Language

technosoft.al

Shporta 0
0,00 L

Pajisje Rrjeti / Wireless

View as Liste Tabele

14 Items

Drejtim zbrites
per faqe
 1. MikroTik RB4011 Ethernet 10-Port Gigabit Router (RB4011iGS+RM)

  24 900,00 L
  • Router profesional nga Mikrotik me 10 Porta PoE. Vendosje ne Rack.

  • Procesor 1400MHz, 512MB RAM1 Hyrje SFP per lidhjen e fibres.

  • Ideal për menaxhimin e rrjeteve të ndërlikuara dhe nje mbrojtje te sigurte.

  Learn More
 2. Access Point Mikrotik wAP, Weatherproof, N300 (RBwAP2nD)

  5 300,00 L
  • Access Point i jashtem nga Mikrotik per vendosje ne mur dhe shtylle me shpejtesi 300Mbit/s.

  • Ideale për ambjete të mëdha si Hotele, Pishina, Salla. Konfigurim me Winbox (RouterOS)

  • Praktik në instalim pasi korrenti dhe interneti kalojnë nga një kabllo i vetëm (PoE Injector).

  Learn More
 3. Access Point Mikrotik cAP lite, N300 (RBcAPL-2nD)

  3 500,00 L
  • Access Point shume i vogel nga Mikrotik per vendosje ne tavan dhe mur.

  • Ideale për ambiete si Dyqane, Zyra, Lokale | Konfigurohet me Winbox (Router OS)

  • Praktik në instalim pasi korrenti dhe interneti kalojnë nga një kabllo i vetëm (PoE Injector).

  Learn More
 4. Access Point Mikrotik cAP ac, Gigabit, Dual-Band AC1200 (RBD52G-5HacD2HnD-TC)

  8 000,00 L
  • Access Point nga Mikrotik per vendosje ne te lire me shpejtesi 1200 Mbit/s.

  • Ideale për ambiete biznesi | Konfigurohet me Winbox (Router OS L4).

  • Hyrje USB dhe mundesi interneti direkt nga Vodafone, Albtelecom & Telekom Albania.

  Learn More
 5. Access Point Mikrotik wAP ac, Weatherproof, Dual-Band AC1600 (RBwAPG-5HacT2HnD)

  10 500,00 L
  • Access Point i jashtem nga Mikrotik per vendosje ne mur dhe shtylle me shpejtesi 1600Mbit/s.

  • Ideale për ambjete të mëdha si Hotele, Pishina, Salla. Konfigurim me Winbox (RouterOS)

  • Praktik në instalim pasi korrenti dhe interneti kalojnë nga një kabllo i vetëm (PoE Injector).

  Learn More
 6. Access Point Mikrotik cAP ac Dual-Band AC1200 (RBcAPGi-5acD2nD)

  8 100,00 L
  • Access Point nga Mikrotik per vendosje ne tavan dhe mur me shpejtesi 1200 Mbit/s.

  • Ideale për ambjete të mëdha si Hotele, Pishina, Salla; Kryesisht per ndermarrje.

  • Praktik në instalim hyrje dhe dalje PoE per lidhjen e nje pajisje tjeter PoE.

  Learn More
 7. Access Point Mikrotik cAP N300 (RBcAP2nD)

  6 000,00 L
  • Access Point nga Mikrotik per vendosje ne tavan dhe mur.

  • Ideale për ambjete të mëdha si Hotele, Pishina, Salla; Kryesisht per ndermarrje.

  • Praktik në instalim pasi korrenti dhe interneti kalojnë nga një kabllo i vetëm (PoE Injector).

  Learn More
 8. Access Point Mikrotik hAP ac lite, Router OS L4, AC750 (RB952Ui-5ac2nD)

  5 900,00 L
  • Access Point nga Mikrotik me Hyrje interneti dhe 5 Porta (1 x PoE In + 4 LAN (1 PoE Out)).

  • Per shtepi dhe zyre | 12 Muaj Garanci  | Shpejtësia e transferimit: 750 Mbps.

  • hAP ac lite eshte i konfiguruar si nje akses point. Vend per USB per internet nga 3G / 4G.

  Learn More
 9. Router Mikrotik hEX S, Gigabit, Router OS L4 (RB760iGS)

  9 200,00 L
  • Router profesional nga Mikrotik me 1 Hyrje SFP dhe 5 Porta (1 x PoE In + 4 LAN (1 PoE Out))

  • Procesor 880MHz, 256MB RAM, 16MB memorje Flash dhe vend per USB dhe MicroSD.

  • Ideal për menaxhimin e rrjeteve të ndërlikuara me shumë funksione.

  Learn More
 10. Router Mikrotik hEX lite, RouterOS L4 (RB750r2)

  5 900,00 L
  • Router profesional nga marka Mikrotik 4 porta Ethernet dhe nje porte PoE.

  • Procesor: 850MHz64MB RAM dhe 16MB memorje Flash.

  • Ideal për menaxhimin e rrjeteve të ndërlikuara me shumë funksione.

  Learn More
 11. Router Mikrotik hEX, Gigabit, Router OS L4 (RB750Gr3)

  8 000,00 L
  • Router profesional nga marka Mikrotik 4 porta Ethernet dhe nje porte PoE. 

  • Procesor 880MHz, 256MB RAM, 16MB memorje Flash dhe vend per USB dhe MicroSD.

  • Ideal për menaxhimin e rrjeteve të ndërlikuara me shumë funksione.

  Learn More
 12. Access Point Mikrotik hAP lite TC, RouterOS (RB941-2nD-TC)

  2 700,00 L
  • Access Point nga Mikrotik me Hyrje interneti dhe 3 dalje rrjeti.

  • Per shtepi dhe zyre | 12 Muaj Garanci  | Shpejtësia e transferimit: 300 Mbps

  • RB941 eshte i konfiguruar si nje akses point qe funksionon direkt me çdo router.

  Learn More
 13. Access Point Mikrotik hAP lite, RouterOS (RB941-2nD hAP lite)

  2 700,00 L
  • Access Point nga Mikrotik me Hyrje interneti dhe 3 dalje rrjeti.

  • Per shtepi dhe zyre | 12 Muaj Garanci  | Shpejtësia e transferimit: 300 Mbps

  • RB941 eshte i konfiguruar si nje akses point qe funksionon direkt me çdo router.

  Learn More
 14. Access Point Mikrotik hAP mini, RouterOS (RB931)

  2 400,00 L
  • Access Point nga Mikrotik me Hyrje interneti dhe 2 dalje rrjeti.

  • Per shtepi dhe zyre | 12 Muaj Garanci  | Shpejtësia e transferimit: 300 Mbps

  • RB931 eshte i konfiguruar si nje akses point qe funksionon direkt me çdo router.

  Learn More
View as Liste Tabele

14 Items

Drejtim zbrites
per faqe
WhatsApp Chat WhatsApp Chat