Language

technosoft.al

Shporta 0
0,00 L

Rrjeti Wireless (Pa tel)

View as Liste Tabele

Items 1-20 of 48

Drejtim zbrites
per faqe
Faqe
 1. TP-Link RE200 Repeater AC750 Dual Band, Universal Range Extender, Wi-Fi Booster, Hotspot, 300Mbps

  3 500,00 L
  • Konfigurim i pajisjes direkt nga celulari | Shpejtësia e transferimit: 750 Mbps MIMO

  • Per shtepi dhe zyre | 2.4GHz & 5GHz | 12 Muaj Garanci

  • Sherben per te perforcuar dhe zgjeruar rrjetin ekzistues Wi-Fi

  Learn More
 2. Tenda W322E Wireless PCI Express 2.0 Network Interface Card

  1 900,00 L
  • Skede rrjeti Gigabit me lidhje PCI Express nga Tenda

  • Shpejtesia e transferimit: mbi 300Mbps

  • Mundësoni kompjuterin PC të marrë internet direkt pa tel me 2 antena.

  Learn More
 3. USB Wireless Tenda Micro USB Adapter Wireless-N 150Mbps (W311MI)

  1 000,00 L
  • Shpejtësi e transferimi pa tel deri në 150Mbps.

  • Komunikon me frekuencat 2.4GHz. Per Windows, MAC dhe Linux.

  • Mundësoni kompjuterin PC të marrë internet pa tel direkt nga porta USB.

  Learn More
 4. USB Wireless EDIMAX Micro USB Adapter Wireless-N 150Mbps, per Raspberry Pi (EW-7811Un)

  1 500,00 L
  • Shpejtësi e transferimi pa tel deri në 150Mbps.| Ideale per Raspberry Pi

  • Komunikon me frekuencat 2.4GHz. Per Windows, MAC dhe Linux.

  • Mundësoni kompjuterin PC të marrë internet pa tel direkt nga porta USB.

  Learn More
 5. I ri
  Perforcues TP-Link TL-WA854RE Repeater, Universal Range Extender, Wi-Fi Booster, Hotspot, 300Mbps

  Perforcues TP-Link TL-WA854RE Repeater, Universal Range Extender, Wi-Fi Booster, Hotspot, 300Mbps

  1 800,00 L
  • Konfigurim i pajisjes direkt nga celulari | Shpejtësia e transferimit: 300 Mbps MIMO

  • Per shtepi dhe zyre | 2.4GHz | 12 Muaj Garanci

  • Sherben per te perforcuar dhe zgjeruar rrjetin ekzistues Wi-Fi

  Learn More
 6. I ri
  Access Point Ubiquiti UniFi AC Mesh Pro AP, Weatherproof, 2x2 MIMO (UAP-AC-M-PRO)

  Access Point Ubiquiti UniFi AC Mesh Pro AP, Weatherproof, 2x2 MIMO (UAP-AC-M-PRO)

  27 000,00 L
  • Access Point profesional i jashtem, me dizajn antene inovative MESH, më i miri në treg.

  • Ideale për ambjete të mëdha si Hotele, Pishina, Salla; Kryesisht per ndermarrje.

  • Praktik në instalim pasi korrenti dhe interneti kalojnë nga një kabllo i vetëm (PoE).

  • Super Antene per shperndarje perfekte 360°deri 183 metra.

  Learn More
 7. Zbritje
  Access Point Ubiquiti UniFi AC Mesh AP, Weatherproof, 2x2 MIMO (UAP-AC-M)

  Access Point Ubiquiti UniFi AC Mesh AP, Weatherproof, 2x2 MIMO (UAP-AC-M)

  Çmimi me zbritje 12 200,00 L Çmimi 14 500,00 L
  • Access Point i jashtem, me dizajn antene inovative MESH, ndër më të mirët në treg.

  • Ideale për ambjete të mëdha si Hotele, Pishina, Salla; Kryesisht per ndermarrje.

  • Praktik në instalim pasi korrenti dhe interneti kalojnë nga një kabllo i vetëm (PoE).

  Learn More
 8. Access Point TP-Link Omada EAP110 - Vendosje ne Tavan

  4 900,00 L
  • Kontrollo i Wi-Fi me aplikacionin Omada.

  • Ideale për ambjete të mëdha si Hotele, Pishina, Salla.

  • Praktik në instalim pasi korrenti dhe interneti kalojnë nga një kabllo i vetëm (PoE).

  Learn More
 9. Perforcues TP-Link TL-WA850RE Repeater, Universal Range Extender, Wi-Fi Booster, Hotspot, 300Mbps

  1 990,00 L
  • Konfigurim i pajisjes direkt nga celulari | Shpejtësia e transferimit: 300 Mbps

  • Per shtepi dhe zyre | 2.4GHz | Lidhje me kabllo LAN |12 Muaj Garanci

  • Sherben per te perforcuar dhe zgjeruar rrjetin ekzistues Wi-Fi

  Learn More
 10. Router TP-Link Archer C50 AC1200, Guest Wi-Fi, VPN, 4 x Antena

  5 000,00 L
  • 4 Antena të jashtme 5dBi | Shpejtësia e transferimit: 1200 Mbps.

