Language

technosoft.al

Shporta 0
0,00 L

Access Point

View as Liste Tabele

Items 1-20 of 25

Drejtim zbrites
per faqe
Faqe
 1. Ubiquiti Networks Bullet AC Dual-Band airMAX ac Radio with Dedicated Wi-Fi Management (B-DB-AC)

  12 900,00 L
  • Radio e jashtme profesionale nga Ubiquiti Bullet AC per lidhjen e internetit me çdo antenë me hyrje Type-N.

  • Mund te konfigurohet si Access Point.

  Learn More
 2. I ri
  Ubiquiti Networks Bullet M2 HP, AirMax 2.4 GHz Zero-Variable Weatherproof Outdoor Radio (28 dBm)

  Ubiquiti Networks Bullet M2 HP, AirMax 2.4 GHz Zero-Variable Weatherproof Outdoor Radio (28 dBm)

  11 000,00 L
  • Radio e jashtme profesionale nga Ubiquiti Bullet M2 HP per lidhjen e, pothuajse, çdo antenë me hyrje Type-N.

  • Ideale për zonat ku ka shume probleme me vetetim pasi ofron mbrotje deri: 600mW.

  • Mund te konfigurohet si Access Point, Client ose Bridge ne Point-to-Point (PtP) ose  Point-to-MultiPoint (PtMP).

  Learn More
 3. Ubiquiti Networks LiteAP ac Access Point (LAP-120)

  11 900,00 L
  • Access Point i jashtem nga Ubiquiti konceptuar per Bridging.

  • Praktik në instalim. Korrenti dhe interneti kalojnë nga një kabllo i vetëm (PoE).

  • Ideale per distanca te largeta.

  Learn More
 4. I ri
  Access Point Ubiquiti UniFi AC Mesh Pro AP, Weatherproof, 2x2 MIMO (UAP-AC-M-PRO)

  Access Point Ubiquiti UniFi AC Mesh Pro AP, Weatherproof, 2x2 MIMO (UAP-AC-M-PRO)

  27 000,00 L
  • Access Point profesional i jashtem, me dizajn antene inovative MESH, më i miri në treg.

  • Ideale për ambjete të mëdha si Hotele, Pishina, Salla; Kryesisht per ndermarrje.

  • Praktik në instalim pasi korrenti dhe interneti kalojnë nga një kabllo i vetëm (PoE).

  • Super Antene per shperndarje perfekte 360°deri 183 metra.

  Learn More
 5. Zbritje
  Access Point Ubiquiti UniFi AC Mesh AP, Weatherproof, 2x2 MIMO (UAP-AC-M)

  Access Point Ubiquiti UniFi AC Mesh AP, Weatherproof, 2x2 MIMO (UAP-AC-M)

  Çmimi me zbritje 12 200,00 L Çmimi 14 500,00 L
  • Access Point i jashtem, me dizajn antene inovative MESH, ndër më të mirët në treg.

  • Ideale për ambjete të mëdha si Hotele, Pishina, Salla; Kryesisht per ndermarrje.

  • Praktik në instalim pasi korrenti dhe interneti kalojnë nga një kabllo i vetëm (PoE).

  Learn More
 6. Access Point TP-Link Omada EAP110 - Vendosje ne Tavan

  4 900,00 L
  • Kontrollo i Wi-Fi me aplikacionin Omada.

  • Ideale për ambjete të mëdha si Hotele, Pishina, Salla.

  • Praktik në instalim pasi korrenti dhe interneti kalojnë nga një kabllo i vetëm (PoE).

  Learn More
 7. Zbritje
  Router TP-Link Archer C50 AC1200, Guest Wi-Fi, VPN, 4 x Antena

  Router TP-Link Archer C50 AC1200, Guest Wi-Fi, VPN, 4 x Antena

  Çmimi me zbritje 4 500,00 L Çmimi 5 000,00 L
  • 4 Antena të jashtme 5dBi | Shpejtësia e transferimit: 1200 Mbps.

  • Ky Router eshte edhe Access Point.

  • Ky Router konfigurohet edhe nga celulari.

  Learn More
 8. Router TP-Link Archer C6 AC1200, Wireless MU-MIMO, Gigabit Router, 4 x Antena

  5 200,00 L
  • 4 Antena të jashtme 5dBi | Shpejtësia e transferimit: 1200 Mbps.

  • Tekonologji MU-MIMO per komunikimin e shume pajisjeve pernjeheri.

  • Ky Router konfigurohet edhe nga celulari.

  Learn More
 9. Access Point Mikrotik wAP, Weatherproof, N300 (RBwAP2nD)

  5 300,00 L
  • Access Point i jashtem nga Mikrotik per vendosje ne mur dhe shtylle me shpejtesi 300Mbit/s.

  • Ideale për ambjete të mëdha si Hotele, Pishina, Salla. Konfigurim me Winbox (RouterOS)

  • Praktik në instalim pasi korrenti dhe interneti kalojnë nga një kabllo i vetëm (PoE Injector).

  Learn More
 10. Access Point Mikrotik cAP lite, N300 (RBcAPL-2nD)

  3 500,00 L
  • Access Point shume i vogel nga Mikrotik per vendosje ne tavan dhe mur.

