Language

technosoft.al

Shporta 0
0,00 L

Pajisje Rrjeti / Wireless

View as Liste Tabele

Items 1-20 of 22

Drejtim zbrites
per faqe
Faqe
 1. Ubiquiti Networks UFiber Fiber-to-Ethernet Converter (UF-AE), MediaConverter

  4 500,00 L
  • Media Converter Ubiquiti UF-AE, per konvertimin e Fibres ne RJ45.

  • Shpejtesi 1000 Mb/s Gigabit Ethernet (RJ45).

  • Korrent nga porta PoE.

  Learn More
 2. Ubiquiti Networks Bullet AC Dual-Band airMAX ac Radio with Dedicated Wi-Fi Management (B-DB-AC)

  12 900,00 L
  • Radio e jashtme profesionale nga Ubiquiti Bullet AC per lidhjen e internetit me çdo antenë me hyrje Type-N.

  • Mund te konfigurohet si Access Point.

  Learn More
 3. Ubiquiti Networks Bullet M2 HP, AirMax 2.4 GHz Zero-Variable Weatherproof Outdoor Radio (28 dBm)

  11 000,00 L
  • Radio e jashtme profesionale nga Ubiquiti Bullet M2 HP per lidhjen e, pothuajse, çdo antenë me hyrje Type-N.

  • Ideale për zonat ku ka shume probleme me vetetim pasi ofron mbrotje deri: 600mW.

  • Mund te konfigurohet si Access Point, Client ose Bridge ne Point-to-Point (PtP) ose  Point-to-MultiPoint (PtMP).

  Learn More
 4. Ubiquiti Networks LiteAP ac Access Point (LAP-120)

  11 900,00 L
  • Access Point i jashtem nga Ubiquiti konceptuar per Bridging.

  • Praktik në instalim. Korrenti dhe interneti kalojnë nga një kabllo i vetëm (PoE).

  • Ideale per distanca te largeta.

  Learn More
 5. Ubiquiti Networks NBE-5AC-GEN2 NanoBeam ac Gen2 airMAX ac CPE, Dedicated Management Radio

  13 500,00 L
  • NanoBeam AC Gen2 nga Ubiquiti ofron lidhje te paster deri 15Km ne 450Mbp/s

  • Lidhet ne Bridging Point-to-Point (PtP). Teknologji airMAX® CPE.

  • Lehtesisht e montueshme si per ambietet e brendshme ashtu edhe te jashtme.

  Learn More
 6. Ubiquiti NanoStation Loco M5 Indoor/Outdoor airMAX CPE

  8 900,00 L
  • NanoStation Loco 5 mund te perdoret ne Bridging Point-to-Point (PtP)

  • Lidhje Wireles (pa tel) per sistemet e vezhgimit ose per teknologjite airMAX® CPE.

  • Lehtesisht e montueshme si per ambietet e brendshme ashtu edhe te jashtme.

  Learn More
 7. Ubiquiti Networks Rocket M5 MIMO airMAX BaseStation

  11 900,00 L
  • Rocket M5 mund te perdoret ne Bridging Point-to-Point (PtP) ose ne Aplikacion Point-to-MultiPoint (PtMP)

  • Lidhje Wireles (pa tel) per sistemet e vezhgimit ose per teknologjite airMAX®.

  • Lehtesisht e montueshme si per ambietet e brendshme ashtu edhe te jashtme.

  Learn More
 8. Router Ubiquiti Networks UniFi Enterprise Security Gateway, Gigabit Ethernet

  16 500,00 L
  • Router Gateway profesional nga Ubiquiti.

  • Shume i thjeshte ne konfigurim me programin UniFi Controller.

  • Ky Router konfigurohet edhe nga celulari.

  Learn More
 9. Switch PoE Ubiquiti Unifi - 8-Port - Managed (US-8-60W)

  16 900,00 L
  • Switch Gigabit PoE (4 x Porta PoE) nga Ubiquiti per rrjetin tuaj Unifi.

  • Ky switch eshte i menaxhueshem. 12W çdo porte PoE.

  • Nje nder Switchet me cilesor ne treg. Switching Capacity: 16 Gbps.

  Learn More
 10. Ubiquiti NanoStation M2, Wireless Access Point, AirMax

  12 900,00 L
  • NanoStation M2 mund te perdoret ne Bridging Point-to-Point (PtP) 2.4GHz

  • Lidhje Wireles (pa tel) per sistemet e vezhgimit ose per teknologjite airMAX® CPE.

  • Lehtesisht e montueshme si per ambietet e brendshme ashtu edhe te jashtme.

  Learn More
 11. I ri
  Access Point Ubiquiti UniFi AC Mesh Pro AP, Weatherproof, 2x2 MIMO (UAP-AC-M-PRO)

  Access Point Ubiquiti UniFi AC Mesh Pro AP, Weatherproof, 2x2 MIMO (UAP-AC-M-PRO)

  27 000,00 L
  • Access Point profesional i jashtem, me dizajn antene inovative MESH, më i miri në treg.

