Language

technosoft.al

Shporta 0
0,00 L

Vegla Pune per Rrjete

View as Liste Tabele

6 Items

Drejtim zbrites
per faqe
 1. Zhveshes Universal Rrjeti, Value Universal Wire Stripper

  1 200,00 L
  • Zhveshes universal rrjeti shume funksional nga marka Gjermane Value.

  • Perdorim universal per çdo kabllo RJ11 + RJ45

  • Sherben edhe per prerjen e kabllit.

  Learn More
 2. Testues Rrjeti Value LANtest Multi-Network Cable + PoE Tester

  2 500,00 L
  • Tester rrjeti shume cilesor dhe multifunksionale nga marka Gjermane Value.

  • Perdorim universal: RJ11, RJ45, BNC/RJ-45 (Coax Cable).

  • Kontrollon edhe lidhjet PoE.

  Learn More
 3. Pince per Patch, IDC Punch Down Tool, Value

  1 000,00 L
  • Pince per patch panel dhe priza rrjeti.

  • Shume cilesore dhe multifunksionale nga marka Gjermane Value.

  • Mjet për të shtypur ne patch panele me blloqe IDC.

  Learn More
 4. Pince Rrjeti Value Gjermane, Crimping Tool (RJ45)

  1 000,00 L
  • Pince rrjeti vetem per RJ45 nga marka Gjermane Value.

  • Perdorim universal RJ45 (8P8C)

  • Masha te forta metalike.

  Learn More
 5. Pince Rrjeti Value Gjermane, Modular Crimping Tool (RJ45 + RJ11)

  1 500,00 L
  • Pince rrjeti shume cilesore nga marka Gjermane Value.

  • Perdorim universal RJ11 + RJ45 (8P+6P+4P).

  • Masha te forta metalike.

  Learn More
 6. Pince Rrjeti Value Gjermane, Universal Crimping Tool (RJ45 - RJ11)

  2 000,00 L
  • Pince rrjeti shume cilesore dhe multifunksionale nga marka Gjermane Value.

  • Perdorim universal RJ11 + RJ45 (8P+6P+4P).

  • Masha te forta metalike.

  Learn More
View as Liste Tabele

6 Items

Drejtim zbrites
per faqe
WhatsApp Chat WhatsApp Chat