Language

technosoft.al

Shporta 0
0,00 L

Tabaka / Shelf

View as Liste Tabele

5 Items

Drejtim zbrites
per faqe
 1. Tabaka Lande Shelf, 250mm profile, 2 point fixing, light grey

  100,00 L
  • Tabaka per Rack me madhesi 1U dhe per pesha deri 30GB.

  • Prodhuar nga marka Turke Lande.

  • Thellesia: 250mm 

  Learn More
 2. Tabaka Lande Shelf, 200mm profile, 2 point fixing, light grey

  1 300,00 L
  • Tabaka per Rack me madhesi 1U dhe per pesha deri 30GB.

  • Prodhuar nga marka Turke Lande.

  • Thellesia: 200mm 

  Learn More
 3. Tabaka Lande Shelf, 300mm profile, 2 point fixing, load capacity 30kg

  1 800,00 L
  • Tabaka per Rack me madhesi 1U dhe per pesha deri 30GB.

  • Prodhuar nga marka Turke Lande.

  • Thellesia: 300mm

  Learn More
 4. Tabaka Lande Shelf 1U, 370mm profile, for D600mm only, load capacity 50kg

  1 700,00 L
  • Tabaka per Rack me madhesi 1U dhe per pesha deri 50GB.

  • Prodhuar nga marka Turke Lande.

  • Thellesia: 370mm

  Learn More
 5. Tabaka Lande Shelf 1U, 570mm profile, for D800mm only, load capacity 50kg

  1 800,00 L
  • Tabaka per Rack me madhesi 1U dhe per pesha deri 50GB.

  • Prodhuar nga marka Turke Lande.

  • Thellesia: 570mm

  Learn More
View as Liste Tabele

5 Items

Drejtim zbrites
per faqe
WhatsApp Chat WhatsApp Chat