Language
Shporta

Monitor & Projektor

View as Liste Tabele

Items 1-20 of 104

Drejtim zbrites
per faqe
Faqe
 1. I ri
  Projektor Canon LV-X320, 3200 Lumens, 180", XGA Projector

  Projektor Canon LV-X320, 3200 Lumens, 180", XGA Projector

  60 500,00 L
  • Videoprojektor per shtepi dhe zyre nga Canon

  • Ndriçimi: 3200 Lumen | Projektimi: 300"

  • Rezolucioni: 1024 x 768 | 12 Muaj Garanci

  Learn More
 2. I ri
  Projektor Acer DLP X118H, 3600 Lumens, 300", SVGA Projector

  Projektor Acer DLP X118H, 3600 Lumens, 300", SVGA Projector

  44 500,00 L
  • Videoprojektor per shtepi dhe zyre nga Acer

  • Ndriçimi: 3600 Lumen | Projektimi: 300"

  • Rezolucioni: 800 x 600 | 12 Muaj Garanci

  Learn More
 3. I ri
  Projektor Acer X1323WH 3LCD, 3700 Lumens, 300", WXGA Projector

  Projektor Acer X1323WH 3LCD, 3700 Lumens, 300", WXGA Projector

  60 500,00 L
  • Videoprojektor per shtepi dhe zyre nga Acer

  • Ndriçimi: 3700 Lumen | Projektimi: 300"

  • Rezolucioni: 1280 x 800 | 12 Muaj Garanci

  Learn More
 4. I ri
  Projektor ViewSonic PA503S, 3600 Lumens, 300", SVGA Projector

  Projektor ViewSonic PA503S, 3600 Lumens, 300", SVGA Projector

  42 900,00 L
  • Videoprojektor per shtepi dhe zyre nga ViewSonic

  • Ndriçimi: 3600 Lumen | Projektimi: 300"

  • Rezolucioni: 800x600 | 12 Muaj Garanci

  Learn More
 5. I ri
  Projektor Epson EB-1795F 3LCD, 3200 Lumens, 300", Full HD Projector

  Projektor Epson EB-1795F 3LCD, 3200 Lumens, 300", Full HD Projector

  142 900,00 L
  • Videoprojektor per shtepi dhe zyre nga Epson

  • Ndriçimi: 3200 Lumen | Projektimi: 300"

  • Rezolucioni: 1920 x 1080 | 12 Muaj Garanci

  Learn More
 6. I ri
  Projektor Epson EB-L1100U 3LCD, 6000 Lumens, 1000", WUXGA Projector

  Projektor Epson EB-L1100U 3LCD, 6000 Lumens, 1000", WUXGA Projector

  677 000,00 L
  • Videoprojektor shume cilesor per salla konferencash dhe shkolle nga Epson

  • Ndriçimi: 6000 Lumen | Projektimi: 1000"

  • Rezolucioni: 1920 x 1200 | 24 Muaj Garanci

  Learn More
 7. Projektor Epson EB-S05 3LCD, 3200 Lumens, 350", SVGA Projector

  46 200,00 L
  • Videoprojektor per shtepi dhe zyre nga Epson

  • Ndriçimi: 3200 Lumen | Projektimi: 350"

  • Rezolucioni:  800 x 600 | 12 Muaj Garanci

  Learn More
 8. Projektor Epson EB-S41 3LCD, 3300 Lumens, 350", SVGA Projector

  49 000,00 L
  • Videoprojektor per shtepi dhe zyre nga Epson

  • Ndriçimi: 3300 Lumen | Projektimi: 350"

  • Rezolucioni: 800 x 600 | 12 Muaj Garanci

  Learn More
 9. Projektor Epson EB-W05 3LCD, 3300 Lumens, 320", WXGA Projector

  59 500,00 L
  • Videoprojektor per shtepi dhe zyre nga Epson

  • Ndriçimi: 3300 Lumen | Projektimi: 320"

  • Rezolucioni: 1280 x 800 | 12 Muaj Garanci

  Learn More
 10. Projektor Epson EB-W42 3LCD, 3600 Lumens, 320", WXGA Projector

  69 500,00 L
  • Videoprojektor per shtepi dhe zyre nga Epson

  • Ndriçimi: 3600 Lumen | Projektimi: 320"