  • Ideale për ambiete si Dyqane, Zyra, Lokale | Konfigurohet me Winbox (Router OS)

  • Praktik në instalim pasi korrenti dhe interneti kalojnë nga një kabllo i vetëm (PoE Injector).

  Learn More
 11. Access Point Mikrotik cAP ac, Gigabit, Dual-Band AC1200 (RBD52G-5HacD2HnD-TC)

  8 000,00 L
  • Access Point nga Mikrotik per vendosje ne te lire me shpejtesi 1200 Mbit/s.

  • Ideale për ambiete biznesi | Konfigurohet me Winbox (Router OS L4).

  • Hyrje USB dhe mundesi interneti direkt nga Vodafone, Albtelecom & Telekom Albania.

  Learn More
 12. Access Point Mikrotik wAP ac, Weatherproof, Dual-Band AC1600 (RBwAPG-5HacT2HnD)

  10 500,00 L
  • Access Point i jashtem nga Mikrotik per vendosje ne mur dhe shtylle me shpejtesi 1600Mbit/s.

  • Ideale për ambjete të mëdha si Hotele, Pishina, Salla. Konfigurim me Winbox (RouterOS)

  • Praktik në instalim pasi korrenti dhe interneti kalojnë nga një kabllo i vetëm (PoE Injector).

  Learn More
 13. Access Point Mikrotik cAP ac Dual-Band AC1200 (RBcAPGi-5acD2nD)

  8 100,00 L
  • Access Point nga Mikrotik per vendosje ne tavan dhe mur me shpejtesi 1200 Mbit/s.

  • Ideale për ambjete të mëdha si Hotele, Pishina, Salla; Kryesisht per ndermarrje.

  • Praktik në instalim hyrje dhe dalje PoE per lidhjen e nje pajisje tjeter PoE.

  Learn More
 14. Access Point Mikrotik cAP N300 (RBcAP2nD)

  6 000,00 L
  • Access Point nga Mikrotik per vendosje ne tavan dhe mur.

  • Ideale për ambjete të mëdha si Hotele, Pishina, Salla; Kryesisht per ndermarrje.

  • Praktik në instalim pasi korrenti dhe interneti kalojnë nga një kabllo i vetëm (PoE Injector).

  Learn More
 15. Access Point Mikrotik hAP ac lite, Router OS L4, AC750 (RB952Ui-5ac2nD)

  5 900,00 L
  • Access Point nga Mikrotik me Hyrje interneti dhe 5 Porta (1 x PoE In + 4 LAN (1 PoE Out)).

  • Per shtepi dhe zyre | 12 Muaj Garanci  | Shpejtësia e transferimit: 750 Mbps.

  • hAP ac lite eshte i konfiguruar si nje akses point. Vend per USB per internet nga 3G / 4G.

  Learn More
 16. Access Point Mikrotik hAP lite TC, RouterOS (RB941-2nD-TC)

  2 700,00 L
  • Access Point nga Mikrotik me Hyrje interneti dhe 3 dalje rrjeti.

  • Per shtepi dhe zyre | 12 Muaj Garanci  | Shpejtësia e transferimit: 300 Mbps

  • RB941 eshte i konfiguruar si nje akses point qe funksionon direkt me çdo router.

  Learn More
 17. Access Point Mikrotik hAP lite, RouterOS (RB941-2nD hAP lite)

  2 700,00 L
  • Access Point nga Mikrotik me Hyrje interneti dhe 3 dalje rrjeti.

  • Per shtepi dhe zyre | 12 Muaj Garanci  | Shpejtësia e transferimit: 300 Mbps

  • RB941 eshte i konfiguruar si nje akses point qe funksionon direkt me çdo router.

  Learn More
 18. Access Point Mikrotik hAP mini, RouterOS (RB931)

  2 400,00 L
  • Access Point nga Mikrotik me Hyrje interneti dhe 2 dalje rrjeti.

  • Per shtepi dhe zyre | 12 Muaj Garanci  | Shpejtësia e transferimit: 300 Mbps

  • RB931 eshte i konfiguruar si nje akses point qe funksionon direkt me çdo router.

  Learn More
 19. Access Point Ubiquiti UniFi, Weatherproof, Enterprise Wi-Fi System (UAP-AC-Pro)

  19 900,00 L
  • Access Point i jashtem, me dizajn antene inovative, ndër më të mirët në treg.

  • Ideale për ambjete të mëdha si Hotele, Pishina, Salla; Kryesisht per ndermarrje.

  • Praktik në instalim pasi korrenti dhe interneti kalojnë nga një kabllo i vetëm (PoE).

  Learn More
 20. Zbritje
  Access Point Ubiquiti UniFi AP AC Lite (UAP-AC-Lite)

  Access Point Ubiquiti UniFi AP AC Lite (UAP-AC-Lite)

  Çmimi me zbritje 11 000,00 L Çmimi 13 900,00 L
  • Access Point, me dizajn antene inovative, ndër më të mirët në treg.

  • Ideale për ambjete të mëdha si Hotele, Pishina, Salla.

  • Praktik në instalim pasi korrenti dhe interneti kalojnë nga një kabllo i vetëm (PoE).

  • Lite ka rreze shperndarje me te vogel se AP-AC-LR.

  Learn More
View as Liste Tabele

Items 1-20 of 25

Drejtim zbrites
per faqe
Faqe
WhatsApp Chat WhatsApp Chat