Language

technosoft.al

Shporta 0
0,00 L

Router / Firewall (Security)

View as Liste Tabele

4 Items

Drejtim zbrites
per faqe
 1. Router Ubiquiti Networks UniFi Enterprise Security Gateway, Gigabit Ethernet

  16 500,00 L
  • Router Gateway profesional nga Ubiquiti.

  • Shume i thjeshte ne konfigurim me programin UniFi Controller.

  • Ky Router konfigurohet edhe nga celulari.

  Learn More
 2. Router Mikrotik hEX S, Gigabit, Router OS L4 (RB760iGS)

  9 200,00 L
  • Router profesional nga Mikrotik me 1 Hyrje SFP dhe 5 Porta (1 x PoE In + 4 LAN (1 PoE Out))

  • Procesor 880MHz, 256MB RAM, 16MB memorje Flash dhe vend per USB dhe MicroSD.

  • Ideal për menaxhimin e rrjeteve të ndërlikuara me shumë funksione.

  Learn More
 3. Router Mikrotik hEX lite, RouterOS L4 (RB750r2)

  5 900,00 L
  • Router profesional nga marka Mikrotik 4 porta Ethernet dhe nje porte PoE.

  • Procesor: 850MHz64MB RAM dhe 16MB memorje Flash.

  • Ideal për menaxhimin e rrjeteve të ndërlikuara me shumë funksione.

  Learn More
 4. Router Mikrotik hEX, Gigabit, Router OS L4 (RB750Gr3)

  8 000,00 L
  • Router profesional nga marka Mikrotik 4 porta Ethernet dhe nje porte PoE. 

  • Procesor 880MHz, 256MB RAM, 16MB memorje Flash dhe vend per USB dhe MicroSD.

  • Ideal për menaxhimin e rrjeteve të ndërlikuara me shumë funksione.

  Learn More
View as Liste Tabele

4 Items

Drejtim zbrites
per faqe
WhatsApp Chat WhatsApp Chat