Language

technosoft.al

Shporta 0
0,00 L

UPS

View as Liste Tabele

7 Items

Drejtim zbrites
per faqe
 1. Online UPS Inform Sinus Premium LCD 3000, Sinus EVO UPS, 2700W, 3000VA

  85 000,00 L
  • Bateri qe mban 4 ore ne fuqine deri 2700W.

  • UPS me teknologji On-line ‘double conversion’ nga marka Inform.

  • Nje nder UPS me te mira per kompani te mesme dhe te medha.

  Learn More
 2. Online UPS Inform Sinus Premium LCD 2000, Sinus EVO UPS, 1800W, 2000VA

  63 000,00 L
  • Bateri qe mban 4 ore ne fuqine deri 1800W.

  • UPS me teknologji On-line ‘double conversion’ nga marka Inform.

  • Nje nder UPS me te mira per kompani te mesme dhe te medha.

  Learn More
 3. I ri
  UPS CyberPower 650VA USV, BU-Series, 650VA/360W, Line-Interactive, Backup UPS Systems, Schuko

  UPS CyberPower 650VA USV, BU-Series, 650VA/360W, Line-Interactive, Backup UPS Systems, Schuko

  5 000,00 L
  • Bateri per mbajtjen e kompjuterit ne pune edhe pas nderprejes se energjise elektrike.

  • Cilesi e garantuar nga kompania Hollandeze Cyberpower. Ideale per zyre dhe shtepi.

  • Dalje me shuko per lidhje direkte te korrentit. Mban 18 min ne ngarkese 90W.

  Learn More
 4. UPS APC Back-UPS 350VA

  14 900,00 L
  • Fuqia ne dalje: 210W/350VA

  • Tensioni ne hyrje: 196 to 280 VAC

  • Jetegjatesie e baterive: 4-6 Vite

  • Siguri e larte nga marka APC

  Learn More
 5. UPS Inform GUARDIAN 2000AP / 1200W, Line-interactive, LCD 2000AP

  28 000,00 L
  • Mban nje PC / Workstation / Server 40 - 60 min kur nuk ka rryme.

  • Ideale per nje zyre.

  Learn More
 6. UPS Power Tree 1250VA / 750 Watts

  9 500,00 L
  • Mban nje Kompjuter PC 20 - 30 min kur nuk ka rryme.

  • Ideale per nje zyre ose shtepi

  Learn More
 7. UPS Power Tree 650VA / 390 Watts

  4 500,00 L
  • Mban nje kompjuter pc 10 - 15 min kur nuk ka rryme.

  • Ideale per nje zyre ose shtepi

  Learn More
View as Liste Tabele

7 Items

Drejtim zbrites
per faqe
WhatsApp Chat WhatsApp Chat