Language

technosoft.al

Shporta 0
0,00 L

NAS (Network Attached Storage)

NAS (Network Attached Storage)
View as Liste Tabele

2 Items

Drejtim zbrites
per faqe
 1. Zbritje
  Qnap TS-431P-US 4-Bay Personal Cloud NAS, ARM Cortex A15 1.7 GHz Dual Core, 1GB RAM (Ruajtje ne rrjet)

  Qnap TS-431P-US 4-Bay Personal Cloud NAS, ARM Cortex A15 1.7 GHz Dual Core, 1GB RAM (Ruajtje ne rrjet)

  Çmimi me zbritje 38 900,00 L Çmimi 42 000,00 L
  • Realizon ruajtjen, ndarjen dhe kopjimin e skedarëve me një performancë të shkëlqyer; (enkriptim i plotë i NAS).

  • Siguri e larte per BackUp te dhenash ne 4 HDD me konfigurim RAID Mirror.

  • Ruani foto, video dhe muzike dhe aksesojini ato direkt nga Airplay, ChromeCast ose Internet.

  Learn More
 2. Zbritje
  QNAP TS-231P 2-Bay NAS Enclosure (Ruajtje ne rrjet)

  QNAP TS-231P 2-Bay NAS Enclosure (Ruajtje ne rrjet)

  Çmimi me zbritje 25 900,00 L Çmimi 29 000,00 L
  • Realizon ruajtjen, ndarjen dhe kopjimin e skedarëve me një performancë të shkëlqyer; (enkriptim i plotë i NAS).

  • Siguri e larte per BackUp te dhenash ne 2 HDD me konfigurim RAID Mirror.

  • Ruani foto, video dhe muzike dhe aksesojini ato direkt nga Airplay, ChromeCast ose Internet.

  Learn More
View as Liste Tabele

2 Items

Drejtim zbrites
per faqe
WhatsApp Chat WhatsApp Chat