Language

technosoft.al

Shporta 0
0,00 L

Priza Korrenti / Prolunge

View as Liste Tabele

15 Items

Drejtim zbrites
per faqe
 1. Roline Power Strip, 6-way, Surge Protection, White

  2 000,00 L
  • Powerbar me 6 outputs dhe switch per ndezje/fikje.

  • 1,8m kabllo prize Schuko.

  Learn More
 2. Value Power Strip, 6-way, with Switch, 6 m, white

  900,00 L
  • Powerbar me 6 outputs dhe switch per ndezje/fikje.

  • 6m kabllo prize Schuko.

  Learn More
 3. Value Power Strip, 6-way, with Switch, 10 m, white

  1 200,00 L
  • Powerbar me 6 outputs dhe switch per ndezje/fikje.

  • 10m kabllo prize Schuko.

  Learn More
 4. Roline USB Wall Charger, 1 Port, Quick Charge 2.0, 12W, White

  1 000,00 L
  • Karikues smartphone nga marka Gjermane Roline. Cilesi e garantuar.

  • Quick Charge 2.0.

  Learn More
 5. Value USB mobile device charger, QC3.0, 1 Port, 18W, Black

  1 000,00 L
  • Karikues smartphone nga marka Value.

  • Quick Charge 3.0 | Max 18W.

  Learn More
 6. Value Power Strip, 6-way, with Switch, Surge Protection, 1.5 m, white

  1 300,00 L
  • Powerbar me 6 outputs dhe switch per ndezje/fikje.

  • 1,5m kabllo prize Schuko.

  Learn More
 7. Value Power Strip, 6-way, with Switch, 3 m, white

  1 200,00 L
  • Powerbar me 6 outputs dhe switch per ndezje/fikje.

  • 3 m kabllo prize Schuko.

  Learn More
 8. Value Power Strip, 3-way, with Switch, Surge Protection, white, 1.5 m

  900,00 L
  • Powerbar me 3 outputs dhe switch per ndezje/fikje.

  • 1,5m kabllo prize Schuko.

  Learn More
 9. Value Power Strip, 6-way, with Switch, white 1.5 m power extension

  900,00 L
  • Powerbar me 6 outputs dhe switch per ndezje/fikje.

  • 1,5m kabllo prize Schuko.

  Learn More
 10. VALUE Power Strip Organizer, Table-Mounted, white

  490,00 L
  • Sherben per te sistemuar kabllot e kompjuterit/internetit.

  • Montohet lehtesisht poshte tavolines | 180 x 140 x 63 mm

  Learn More
 11. Prolunge Value Power Strip, 5-way, with Switch + 2 x USB 2.0, white, 1.5 m

  1 500,00 L
  Learn More
 12. Zgjatues Korrenti Prolunge Value Extension Cable Schuko German connectors, AC 230V, black, 10 m

  1 800,00 L
  Learn More
 13. Zgjatues Korrenti Prolunge Value Extension Cable Schuko German connectors, AC 230V, black, 5 m

  1 200,00 L
  Learn More
 14. Zgjatues Korrenti Prolunge Value Extension Cable Schuko German connectors, AC 230V, black, 3 m

  800,00 L
  Learn More
 15. LDNIO 3 Power Socket 6 USB Port

  3 500,00 L
  • Prize korrent me 3 vende dhe 6 vende USB me 3.4A per karikim te shpejte.

  • 1 Buton i veçuar per ndezjen dhe fikjen e prizes. Gjatesi 1.6M.

  • Ideale per lokale dhe karikimin e shume pajisjeve njekohesisht.

  Learn More
View as Liste Tabele

15 Items

Drejtim zbrites
per faqe
WhatsApp Chat WhatsApp Chat