  • Ky Router eshte edhe Access Point.

  • Ky Router konfigurohet edhe nga celulari.

  Learn More
 11. Router TP-Link Archer C5 AC1200, USB 2.0, Gigabit Router, 4 x Antena

  6 000,00 L
  • 4 Antena të jashtme 5dBi | Shpejtësia e transferimit: 1200 Mbps.

  • Porta USB 2.0 ju mundeson lidhjen me nje HDD ose Printeri ne rrjet.

  • Ky Router konfigurohet edhe nga celulari.

  Learn More
 12. Router TP-Link Archer C6 AC1200, Wireless MU-MIMO, Gigabit Router, 4 x Antena

  5 200,00 L
  • 4 Antena të jashtme 5dBi | Shpejtësia e transferimit: 1200 Mbps.

  • Tekonologji MU-MIMO per komunikimin e shume pajisjeve pernjeheri.

  • Ky Router konfigurohet edhe nga celulari.

  Learn More
 13. Router TP-Link TL-WR840N, 300Mbps, Wireless N Router, Buton WPS, 2 x Antena

  2 000,00 L
  • 2 Antena të jashtme 5dBi | Shpejtësia e transferimit: 300 Mbps

  • Per shtepi dhe zyre | 6 Muaj Garanci

  • Ky Router konfigurohet edhe nga celulari.

  Learn More
 14. USB Wireless TP-Link Micro USB Adapter Wireless-N 150Mbps (TL-WN725N)

  1 000,00 L
  • Shpejtësi e transferimi pa tel deri në 150Mbps.

  • Komunikon me frekuencat 2.4GHz. Per Windows, MAC dhe Linux.

  • Mundësoni kompjuterin PC të marrë internet pa tel direkt nga porta USB.

  Learn More
 15. Access Point Mikrotik wAP, Weatherproof, N300 (RBwAP2nD)

  6 500,00 L
  • Access Point i jashtem nga Mikrotik per vendosje ne mur dhe shtylle me shpejtesi 300Mbit/s.

  • Ideale për ambjete të mëdha si Hotele, Pishina, Salla. Konfigurim me Winbox (RouterOS)

  • Praktik në instalim pasi korrenti dhe interneti kalojnë nga një kabllo i vetëm (PoE Injector).

  Learn More
 16. Access Point Mikrotik cAP lite, N300 (RBcAPL-2nD)

  3 900,00 L
  • Access Point shume i vogel nga Mikrotik per vendosje ne tavan dhe mur.

  • Ideale për ambiete si Dyqane, Zyra, Lokale | Konfigurohet me Winbox (Router OS)

  • Praktik në instalim pasi korrenti dhe interneti kalojnë nga një kabllo i vetëm (PoE Injector).

  Learn More
 17. Access Point Mikrotik cAP ac, Gigabit, Dual-Band AC1200 (RBD52G-5HacD2HnD-TC)

  8 500,00 L
  • Access Point nga Mikrotik per vendosje ne te lire me shpejtesi 1200 Mbit/s.

  • Ideale për ambiete biznesi | Konfigurohet me Winbox (Router OS L4).

  • Hyrje USB dhe mundesi interneti direkt nga Vodafone, Albtelecom & Telekom Albania.

  Learn More
 18. Access Point Mikrotik wAP ac, Weatherproof, Dual-Band AC1600 (RBwAPG-5HacT2HnD)

  11 500,00 L
  • Access Point i jashtem nga Mikrotik per vendosje ne mur dhe shtylle me shpejtesi 1600Mbit/s.

  • Ideale për ambjete të mëdha si Hotele, Pishina, Salla. Konfigurim me Winbox (RouterOS)

  • Praktik në instalim pasi korrenti dhe interneti kalojnë nga një kabllo i vetëm (PoE Injector).

  Learn More
 19. Access Point Mikrotik cAP ac Dual-Band AC1200 (RBcAPGi-5acD2nD)

  8 900,00 L
  • Access Point nga Mikrotik per vendosje ne tavan dhe mur me shpejtesi 1200 Mbit/s.

  • Ideale për ambjete të mëdha si Hotele, Pishina, Salla; Kryesisht per ndermarrje.

  • Praktik në instalim hyrje dhe dalje PoE per lidhjen e nje pajisje tjeter PoE.

  Learn More
 20. Access Point Mikrotik cAP N300 (RBcAP2nD)

  6 500,00 L
  • Access Point nga Mikrotik per vendosje ne tavan dhe mur.

  • Ideale për ambjete të mëdha si Hotele, Pishina, Salla; Kryesisht per ndermarrje.

  • Praktik në instalim pasi korrenti dhe interneti kalojnë nga një kabllo i vetëm (PoE Injector).

  Learn More
View as Liste Tabele

Items 1-20 of 48

Drejtim zbrites
per faqe
Faqe
WhatsApp Chat WhatsApp Chat