Language

technosoft.al

Shporta 0
0,00 L

Projektor

View as Liste Tabele

12 Items

Drejtim zbrites
per faqe
 1. I ri
  Projektor Canon LV-X320, 3200 Lumens, 180", XGA Projector

  Projektor Canon LV-X320, 3200 Lumens, 180", XGA Projector

  60 500,00 L
  • Videoprojektor per shtepi dhe zyre nga Canon

  • Ndriçimi: 3200 Lumen | Projektimi: 300"

  • Rezolucioni: 1024 x 768 | 12 Muaj Garanci

  Learn More
 2. I ri
  Projektor Acer DLP X118H, 3600 Lumens, 300", SVGA Projector

  Projektor Acer DLP X118H, 3600 Lumens, 300", SVGA Projector

  44 500,00 L
  • Videoprojektor per shtepi dhe zyre nga Acer

  • Ndriçimi: 3600 Lumen | Projektimi: 300"

  • Rezolucioni: 800 x 600 | 12 Muaj Garanci

  Learn More
 3. I ri
  Projektor Acer X1323WH 3LCD, 3700 Lumens, 300", WXGA Projector

  Projektor Acer X1323WH 3LCD, 3700 Lumens, 300", WXGA Projector

  60 500,00 L
  • Videoprojektor per shtepi dhe zyre nga Acer

  • Ndriçimi: 3700 Lumen | Projektimi: 300"

  • Rezolucioni: 1280 x 800 | 12 Muaj Garanci

  Learn More
 4. I ri
  Projektor ViewSonic PA503S, 3600 Lumens, 300", SVGA Projector

  Projektor ViewSonic PA503S, 3600 Lumens, 300", SVGA Projector

  42 900,00 L
  • Videoprojektor per shtepi dhe zyre nga ViewSonic

  • Ndriçimi: 3600 Lumen | Projektimi: 300"

  • Rezolucioni: 800x600 | 12 Muaj Garanci

  Learn More
 5. I ri
  Projektor Epson EB-1795F 3LCD, 3200 Lumens, 300", Full HD Projector

  Projektor Epson EB-1795F 3LCD, 3200 Lumens, 300", Full HD Projector

  142 900,00 L
  • Videoprojektor per shtepi dhe zyre nga Epson

  • Ndriçimi: 3200 Lumen | Projektimi: 300"

  • Rezolucioni: 1920 x 1080 | 12 Muaj Garanci

  Learn More
 6. I ri
  Projektor Epson EB-L1100U 3LCD, 6000 Lumens, 1000", WUXGA Projector

  Projektor Epson EB-L1100U 3LCD, 6000 Lumens, 1000", WUXGA Projector

  677 000,00 L
  • Videoprojektor shume cilesor per salla konferencash dhe shkolle nga Epson

  • Ndriçimi: 6000 Lumen | Projektimi: 1000"

  • Rezolucioni: 1920 x 1200 | 24 Muaj Garanci

  Learn More
 7. Projektor Epson EB-S05 3LCD, 3200 Lumens, 350", SVGA Projector

  46 200,00 L
  • Videoprojektor per shtepi dhe zyre nga Epson

  • Ndriçimi: 3200 Lumen | Projektimi: 350"

  • Rezolucioni:  800 x 600 | 12 Muaj Garanci

  Learn More
 8. Projektor Epson EB-S41 3LCD, 3300 Lumens, 350", SVGA Projector

  49 000,00 L
  • Videoprojektor per shtepi dhe zyre nga Epson

  • Ndriçimi: 3300 Lumen | Projektimi: 350"

  • Rezolucioni: 800 x 600 | 12 Muaj Garanci

  Learn More
 9. Projektor Epson EB-W05 3LCD, 3300 Lumens, 320", WXGA Projector

  59 500,00 L
  • Videoprojektor per shtepi dhe zyre nga Epson

  • Ndriçimi: 3300 Lumen | Projektimi: 320"

  • Rezolucioni: 1280 x 800 | 12 Muaj Garanci

  Learn More
 10. Projektor Epson EB-W42 3LCD, 3600 Lumens, 320", WXGA Projector

  69 500,00 L
  • Videoprojektor per shtepi dhe zyre nga Epson

  • Ndriçimi: 3600 Lumen | Projektimi: 320"

  • Rezolucioni: 1280 x 800 | 12 Muaj Garanci

  Learn More
 11. Projektor Epson EB-X05 3LCD, 3300 Lumens, 300", XGA Projector

  52 600,00 L
  • Videoprojektor per shtepi dhe zyre nga Epson

  • Ndriçimi: 3300 Lumen | Projektimi: 300"

  • Rezolucioni: 1024 x 768 | 12 Muaj Garanci

  Learn More
 12. Projektor Epson EB-X41 3LCD, 3600 Lumens, 300", XGA Projector

  60 600,00 L
  • Videoprojektor per shtepi dhe zyre nga Epson

  • Ndriçimi: 3600 Lumen | Projektimi: 300"

  • Rezolucioni: 1024 x 768 | 12 Muaj Garanci

  Learn More
View as Liste Tabele

12 Items

Drejtim zbrites
per faqe
WhatsApp Chat WhatsApp Chat