Language
Shporta

Rrjeti Kabllor

View as Liste Tabele

Items 1-20 of 22

Drejtim zbrites
per faqe
Faqe
 1. Pince per Patch, IDC Punch Down Tool, Value

  1 000,00 L
  • Pince per patch panel dhe priza rrjeti.

  • Shume cilesore dhe multifunksionale nga marka Gjermane Value.

  • Mjet për të shtypur ne patch panele me blloqe IDC.

  Learn More
 2. Pince Rrjeti Value Gjermane, Crimping Tool (RJ45)

  1 000,00 L
  • Pince rrjeti vetem per RJ45 nga marka Gjermane Value.

  • Perdorim universal RJ45 (8P8C)

  • Masha te forta metalike.

  Learn More
 3. Pince Rrjeti Value Gjermane, Modular Crimping Tool (RJ45 + RJ11)

  1 500,00 L
  • Pince rrjeti shume cilesore nga marka Gjermane Value.

  • Perdorim universal RJ11 + RJ45 (8P+6P+4P).

  • Masha te forta metalike.

  Learn More
 4. Pince Rrjeti Value Gjermane, Universal Crimping Tool (RJ45 - RJ11)

  2 000,00 L
  • Pince rrjeti shume cilesore dhe multifunksionale nga marka Gjermane Value.

  • Perdorim universal RJ11 + RJ45 (8P+6P+4P).

  • Masha te forta metalike.

  Learn More
 5. TP-LINK Power over Ethernet Adapter Kit (TL-POE200)

  3 900,00 L
  • Kjo pajisje sherben per te percjell korrent dhe internet nga 1 kabllo i vetem rrjeti.

  • Marka TP-Link garanton cilesi te larte dhe garanci 12 Muaj.

  Learn More
 6. Router Mikrotik hEX S, Gigabit, Router OS L4 (RB760iGS)

  9 200,00 L
  • Router profesional nga Mikrotik me 1 Hyrje SFP dhe 5 Porta (1 x PoE In + 4 LAN (1 PoE Out))

  • Procesor 880MHz, 256MB RAM, 16MB memorje Flash dhe vend per USB dhe MicroSD.

  • Ideal për menaxhimin e rrjeteve të ndërlikuara me shumë funksione.

  Learn More
 7. Router Mikrotik hEX lite, RouterOS L4 (RB750r2)

  5 900,00 L
  • Router profesional nga marka Mikrotik 4 porta Ethernet dhe nje porte PoE.

  • Procesor: 850MHz64MB RAM dhe 16MB memorje Flash.

  • Ideal për menaxhimin e rrjeteve të ndërlikuara me shumë funksione.

  Learn More
 8. Router Mikrotik hEX, Gigabit, Router OS L4 (RB750Gr3)

  8 000,00 L
  • Router profesional nga marka Mikrotik 4 porta Ethernet dhe nje porte PoE. 

  • Procesor 880MHz, 256MB RAM, 16MB memorje Flash dhe vend per USB dhe MicroSD.

  • Ideal për menaxhimin e rrjeteve të ndërlikuara me shumë funksione.

  Learn More
 9. Switch Tenda 5-Port (S105)

  900,00 L
  • Switch 5 portash me shpejtësi transferimi 100Mbps.

  • Permasa shume te vogla (82.00mm*52.00mm*22.30mm)

  • I projektuar posaçërisht për familjen dhe zyren tuaj.

  Learn More
 10. Switch PoE Netis - 5-Port - (PE6105)

  4 900,00 L
  • Switch PoE (4 x Porta PoE) Fast Ethernet ofron një përzgjedhje të shkelqyer për zgjerimin e rrjetit tuaj.

  • Prodhimi maksimal i energjisë për çdo port PoE: 30W; fuqia maksimale e kalimit: 58W

  • Veshje çeliku, me furnizim të jashtëm të energjisë elektrike.

  Learn More
 11. Switch PoE Tenda - 9-Port (TEF1109P-8-63W)

  8 900,00 L
  • Switch PoE (8 x Porta PoE) Fast Ethernet ofron një përzgjedhje të shkelqyer për zgjerimin e rrjetit tuaj.

