Language

technosoft.al

Shporta 0
0,00 L

Pajisje Rrjeti / Wireless

View as Liste Tabele

Items 1-20 of 126

Drejtim zbrites
per faqe
Faqe
 1. Kabinet Lande Proline 42U Cabinet, Stand Alone W800 D1000, Flat Pack, Perforated Front Door, Opening Sides, Black

  95 200,00 L
  • Rack me 42 kate lartesi, 42U (Units) me dere te shpuar per aspirim me te mire.

  • Permasa: 800 mm e gjere x 1000 mm e thelle.

  • Prodhuar nga kompania Turke Lande. Ngjyra: e zeze.

  • Seria Proline eshte cilesia profesionale e kabinetave.

  Learn More
 2. Kabinet Lande Proline 42U Cabinet, Stand Alone W800 D1000, Flat Pack, Shatterproof Front Glass, Opening Sides, Black

  86 900,00 L
  • Rack me 42 kate lartesi, 42U (Units).

  • Permasa: 800 mm e gjere x 1000 mm e thelle.

  • Prodhuar nga kompania Turke Lande. Ngjyra: e zeze.

  • Seria Proline eshte cilesia profesionale e kabinetave.

  Learn More
 3. Kabinet Lande Proline 42U Cabinet, Stand Alone W600 D1000, Flat Pack, Perforated Front Door, Opening Sides, Black

  69 300,00 L
  • Rack me 42 kate lartesi, 42U (Units) me dere te shpuar per aspirim me te mire.

  • Permasa: 600 mm e gjere x 1000 mm e thelle.

  • Prodhuar nga kompania Turke Lande. Ngjyra: e zeze.

  • Seria Proline eshte cilesia profesionale e kabinetave.

  Learn More
 4. Kabinet Lande Proline 42U Cabinet, Stand Alone W600 D1000, Flat Pack, Shatterproof Front Glass, Opening Sides, Black

  64 900,00 L
  • Rack me 42 kate lartesi, 42U (Units).

  • Permasa: 600 mm e gjere x 1000 mm e thelle.

  • Prodhuar nga kompania Turke Lande. Ngjyra: e zeze.

  • Seria Proline eshte cilesia profesionale e kabinetave.

  Learn More
 5. Kabinet Lande Proline 32U Cabinet, Stand Alone W800 D800, Flat Pack, Shatterproof Front Glass, Opening Sides, Black

  53 500,00 L
  • Rack me 32 kate lartesi, 32U (Units).

  • Permasa: 800 mm e gjere x 800 mm e thelle.

  • Prodhuar nga kompania Turke Lande. Ngjyra: e zeze.

  • Seria Proline eshte cilesia profesionale e kabinetave.

  Learn More
 6. Kabinet Lande Proline 42U Cabinet, Stand Alone W600 D600, Flat Pack, Shatterproof Front Glass, Opening Sides, Black

  48 200,00 L
  • Rack me 42 kate lartesi, 42U (Units).

  • Permasa: 600 mm e gjere x 600 mm e thelle.

  • Prodhuar nga kompania Turke Lande. Ngjyra: e zeze.

  Learn More
 7. Kabinet Lande Proline 32U Cabinet, Stand Alone W600 D600, Flat Pack, Shatterproof Front Glass, Opening Sides, Black

  42 300,00 L
  • Rack me 32 kate lartesi, 32U (Units).

  • Permasa: 600 mm e gjere x 600 mm e thelle.

  • Prodhuar nga kompania Turke Lande. Ngjyra: e zeze.

  Learn More
 8. Kabinet Lande Proline 26U Cabinet, Stand Alone W600 D600, Flat Pack, Shatterproof Front Glass, Opening Sides, Black

  40 400,00 L
  • Rack me 26 kate lartesi, 26U (Units).

  • Permasa: 600 mm e gjere x 600 mm e thelle.

  • Prodhuar nga kompania Turke Lande. Ngjyra: e zeze.

  Learn More
 9. Kabinet Lande Proline 22U Cabinet, Stand Alone W600 D600, Flat Pack, Shatterproof Front Glass, Opening Sides, Black

  37 900,00 L
  • Rack me 22 kate lartesi, 22U (Units).

