Language

technosoft.al

Shporta 0
0,00 L

Patch Panel

View as Liste Tabele

5 Items

Drejtim zbrites
per faqe
 1. Patch Panel Logilink, Cat.5e, UTP, 24-Port, black

  3 300,00 L
  • Patch panel me 24 porta nga marka LogiLink.

  • Ideale per projekte te medha.

  • UTP (jo STP) - nuk eshte me tokezim.

  Learn More
 2. Patch Panel VALUE Cat.5e (Class D) 19", 24 Ports, STP, black

  4 500,00 L
  • Patch panel me 24 porta nga marka gjermane Value, cilesi e garantuar.

  • Ideale per projekte te medha. Mundesi tokezimi dhe veshje metalike.

  • Kabllot CAT6 janë krijuar për frekuenca operative deri në 250 MHz, krahasuar me 100 Mhz për CAT5e.

  Learn More
 3. Patch Panel VALUE Cat.6A (Class EA) 19", 24 Ports, STP, black

  5 500,00 L
  • Patch panel me 24 porta nga marka gjermane Value, cilesi e garantuar.

  • Ideale per projekte te medha. Mundesi tokezimi dhe veshje metalike.

  • Kabllot CAT6 janë krijuar për frekuenca operative deri në 250 MHz, krahasuar me 100 Mhz për CAT5e.

  Learn More
 4. Patch Panel VALUE Cat.6A (Class EA) 19", 24 Ports, UTP, black

  3 800,00 L
  • Patch panel me 24 porta nga marka gjermane Value, cilesi e garantuar.

  • Ideale per projekte te medha.

  • Kabllot CAT6 janë krijuar për frekuenca operative deri në 250 MHz, krahasuar me 100 Mhz për CAT5e.

  Learn More
 5. Patch Panel VALUE Cat.6 (Class E) 19", 24 Ports, STP, Black

  5 800,00 L
  • Patch panel me 24 porta nga marka gjermane Value, cilesi e garantuar.

  • Ideale per projekte te medha. Mundesi tokezimi dhe veshje metalike.

  • Kabllot CAT6 janë krijuar për frekuenca operative deri në 250 MHz, krahasuar me 100 Mhz për CAT5e.

  Learn More
View as Liste Tabele

5 Items

Drejtim zbrites
per faqe
WhatsApp Chat WhatsApp Chat