  • Prodhimi maksimal i energjisë për çdo port PoE: 63W; fuqia maksimale e kalimit: 58W

  • Veshje çeliku, me furnizim të jashtëm të energjisë elektrike.

  Learn More
 12. Switch TP-Link 48-Port – Rackmounted (TL-SF1048)

  18 000,00 L
  • Switch 48 portash me shpejtësi transferimi 1000Mbps për vendosje në Rack.

  • Mbrojte ndaj goditjeve të rrymave induktive (si rrufeja) deri në 6KV.

  • Ideal për biznese, shkolla dhe hotele.

  Learn More
 13. Zbritje
  Switch TP-Link 24-Port – Gigabit - Rackmounted (TL-SG1024D)

  Switch TP-Link 24-Port – Gigabit - Rackmounted (TL-SG1024D)

  Çmimi me zbritje 9 900,00 L Çmimi 12 000,00 L
  • Switch 24 portash me shpejtësi transferimi 1000Mbps për vendosje në Rack.

  • Mbrojte ndaj goditjeve të rrymave induktive (si rrufeja) deri në 6KV.

  • Ideal për biznese, shkolla dhe hotele.

  Learn More
 14. Switch Tenda 24-Port – Rackmounted (TEF1024D)

  5 900,00 L
  • Switch 24 portash me shpejtësi transferimi 100Mbps për vendosje në Rack.

  • Mbrojte ndaj goditjeve të rrymave induktive (si rrufeja) deri në 6KV.

  • Ideal për biznese, shkolla dhe hotele.

  Learn More
 15. Switch Tenda 24-Port – Gigabit - Rackmounted (TEG1024G)

  15 000,00 L
  • Switch 24 portash me shpejtësi transferimi 1000Mbps për vendosje në Rack.

  • Mbrojte ndaj goditjeve të rrymave induktive (si rrufeja) deri në 6KV.

  • Ideal për biznese, shkolla dhe hotele.

  Learn More
 16. Switch PoE Tenda - 5-Port - Gigabit (TEG1105P-4-63W)

  5 900,00 L
  • Switch PoE (4 x Porta PoE) Fast Ethernet ofron një përzgjedhje të shkelqyer për zgjerimin e rrjetit tuaj.

  • Prodhimi maksimal i energjisë për çdo port PoE: 30W; fuqia maksimale e kalimit: 58W

  • Veshje çeliku, me furnizim të jashtëm të energjisë elektrike.

  Learn More
 17. Switch Tenda 5-Port - Gigabit (SG50)

  2 500,00 L
  • Switch 5 Portash Gigabit me shpejtesi transferimi 1000 MBit/s. 

  • Perdoret kryesisht per rrjete ku sasia e transferimit eshte shume e madhe (Video).

  • Ideale per zyra te vogla.

  Learn More
 18. Adaptor Ubiquiti Networks 24V PoE 1A Adapter (POE-24-12W)

  1 600,00 L
  • Përçim i korrentit dhe LAN-it nëpërmjet një kablli të vetëm LAN.

  • Adaptorët PoE Ubiquiti ofrojnë, mbrojtje nga mbitensioni, shkarkimet e rrymës dhe tokëzim.

  • 24V 0.5A (24VDC @ 0.5A)

  Learn More
 19. Adaptor Ubiquiti Networks 48V PoE 0.5A Adapter (POE-48-24W-G)

  2 500,00 L
  • Përçim i korrentit dhe LAN-it nëpërmjet një kablli të vetëm LAN.

  • Adaptorët PoE Ubiquiti ofrojnë, mbrojtje nga mbitensioni, shkarkimet e rrymës dhe tokëzim.

  • 48V 0.5Ah (48VDC @ 0.5A)

  Learn More
 20. Adaptor Ubiquiti Networks 24V PoE 1A Adapter (POE-24-24W)

  1 900,00 L
  • Përçim i korrentit dhe LAN-it nëpërmjet një kablli të vetëm LAN.

  • Adaptorët PoE Ubiquiti ofrojnë, mbrojtje nga mbitensioni, shkarkimet e rrymës dhe tokëzim.

  • 24V 1A (24VDC @ 1.0A)

  Learn More
View as Liste Tabele

Items 1-20 of 22

Drejtim zbrites
per faqe
Faqe
WhatsApp Chat WhatsApp Chat