  • Permasa: 600 mm e gjere x 600 mm.

  • Prodhuar nga kompania Lande. Ngjyra: e zeze.

  Learn More
 10. Lande Cabinet Wall Mounted, 12U 19" Eurobox W=540mm D=600mm, Black

  12 700,00 L
  • Rack me 12 kate, 12U (Units), i montueshem ne mur.

  • Permasa shume te vogla (540 mm e gjere x 600 mm e larte x 596 mm e thelle)

  • Prodhuar nga kompania Lande. Ngjyra: e zeze.

  Learn More
 11. Rack Lande Cabinet Wall Mounted, 7U 19'' Eurobox W=540mm D=600mm, Black

  10 000,00 L
  • Rack me 7 kate, 7U (Units), i montueshem ne mur.

  • Permasa shume te vogla (540 mm e gjere x 600 mm e larte x 373 mm e thelle).

  • Prodhuar nga kompania Lande. Ngjyra: e zeze.

  Learn More
 12. Patch Panel Logilink, Cat.5e, UTP, 24-Port, black

  3 300,00 L
  • Patch panel me 24 porta nga marka LogiLink.

  • Ideale per projekte te medha.

  • UTP (jo STP) - nuk eshte me tokezim.

  Learn More
 13. Prize per Kabinet - Logilink 19" PDU 7 x German Socket with Switch + Surge Protector

  2 700,00 L
  • Prize per vendosje ne Rack me 7 vende nga marka Logilink.

  • Ideale per projekte te medha. Mundesi tokezimi dhe veshje metalike.

  Learn More
 14. Ftohje per Kabinet - Lande 2 Fan Cooling Unit, Roof Type, for Stand Alone cabinets, ON/OFF Switched, Black

  6 500,00 L
  • Ftohje per Kabinet me madhesi 1U me 2 ventilator. Ngjyra e zeze.

  • Per çdo Rack me vendosje te lire.

  • Prodhuar nga marka Turke Lande.

  Learn More
 15. Ftohje per Kabinet - Lande 1 Fan Cooling Unit, For Stand Alone Cabinets, Black

  4 900,00 L
  • Ftohje per Kabinet me madhesi 1U. Per çdo Rack me vendosje te lire.

  • Prodhuar nga marka Turke Lande.

  Learn More
 16. Ftohje per Kabinet - Lande 1 Fan Cooling Unit, For Wall Mounting Cabinets, 1U

  4 100,00 L
  • Ftohje per Kabinet me madhesi 1U. Per çdo Rack qe vendoset ne mur.

  • Prodhuar nga marka Turke Lande.

  • Permasat: 380 x 160 x 60 mm.

  Learn More
 17. Rrote per Kabinet - Lande Wheels for Rack Cabinet, FREE STANDING CASTER SET, 1 SET=4 PCS, 2W/BREAK, 2WO/BREAK

  3 100,00 L
  • Rrote per kabinet Lande. 1 çift rrotash me frena dhe 1 çift rrotash pa frena.

  • Prodhuar nga marka Turke Lande.

  • Per çdo Rack Lande

  Learn More
 18. Tabaka Lande Shelf, 250mm profile, 2 point fixing, light grey

  100,00 L
  • Tabaka per Rack me madhesi 1U dhe per pesha deri 30GB.

  • Prodhuar nga marka Turke Lande.

  • Thellesia: 250mm 

  Learn More
 19. Tabaka Lande Shelf, 200mm profile, 2 point fixing, light grey

  1 300,00 L
  • Tabaka per Rack me madhesi 1U dhe per pesha deri 30GB.

  • Prodhuar nga marka Turke Lande.

  • Thellesia: 200mm 

  Learn More
 20. Tabaka Lande Shelf, 300mm profile, 2 point fixing, load capacity 30kg

  1 800,00 L
  • Tabaka per Rack me madhesi 1U dhe per pesha deri 30GB.

  • Prodhuar nga marka Turke Lande.

  • Thellesia: 300mm

  Learn More
View as Liste Tabele

Items 1-20 of 126

Drejtim zbrites
per faqe
Faqe
WhatsApp Chat WhatsApp Chat