Language

technosoft.al

Shporta 0
0,00 L

Pajisje Elektrike

View as Liste Tabele

10 Items

Drejtim zbrites
per faqe
 1. LDNIO 3 Power Socket 6 USB Port

  3 500,00 L
  • Prize korrent me 3 vende dhe 6 vende USB me 3.4A per karikim te shpejte.

  • 1 Buton i veçuar per ndezjen dhe fikjen e prizes. Gjatesi 1.6M.

  • Ideale per lokale dhe karikimin e shume pajisjeve njekohesisht.

  Learn More
 2. Bateri Fuli 12V 7Ah, F2 Terminal, Battery, FL1270GEL

  1 400,00 L
  • Bateri 20Ah hermetike per UPS dhe funksione tjera.

  • Nuk leshon ere dhe nuk ka nevoje per mirembajtje.

  Learn More
 3. Bateri Fuli 12V 100Ah, MB terminal, Battery, FL121000GD-M

  18 000,00 L
  • Bateri 100Ah hermetike qe mund te vendoset ne zyre dhe shtepi.

  • Nuk leshon ere dhe nuk ka nevoje per mirembajtje.

  Learn More
 4. UPS Inform GUARDIAN 2000AP / 1200W, Line-interactive, LCD 2000AP

  28 000,00 L
  • Mban nje PC / Workstation / Server 40 - 60 min kur nuk ka rryme.

  • Ideale per nje zyre.

  Learn More
 5. UPS Power Tree 1250VA / 750 Watts

  9 500,00 L
  • Mban nje Kompjuter PC 20 - 30 min kur nuk ka rryme.

  • Ideale per nje zyre ose shtepi

  Learn More
 6. UPS Power Tree 650VA / 390 Watts

  4 500,00 L
  • Mban nje kompjuter pc 10 - 15 min kur nuk ka rryme.

  • Ideale per nje zyre ose shtepi

  Learn More
 7. Inverter Tripp Lite 3600W APS INT Series 36VDC 230V Inverter/Charger, Auto-Transfer Switching, Line-Interactive AVR

  139 000,00 L

  Inverterat Tripp-Lite janë pajisje qe sherbejne per konvertimin tensionit te vazhdueshem (qe merret nga baterite) ne tension alterrnativ te rrjetit. Kompjuterat, ndriçimi apo ngarkesa të ndryshme janë më të sigurta kur lidhen me Inverterin Tripp-Lite. Inverteri Tripp-Lite, nuk prodhon zhurmë apo tym dhe mbi të gjithash mund të vendoset kudo në ambiente të mbyllura, zyre apo shtëpi. Me transferim automatik, Inverteri Tripp-Lite përgjigjet menjëherë, duke e kaluar ngarkesën në bateri në kohën 10 Mili Sekond.

  Learn More
 8. Inverter Tripp Lite 2400W APS INT Series 24VDC 230V Inverter/Charger, Auto-Transfer Switching, Hardwired

  85 000,00 L

  Inverterat Tripp-Lite janë pajisje qe sherbejne per konvertimin tensionit te vazhdueshem (qe merret nga baterite) ne tension alterrnativ te rrjetit. Kompjuterat, ndriçimi apo ngarkesa të ndryshme janë më të sigurta kur lidhen me Inverterin Tripp-Lite. Inverteri Tripp-Lite, nuk prodhon zhurmë apo tym dhe mbi të gjithash mund të vendoset kudo në ambiente të mbyllura, zyre apo shtëpi. Me transferim automatik, Inverteri Tripp-Lite përgjigjet menjëherë, duke e kaluar ngarkesën në bateri në kohën 10 Mili Sekond.

  Learn More
 9. Inverter Tripp Lite 1250W APS X Series 12VDC 230V Inverter/Charger, Auto Transfer Switching

  48 000,00 L

  Inverterat Tripp-Lite janë pajisje qe sherbejne per konvertimin tensionit te vazhdueshem (qe merret nga baterite) ne tension alterrnativ te rrjetit. Kompjuterat, ndriçimi apo ngarkesa të ndryshme janë më të sigurta kur lidhen me Inverterin Tripp-Lite. Inverteri Tripp-Lite, nuk prodhon zhurmë apo tym dhe mbi të gjithash mund të vendoset kudo në ambiente të mbyllura, zyre apo shtëpi. Me transferim automatik, Inverteri Tripp-Lite përgjigjet menjëherë, duke e kaluar ngarkesën në bateri në kohën 10 Mili Sekond.

  Learn More
 10. Inverter Tripp Lite 750W APS X Series, 12VDC 230V Inverter/Charger, Auto-Transfer Switching

  35 000,00 L

  Inverterat Tripp-Lite janë pajisje qe sherbejne per konvertimin tensionit te vazhdueshem (qe merret nga baterite) ne tension alterrnativ te rrjetit. Kompjuterat, ndriçimi apo ngarkesa të ndryshme janë më të sigurta kur lidhen me Inverterin Tripp-Lite. Inverteri Tripp-Lite, nuk prodhon zhurmë apo tym dhe mbi të gjithash mund të vendoset kudo në ambiente të mbyllura, zyre apo shtëpi. Me transferim automatik, Inverteri Tripp-Lite përgjigjet menjëherë, duke e kaluar ngarkesën në bateri në kohën 10 Mili Sekond.

  Learn More
View as Liste Tabele

10 Items

Drejtim zbrites
per faqe
WhatsApp Chat WhatsApp Chat