  • Rezolucioni: 1280 x 800 | 12 Muaj Garanci

  Learn More
 11. Projektor Epson EB-X05 3LCD, 3300 Lumens, 300", XGA Projector

  52 600,00 L
  • Videoprojektor per shtepi dhe zyre nga Epson

  • Ndriçimi: 3300 Lumen | Projektimi: 300"

  • Rezolucioni: 1024 x 768 | 12 Muaj Garanci

  Learn More
 12. Projektor Epson EB-X41 3LCD, 3600 Lumens, 300", XGA Projector

  60 600,00 L
  • Videoprojektor per shtepi dhe zyre nga Epson

  • Ndriçimi: 3600 Lumen | Projektimi: 300"

  • Rezolucioni: 1024 x 768 | 12 Muaj Garanci

  Learn More
 13. I ri
  Ekran Projektimi Elite Screens VMAX2, 435 x 238, Elektrik (Raporti 16:9)

  Ekran Projektimi Elite Screens VMAX2, 435 x 238, Elektrik (Raporti 16:9)

  99 990,00 L
  • Ekran projektimi elektrik i motorizuar qe vendoset ne mur nga marka me cilesore ne bote, Elite Screens.

  • Permasa e projektimit eshte: 3000mm x 3000mm.

  • Ideal per salla konferencash, zyre, shkolla dhe shtepi luksi.

  Learn More
 14. Ekran Projektimi Legamaster ECONOMY, 146 x 190 (Raporti 1:1)

  18 000,00 L
  • Ekran projektimi i thjeshte me vendoje ne mur nga marka Hollandeze Legamaster.

  • Permasa e projektimit eshte: 1460 x 1900 mm | Cilesi e Garantuar.

  • Per lokal, shtepi, shkolle dhe ambjente te ndryshme.

  Learn More
 15. Ekran Projektimi Lexin ES200HM, 435 x 238, Elektrik (Raporti 16:9)

  59 900,00 L
  • Ekran projektimi elektrik i motorizuar qe vendoset ne mur.

  • Permasa e projektimit eshte: 4350mm x 2380mm.

  • Ideal per salla konferencash, zyre, shkolla dhe shtepi luksi.

  Learn More
 16. Ekran Projektimi Lexin ES120120M, 295 x 295, Elektrik (Raporti 1:1)

  26 000,00 L
  • Ekran projektimi elektrik i motorizuar qe vendoset ne mur.

  • Permasa e projektimit eshte: 2950mm x 2950mm.

  • Ideal per salla konferencash, zyre dhe shkolla.

  Learn More
 17. Ekran Projektimi Lexin EH8080M, 198 x 198, Elektrik (Raporti 1:1)

  16 000,00 L
  • Ekran projektimi elektrik i motorizuar qe vendoset ne mur.

  • Permasa e projektimit eshte: 1980mm x 1980mm.

  • Ideal per salla konferencash, zyre dhe shkolla.

  Learn More
 18. Ekran Projektimi Lexin TD8484M, 208 x 208, Tripod (Raporti 1:1)

  10 990,00 L
  • Ekran projektimi i thjeshte qe mbahet nga toka me tripod.

  • Permasa e projektimit eshte: 2080mm x 2080mm.

  • Ideal per ato qe jane shpesh ne levizje.

  Learn More
 19. Ekran Projektimi Lexin TD8080M, 198 x 198, Tripod (Raporti 1:1)

  10 500,00 L
  • Ekran projektimi i thjeshte qe mbahet nga toka me tripod.

  • Permasa e projektimit eshte: 1980mm x 1980mm.

  • Ideal per ato qe jane shpesh ne levizje.

  Learn More
 20. Ekran Projektimi Lexin TD7070M, 173 x 173, Tripod (Raporti 1:1)

  7 990,00 L
  • Ekran projektimi i thjeshte qe mbahet nga toka me tripod.

  • Permasa e projektimit eshte: 1730mm x 1730mm.

  • Ideal per ato qe jane shpesh ne levizje.

  Learn More
View as Liste Tabele

Items 1-20 of 104

Drejtim zbrites
per faqe
Faqe
WhatsApp Chat WhatsApp Chat