  • Ideale për ambjete të mëdha si Hotele, Pishina, Salla; Kryesisht per ndermarrje.

  • Praktik në instalim pasi korrenti dhe interneti kalojnë nga një kabllo i vetëm (PoE).

  • Super Antene per shperndarje perfekte 360°deri 183 metra.

  Learn More
 12. Zbritje
  Access Point Ubiquiti UniFi AC Mesh AP, Weatherproof, 2x2 MIMO (UAP-AC-M)

  Access Point Ubiquiti UniFi AC Mesh AP, Weatherproof, 2x2 MIMO (UAP-AC-M)

  Çmimi me zbritje 12 200,00 L Çmimi 14 500,00 L
  • Access Point i jashtem, me dizajn antene inovative MESH, ndër më të mirët në treg.

  • Ideale për ambjete të mëdha si Hotele, Pishina, Salla; Kryesisht per ndermarrje.

  • Praktik në instalim pasi korrenti dhe interneti kalojnë nga një kabllo i vetëm (PoE).

  Learn More
 13. Ubiquiti LiteBeam M5 with InnerFeed Technology (LBE-M5-23)

  7 500,00 L
  • NanoStation Loco mund te perdoret ne Bridging Point-to-Point (PtP)

  • Lidhje Wireles (pa tel) per sistemet e vezhgimit ose per teknologjite airMAX® CPE.

  • Lehtesisht e montueshme si per ambietet e brendshme ashtu edhe te jashtme.

  Learn More
 14. Ubiquiti NanoStation M5 Broadband Outdoor Wireless CPE Router

  13 900,00 L
  • NanoStation Loco mund te perdoret ne Bridging Point-to-Point (PtP)

  • Lidhje Wireles (pa tel) per sistemet e vezhgimit ose per teknologjite airMAX® CPE.

  • Lehtesisht e montueshme si per ambietet e brendshme ashtu edhe te jashtme.

  Learn More
 15. Ubiquiti NanoStation AC Loco AC5 GHz airMAX ac Radio Indoor/Outdoor

  7 900,00 L
  • NanoStation Loco mund te perdoret ne Bridging Point-to-Point (PtP)

  • Lidhje Wireles (pa tel) per sistemet e vezhgimit ose per teknologjite airMAX® CPE.

  • Lehtesisht e montueshme si per ambietet e brendshme ashtu edhe te jashtme.

  Learn More
 16. Ubiquiti NanoStation Loco M2 Indoor/Outdoor airMAX CPE

  7 600,00 L
  • NanoStation Loco mund te perdoret ne Bridging Point-to-Point (PtP)

  • Lidhje Wireles (pa tel) per sistemet e vezhgimit ose per teknologjite airMAX® CPE.

  • Lehtesisht e montueshme si per ambietet e brendshme ashtu edhe te jashtme.

  Learn More
 17. Access Point Ubiquiti UniFi, Weatherproof, Enterprise Wi-Fi System (UAP-AC-Pro)

  19 900,00 L
  • Access Point i jashtem, me dizajn antene inovative, ndër më të mirët në treg.

  • Ideale për ambjete të mëdha si Hotele, Pishina, Salla; Kryesisht per ndermarrje.

  • Praktik në instalim pasi korrenti dhe interneti kalojnë nga një kabllo i vetëm (PoE).

  Learn More
 18. Adaptor Ubiquiti Networks 24V PoE 1A Adapter (POE-24-12W)

  1 600,00 L
  • Përçim i korrentit dhe LAN-it nëpërmjet një kablli të vetëm LAN.

  • Adaptorët PoE Ubiquiti ofrojnë, mbrojtje nga mbitensioni, shkarkimet e rrymës dhe tokëzim.

  • 24V 0.5A (24VDC @ 0.5A)

  Learn More
 19. Adaptor Ubiquiti Networks 48V PoE 0.5A Adapter (POE-48-24W-G)

  2 500,00 L
  • Përçim i korrentit dhe LAN-it nëpërmjet një kablli të vetëm LAN.

  • Adaptorët PoE Ubiquiti ofrojnë, mbrojtje nga mbitensioni, shkarkimet e rrymës dhe tokëzim.

  • 48V 0.5Ah (48VDC @ 0.5A)

  Learn More
 20. Adaptor Ubiquiti Networks 24V PoE 1A Adapter (POE-24-24W)

  1 900,00 L
  • Përçim i korrentit dhe LAN-it nëpërmjet një kablli të vetëm LAN.

  • Adaptorët PoE Ubiquiti ofrojnë, mbrojtje nga mbitensioni, shkarkimet e rrymës dhe tokëzim.

  • 24V 1A (24VDC @ 1.0A)

  Learn More
View as Liste Tabele

Items 1-20 of 22

Drejtim zbrites
per faqe
Faqe
WhatsApp Chat WhatsApp Chat