Language
Shporta

Switch

View as Liste Tabele

9 Items

Drejtim zbrites
per faqe
 1. Switch Tenda 5-Port (S105)

  900,00 L
  • Switch 5 portash me shpejtësi transferimi 100Mbps.

  • Permasa shume te vogla (82.00mm*52.00mm*22.30mm)

  • I projektuar posaçërisht për familjen dhe zyren tuaj.

  Learn More
 2. Switch PoE Netis - 5-Port - (PE6105)

  4 900,00 L
  • Switch PoE (4 x Porta PoE) Fast Ethernet ofron një përzgjedhje të shkelqyer për zgjerimin e rrjetit tuaj.

  • Prodhimi maksimal i energjisë për çdo port PoE: 30W; fuqia maksimale e kalimit: 58W

  • Veshje çeliku, me furnizim të jashtëm të energjisë elektrike.

  Learn More
 3. Switch PoE Tenda - 9-Port (TEF1109P-8-63W)

  8 900,00 L
  • Switch PoE (8 x Porta PoE) Fast Ethernet ofron një përzgjedhje të shkelqyer për zgjerimin e rrjetit tuaj.

  • Prodhimi maksimal i energjisë për çdo port PoE: 63W; fuqia maksimale e kalimit: 58W

  • Veshje çeliku, me furnizim të jashtëm të energjisë elektrike.

  Learn More
 4. Switch TP-Link 48-Port – Rackmounted (TL-SF1048)

  18 000,00 L
  • Switch 48 portash me shpejtësi transferimi 1000Mbps për vendosje në Rack.

  • Mbrojte ndaj goditjeve të rrymave induktive (si rrufeja) deri në 6KV.

  • Ideal për biznese, shkolla dhe hotele.

  Learn More
 5. Zbritje
  Switch TP-Link 24-Port – Gigabit - Rackmounted (TL-SG1024D)

  Switch TP-Link 24-Port – Gigabit - Rackmounted (TL-SG1024D)

  Çmimi me zbritje 9 900,00 L Çmimi 12 000,00 L
  • Switch 24 portash me shpejtësi transferimi 1000Mbps për vendosje në Rack.

  • Mbrojte ndaj goditjeve të rrymave induktive (si rrufeja) deri në 6KV.

  • Ideal për biznese, shkolla dhe hotele.

  Learn More
 6. Switch Tenda 24-Port – Rackmounted (TEF1024D)

  5 900,00 L
  • Switch 24 portash me shpejtësi transferimi 100Mbps për vendosje në Rack.

  • Mbrojte ndaj goditjeve të rrymave induktive (si rrufeja) deri në 6KV.

  • Ideal për biznese, shkolla dhe hotele.

  Learn More
 7. Switch Tenda 24-Port – Gigabit - Rackmounted (TEG1024G)

  15 000,00 L
  • Switch 24 portash me shpejtësi transferimi 1000Mbps për vendosje në Rack.

  • Mbrojte ndaj goditjeve të rrymave induktive (si rrufeja) deri në 6KV.

  • Ideal për biznese, shkolla dhe hotele.

  Learn More
 8. Switch PoE Tenda - 5-Port - Gigabit (TEG1105P-4-63W)

  5 900,00 L
  • Switch PoE (4 x Porta PoE) Fast Ethernet ofron një përzgjedhje të shkelqyer për zgjerimin e rrjetit tuaj.

  • Prodhimi maksimal i energjisë për çdo port PoE: 30W; fuqia maksimale e kalimit: 58W

  • Veshje çeliku, me furnizim të jashtëm të energjisë elektrike.

  Learn More
 9. Switch Tenda 5-Port - Gigabit (SG50)

  2 500,00 L
  • Switch 5 Portash Gigabit me shpejtesi transferimi 1000 MBit/s. 

  • Perdoret kryesisht per rrjete ku sasia e transferimit eshte shume e madhe (Video).

  • Ideale per zyra te vogla.

  Learn More
View as Liste Tabele

9 Items

Drejtim zbrites
per faqe
WhatsApp Chat WhatsApp Chat