Language
Shporta

PoE (Korrent nga Rrjeti)

View as Liste Tabele

3 Items

Drejtim zbrites
per faqe
 1. Adaptor Ubiquiti Networks 24V PoE 1A Adapter (POE-24-12W)

  1 600 L
  • Përçim i korrentit dhe LAN-it nëpërmjet një kablli të vetëm LAN.

  • Adaptorët PoE Ubiquiti ofrojnë, mbrojtje nga mbitensioni, shkarkimet e rrymës dhe tokëzim.

  • 24V 0.5A (24VDC @ 0.5A)

  Learn More
 2. Adaptor Ubiquiti Networks 48V PoE 0.5A Adapter (POE-48-24W-G)

  2 500 L
  • Përçim i korrentit dhe LAN-it nëpërmjet një kablli të vetëm LAN.

  • Adaptorët PoE Ubiquiti ofrojnë, mbrojtje nga mbitensioni, shkarkimet e rrymës dhe tokëzim.

  • 48V 0.5Ah (48VDC @ 0.5A)

  Learn More
 3. Adaptor Ubiquiti Networks 24V PoE 1A Adapter (POE-24-24W)

  1 900 L
  • Përçim i korrentit dhe LAN-it nëpërmjet një kablli të vetëm LAN.

  • Adaptorët PoE Ubiquiti ofrojnë, mbrojtje nga mbitensioni, shkarkimet e rrymës dhe tokëzim.

  • 24V 1A (24VDC @ 1.0A)

  Learn More
View as Liste Tabele

3 Items

Drejtim zbrites
per faqe
WhatsApp Chat WhatsApp Chat