Language

technosoft.al

Shporta 0
0,00 L

Pajisje Rrjeti / Wireless

View as Liste Tabele

10 Items

Drejtim zbrites
per faqe
 1. USB Wireless D-Link Micro USB Adapter Wireless-N 300Mbps (DWA-131)

  1 700,00 L
  • Shpejtësi e transferimi pa tel deri në 300Mbps.

  • Komunikon me frekuencat 2.4GHz.

  • Mundësoni kompjuterin PC të marrë internet pa tel direkt nga porta USB.

  Learn More
 2. USB Wireless D-Link Micro USB Adapter Wireless-N 150Mbps (DWA-121)

  1 400,00 L
  • Shpejtësi e transferimi pa tel deri në 150Mbps.

  • Komunikon me frekuencat 2.4GHz.

  • Mundësoni kompjuterin PC të marrë internet pa tel direkt nga porta USB.

  Learn More
 3. Router 4G LTE D-Link Wireless N300, SIM card (DWR‑921)

  18 500,00 L
  • 2 Antena të jashtme 5dBi | Shpejtësia e transferimit: 300 Mbps.

  • D-Link nje nder markat me te mira per rrjete. Ideale per zonat ku nuk ka internet kabllor.

  • Router 4G LTE me internet nga Vodafone, ALBtelecom, Telekom Albania.

  Learn More
 4. Router 3G/4G LTE D-Link N300 Multi-WAN Router (DWR-116)

  5 800,00 L
  • 2 Antena të jashtme 5dBi | Shpejtësia e transferimit: 300 Mbps

  • D-Link nje nder markat me te mira per rrjete. Ideale per zonat ku nuk ka internet kabllor.

  • Router 3G dhe 4G LTE me internet nga Vodafone, ALBtelecom, Telekom Albania

  Learn More
 5. Router D-Link EXO AC2600 MU-MIMO Wi-Fi Router, 4K Streaming, Gaming, USB Ports, 4x4 Dual Band (DIR-882)

  17 300,00 L
  • Shpejtësia e transferimit AC2600: 1733 Mbps ne 5 GHz + 800 Mbps ne 2.4 GHz.

  • Router Gaming nga D-Link me tekonologjine MU-MIMO dhe Advanced AC SmartBeam.

  • Hyrje USB 3.0 dhe 2.0 dhe komunikim me LAN dhe WAN Gigabit.

  Learn More
 6. Router D-Link AC1200 Dual Band Gigabit Router, 1200Mbps (DIR-842)

  7 500,00 L
  • 4 Antena të jashtme 5dBi | Shpejtësia e transferimit: 1200 Mbps

  • D-Link nje nder markat me te mira per rrjete. Ideale per shtepi dhe zyre

  • (2.4GHz & 5 GHz) Dual-Band siguron transmetim me te shpejte dhe sinjal me te forte

  Learn More
 7. Router D-Link AC750 Dual-Band Router, 750Mps (DIR‑809)

  4 400,00 L
  • 3 Antena të jashtme 5dBi | Shpejtësia e transferimit: 750 Mbps

  • D-Link nje nder markat me te mira per rrjete. Ideale per shtepi dhe zyre

  • (2.4GHz & 5 GHz) Dual-Band siguron transmetim me te shpejte dhe sinjal me te forte

  Learn More
 8. Zgjerues Interneti D-Link PowerLine AV2 1000 HD Gigabit Passthrough Kit, Power plug, RJ-45 Gigabit Ethernet LAN port, (DHP-P601AV)

  10 300,00 L
  • Zgjeroni lidhjen tuaj të internetit në çdo dhomë të shtëpisë nëpërmjet rrjetit elektrik ekzistues.

  • Vend i lire per prize dhe internet njekohesisht

  • Transferim te dhenash ne 1000Mbps.

  Learn More
 9. Perforcues D-Link Wi-Fi Range Extender N300 Wireless Repeater, DAP-1325

  3 600,00 L
  • 2 Antena të jashtme 5dBi | Shpejtësia e transferimit: 300 Mbps

  • Per shtepi dhe zyre | 2.4GHz | 12 Muaj Garanci

  • Sherben per te perforcuar dhe zgjeruar rrjetin ekzistues Wi-Fi

  Learn More
 10. Perforcues D-Link AC1200 Dual-Band Wi-Fi Range Extender/Wireless Repeater/Access Point, DAP-1610E

  5 200,00 L
  • 2 Antena të jashtme 5dBi | Shpejtësia e transferimit: 1200 Mbps

  • Per shtepi dhe zyre | 2.4GHz & 5 GHz | 12 Muaj Garanci

  • Sherben per te perforcuar dhe zgjeruar rrjetin ekzistues Wi-Fi

  Learn More
View as Liste Tabele

10 Items

Drejtim zbrites
per faqe
WhatsApp Chat WhatsApp Chat