

  • Per standardin VESA 75/100. 6 nyje ndarese per manovrim me te mire.

  • Prodhuar nga marka gjermane Value, cilesi superiore e garantuar.

  Learn More
 3. Value LCD Monitor Stand Pneumatic, Desk Clamp, 5 Joints, Pivot

  5 800,00 L
  • Suport per monitor, i montueshem ne tavoline. I lehte dhe i besueshem per pesha deri ne 9 Kg.

  • Rrotullim 360°. Prodhuar nga marka gjermane Value, cilesi e garantuar.

  Learn More
 4. Mbajtese Projektori Value Wall Projector Mount

  2 900,00 L
  • Montim projektori ne mur. I lehte dhe i besueshem per pesha deri ne 11.5kg.

  • Distanca nga muri: 73 - 123 cm

  • Prodhuar nga marka gjermane Value, cilesi e garantuar.

  Learn More
 5. Mbajtese Projektori - Value Ceiling Projector Mount, small

  1 990,00 L
  • Montim projektor ne tavan. I lehte dhe i besueshem per pesha deri ne 25 Kg.

  • Distanca nga tavani: 135 mm

  • Prodhuar nga marka gjermane Value, cilesi e garantuar.

  Learn More
 6. I ri
  Mbajtese Monitori / TV nga Tavani - Value LCD/TV Ceiling Mount, 50kg, -15° tilt; 360° swivel

  Mbajtese Monitori / TV nga Tavani - Value LCD/TV Ceiling Mount, 50kg, -15° tilt; 360° swivel

  4 200,00 L
  • Montim monitori & TV ne tavan. I lehte dhe i besueshem per pesha deri ne 50 Kg.

  • Per Monitora dhe TV deri 42". Per standardin: VESA 75 x 75, 100 x 100, 100 x 200, 200 x 200 mm.

  • Prodhuar nga marka gjermane Value, cilesi e garantuar. Gjatesia e krahut: 105 - 156 cm.

  Learn More
 7. I ri
  Mbajtese Projektori - Value Ceiling Projector Mount, big

  Mbajtese Projektori - Value Ceiling Projector Mount, big

  3 990,00 L
  • Montim projektor ne tavan. I lehte dhe i besueshem per pesha deri ne 11.5 Kg.

  • Distanca nga tavani: 375 mm - 475 mm e rregullueshme.

  • Prodhuar nga marka gjermane Value, cilesi e garantuar.

  Learn More
 8. I ri
  Mbajtese monitori me 2 krahe - Value Dual LCD Monitor Stand Pneumatic, Desk Clamp, Pivot, black, 2 Joints

  Mbajtese monitori me 2 krahe - Value Dual LCD Monitor Stand Pneumatic, Desk Clamp, Pivot, black, 2 Joints

  6 500,00 L
  • Krah monitori me 2 kapje per rregullim te lehte dhe te besueshem te 2 monitorave me peshe deri 6.5 Kg njeri.

  • 6 nyje ndarese per manovrim me te mire. Ideale per ato qe punojne me 2 programe njeherazi.

  • Prodhuar nga marka gjermane Value, cilesi e garantuar. Per standardin VESA 75/100. 

  Learn More
 9. I ri
  Roline LCD Monitor Stand Pneumatic, Desk Clamp, Pivot, Max. 15 Kg, 5 Joints

  Roline LCD Monitor Stand Pneumatic, Desk Clamp, Pivot, Max. 15 Kg, 5 Joints

  7 900,00 L
  • Krah monitori per rregullim te lehte dhe te besueshem te nje monitori me peshe deri ne 15 Kg.

  • Per standardin VESA 75/100. 5 nyje ndarese per manovrim me te mire.

  • Prodhuar nga marka gjermane Roline, cilesi superiore e garantuar.

  Learn More
 10. Spray Roline Cleaner with microfiber cloth (40x40cm) 250ml

  800,00 L
  • Spray nga marka Roline per pastrimin e monitoreve.

  • Perberja e spray-t eshte 100% bio | Paketimi perfshin nje lecke mikrofiber(40x40 cm).

  Learn More
View as Liste Tabele

10 Items

Drejtim zbrites
per faqe
WhatsApp Chat WhatsApp Chat